Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדלת גאנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי גולף גנרשין מנוע 2000 אוטומט עפ גאנט מקורי 16 ורציתי לדעת אם אני יחליף לגאנט שהמידה שלו 45\235\17 איך זה ישפיע על האוטו מבחינת דלק, נסיעה , האם זה יהרוס משהו?

פורסם

נסיעה קשה ורועשת. מחירי צמיגים יקרים משמעותית. לא משוכנע שהיצרן מתיר שימוש בחתך כזה. בקיצור, המון סבל וכסף בשביל טיפה פוזה. לא חראם?

פורסם

למה נסיעה קשה ורועשת?

מניסיון שלי הנסיעה ניהיית רכה יותר אם מגדילים רוחב וההבדל בחתך פה לא עושה הרבה הבדל מבחינת פגיע ברכות ובגלל שהחלפתי צמיגים לדגם אחר אפילו שקטה יותר למרות שהם יותר רחבים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...