Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פילישייב זה לילדים עם פלומה. פשוט לא מגלח עד הסוף זיפים קשים באמת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש מקרים של הרבה זיפים קשים.

יש מקרים של הרבה זיפים רכים.

יש מקרים של מעט זיפים רכים.

ויש את המקרה שלי, שהוא הכי דפוק.

לי יש מעט זקן, אבל כל זיף פשוט יכול לשרוט יהלום. אני מתגלח עם מאך 3 פעם-פעמיים בשבוע, ופעם בשבוע אני עומל עפ פינצטה ומחט ומוציא את כל השערות שנכנסו לי לתוך העור.

מה שכן, מכונה חשמלית לא תעזור במקרה כמו זה, כי הן לא חותכות כל כך קרוב, ואין אופציה אחרת מאשר סכין.

נדפקנו...

פורסם

המקרה באמת מתסכל. אנשים עם שיער מקורזל נוטים לקבל ingrown hairs כמו שאתה מתאר. הפתרון לכך הוא לא ממש פתרון, אבל אולי זה יעזור לך. תנסה לא להתגלח נגד כיוון הזיפים - הבעיה מוחמרת כאשר השערה נחתכת קרוב מדי לשורש שלה. אם תמצא את האיזון בין גילוח מקובל לגילוח קרוב, זו הדרך היחידה להילחם בתופעה. אם כבר זכית בשערה כזו - אל תמשוך אותה מהשורש! רוב הסיכוי שהיא פשוט תמצח חזרה בדיוק באותה צורה. תוציא אותה מתוך העור ותגלח אותה פעם הבאה (או מיד).

יש אגב תכשירים שנועדו לעזור לזה, אבל הקונצנזוס זה שאם יש לך נטייה לזה אין מה לעשות מלבד לא להתגלח קרוב מדי.

ועוד דבר - תכין את הזקן שלך לגילוח בעזרת מים חמים ומרכך שיער. תאמין לי שיש אנשים עם זיפים יותר עקשניים משלך והם מסתדרים יופי.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

בתוכנית הבאה נלמד איך לגהץ וילונות כשהאורחים באים ואיך להיפטר מראיות כשהמרשל הפדרלי דופק בדלת.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

לפני שבועיים הייתי בניו יורק, אז הבאתי פיוז'ן (הרגיל בלי סוללות) ב8 דולר ו8 סכינים ב20 דולר.

לפני כן ב10 השנים האחרונות השתמשתי בMACH3 הרגיל.

מיד כשהגעתי לארץ ערכתי מבחן השוואתי (חצי פנים מול חצי פנים עם סכינים חדשים) וה FUSION עדיף.

המאך 3 הרגיל נזקק להחלפה פעם בחודשיים בממוצע בשימוש יום יומי, כך שזה לא כזה יקר.

במחירים של חו"ל זה אפילו משתלם.

שמתי לב שאם לא משתמשים יום יום, זמן החיים דווקא מתקצר...

נ.ב. פילישייב עם NIVEA זה טוב בעיקר במילואים או בטיסות לחו"ל, ליום יום זה לא פתרון שמתקרב לטוב.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מתגלח פעם ב5 ימים או שבוע והסכינים של ג'ילט נגמרים לי אחרי 3 או 4 גילוחים. מייאש.

אגב, גם לי עד לפני איזה חודש היה מאך 3 רגיל שקניתי לפני 10 שנים ועברתי לפיוז'ן.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

PAVI גם אני ניסיתי והתמכרתי לגילוח הקלאסי. קצת קשה להסביר את זה לאנשים אחרים שחושבים שאנחנו אנשים מוזרים או משועממים אבל זה באמת כיף גדול והמטלה שפעם הייתה מעצבנת הפכה לכיפית ואשכרה זמן איכות.

sotd012eg1.jpg

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

עכשיו שניכם תוכלו להתכתב בפרטי ולהחליף שיטות

ואז תזמינו אחד את השני להתגלח

משם הדרך קצרה וידו של הצנזור ארוכה

חוץ מזה שעכשיו יש תרוצים כמו ספירת העומר ללמה לא התגלחת

פורסם

המאך 3 הרגיל נזקק להחלפה פעם בחודשיים בממוצע בשימוש יום יומי, כך שזה לא כזה יקר.

במחירים של חו"ל זה אפילו משתלם.

אייל.

PAVI גם אני ניסיתי והתמכרתי לגילוח הקלאסי. קצת קשה להסביר את זה לאנשים אחרים שחושבים שאנחנו אנשים מוזרים או משועממים אבל זה באמת כיף גדול והמטלה שפעם הייתה מעצבנת הפכה לכיפית ואשכרה זמן איכות.

חכמים בלילה כולכם,

נראה אתכם מתגלחים 3 פעמים ביום, ואז נראה כמה "לא יקר" וכמה "זמן איכות" מתאפשרים לכם...

פורסם

לא מתגלח כי נמאס לי כבר בגיל 17 (היה לי יותר ממה שיש לרוב האנשים בגיל 25).

פעם בחודש מקצר עם מכונת תיספורת ,פעם בחצי שנה/ שנה עם סכין ג'ילט שלוש להבים שקניתי סטוק לפני שנים ,כל סכין לפעם אחת .

יש לי שער עבה ומעצבן וזה עובד יופי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
ההבדל הוא שמהנדסי חברת ג'ילט נאלצים בלחץ אנשי השיווק להמציא קשקושים חדשים אחת לשנה כדי לא להפסיד בתחרות על מוצר טיפשי כמו סכין גילוח.

יש גבול לכמה טכנולוגיה אפשר להכניס לסכין גילוח, מברשת שיניים או קיסם אוזניים. ג'ילט מזמן עברו את הגבול הזה ועסוקים בלשווק שטויות.

אני קונה סכינים של שיק שעולים שניים-שלושה שקלים כל אחד, ומחליף פעם בכמה שבועות וזה עובד מצויין אפילו על האשכים.

וואלה אני חייב לנסות

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

• תוכן חדש...