Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם
החומר שאתה מכופף ולא נשבר זה כנראה אוקולון שימושי גם בתור חומר לבניית מייסבי החלקה או דיסיקיות החלקה.

אני יודע מה זה אוקולון, ולא, זה לא זה.

זה פוליקרבונט.

טוב אז עכשיו זה ודאי שאתה טועה. בדקתי את עצמי שוב ואכן דיסקים ו-DVD עשויים מפוליקרבונאט טהור.

שנינו חצי טועים.

בדקתי את העניין, אכן דיסקים עשויים מפוליקרבונט אבל ממש לא טהור.

מוסיפים לו ציפוי קשיח ושביר כנגד שריטות, אפילו שהוא דק מאוד

הוא מספיק כדי להקשות את הדיסק כולו ולהופכו לשביר יותר מגמיש.

היום אקח הביתה חתיכה קטנה של PC, הכי דקה שאמצא ואצלם לכם

עד כמה היא מתכופפת מבלי להישבר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

התוסף ששמים בדיסקים נקרא "קריסטל" אם אני לא טועה והוא אכן מקשה אבל גם גורם לשבירות.

בטאמן, צור קשר בפרטי לתיאום אספקת ABS בעוביים שונים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• אחראי פורום
פורסם

בטאמן, תראה איך מפנקים אותך.

עשיתי מפרט (מהראש, אז אני לא אחראי לגודל :lol: ) מפוליקרבונט עובי 1.5,

ה-3 מ"מ היה נראה לי פחות גמיש ממה שנחוץ.

קח , תנסה אותו, אולי עלינו על סטארט-אפ :shock:

לא יצליח ? ננסה משהו אחר.

פורסם

הריקנבייקר 12 מייתרים שלי גם כן אוכלת מפרטים, אני פשוט קונה סטוקים בebay - זה ממש ממש זול, כמה דולארים ל72 חתיכות של 0.73 צהובים של דנלופ. קונים סטוקים ופשוט מחליפים - נוחות עולה כסף.

פורסם

חבר'ה, אתם פשוט גדולים!

elibaba, בדוק ה"פ.

itaysamurai - אתה תותח, אבל גמישות היא האויב! המפרט צריך להיות קשה כמו אבן. לא אלסטיות ולא נעליים.

gibsonlp - השאלה כמה זה אוכלת. בעיקרון, הייתי ממשיך לנגן עם דנלופ ביג צ'אבי, בהנחה שהם לא היו נגמרים בקצב ממוצע של אחד לעשר שעות נגינה (!). ואלו המפרטים הקשוחים ביותר שגיטריסט רגיל מתעסק אותם, ופעם גם לי הם נראו מוגזמים לגמרי. סטוק, במקרה שלי, זה חמישה מפרטי ווגן בשנה, היינו 75 אירו לפחות, וכדאי לא לאבד אותם...

בטאמן

(-;

שהתקרב היום בעוד כמה שעות לחיסול מפרט ווגן נוסף...

ברינג און דה סבבה

פורסם

אם אתה לא בקטע של גועל נפש, אתה יכול לעשות סיבוב פינות חי כל שהן (גני ילדים, פינות חי בקיבוצים וכו') או סתם טיולים בטבע, אתה יכול לימצא צבים שהיתפגרו בנסיבות טיבעיות ולקחת מהם את השיריון ;)

אגב, אין יש מאין, אם המפרט שלך קשיח יותר מידי הוא לא יאכל, אבל המיתרים שלך יתפגרו בקצב יותר מהיר, תעשה את החשבון שלך...

אגב, אתה יכול לנסות ליקנות לוח קשיח של סיבי פחם בעובי של 1.5 מ"מ ולעשות ממנו מפרט.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ב75 אירו אתה קונה בערך 800 מפרטים קשיחים "רגילים", לפי דבריך זה יספיק לך ל8000 שעות שזה בערך שנה אם אתה לא ישן או שנתיים וחצי אם אתה מנגן 10 שעות ביום, כל יום.

• אחראי פורום
פורסם

itaysamurai - אתה תותח, אבל גמישות היא האויב! המפרט צריך להיות קשה כמו אבן. לא אלסטיות ולא נעליים.

בטאמן

(-;

שהתקרב היום בעוד כמה שעות לחיסול מפרט ווגן נוסף...

אז יש עוד מלא אופציות! (טוב, שתיים-שלוש :lol:)

פשוט מהיכרותי המועטה עם מפרטים זכרתי שיש גמישות כלשהי.

אם תרצה חתיכות של חומרים אחרים, קשים יותר - פנה אליי.

פורסם

איך אפשר לנגן עם הדרעק הזה בעובי 3 מ"מ?!

בשבילי רק דאנלופ טורטקס 0.88 מ"מ ירוק, קונה אותם בכמויות מסחריות ומחסל אותם על הESP שלי

• תוכן חדש...