Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אתמול התחיל הרכב להשמיע רעשים מוזרים מכיון המנוע\גיר(גולף למי שעדיין היה בספק).

עד שלפתע היה מין רעש של חריקה\פיצוץ קטן ולפתע לא נכנסים הילוכים יותר,נוזל שמן גיר(בודאות)בחיבור של הגיר למנוע.

הרכב עכשיו בבית ,וכבר ישאבחנה שזה כמעט בטוח גיר.(מכונאי שאני בוטח בו בעניים עצומות).חשוב לציין שהרכב שנת 99 עם דגם מנוע AGU

יש לי כמה שאלות:

1)מאיפה ניתן להשיג גיר כזה במחיר שפוי?

2)האם גיר של MK4 GTI מכל השנים מתאים\או לחילופין גיר של אאודי 1.8T או איביזה טורבו???

3)האם למישהו בעל רכב כזה קרה דבר דומה והוא יכול לייעץ לי מה לעשות?

כרגע הרכב בבית וממתין להכנס בסוף השהוע למוסך.

אבקש ממי שהכיר את הבעיה או ישלו ידע בנושא או יכול באיזו שהיא צורה לעזור במציאת הגיר(מחפשים לי ואני גם מחפש במקביל)

תודה רבה לעונים.

יום טוב וחג שמח:)...(כבר לא כ'כ שמח....)

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

הייתה לי תופעה דומה בMK3 VR6 שנת 95'

אצלי נשבר המזלג של הקלאץ בגיר (יחד עם המשאבת קלאץ הראשית) , לא הייתה נזילת שמן כמו אצלך.

אצלי לא היה ניתן לדעת בלי להוריד את הגיר

פורסם

99.9 אחוז שנשבר לך חלק בדיפרנציאל ואז מה שקורה שהוא מסתובב החתיכה נלחצת בין הגלגלי שיניים להאוזינג ומפוצצת אותו, בקיצור שורה תחתונה אחרי שיורידו את הגיר אתה תראה פשוט חור בגיר בחלל הפנימי (מול איפה שיושב הסטרטר)

תאחלס : תתכונן למצב לא נעים בו אתה צריך גיר קומפלט כי את שלך לא ניתן אפילו לשפץ....

• תוכן חדש...