Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב אמריקאי הנעה אחורית בעל מנוע v8 חזק ,הבעיה היא נניח שאני עומד ברמזור ומתכונן להתחיל בנסיעה אז אם אני לוחץ במכה חזק על הגז הרכב לגמריי מאבד שליטה ואף יכול להסתחרר לגמריי ,כדיי שזה לא יקרה עליי ללחוץ בהדרגה ממש חלש ולאט על הגז עד שהרכב צובר מהירות, מה הבעיה, איזה חלקים לבדוק שיכולים לגרום לתקלה הזאת?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"יש לי רכב אמריקאי הנעה אחורית בעל מנוע v8 חזק"

זאת הבעיה ידידי :twisted: , תחליף ל-323 הבעיה תיפתר:-D , או קצת יותר רצינות פשוט תנסה צמיגים בעליי אחיזה טובה זה הדבר הכמעט היחיד שאפשר לעשות בנושא או ש"אל תלחץ במכה על הגז" (דרך אגב זה עושה נפלאות לכיס).

פורסם

החלק היחיד שאתה צריך לבדוק זה את כף הרגל שלך

בגלל תופעות כאלה המציאו מערכות שנקראות בקרת משיכה שמרסנות נהגים עם רגל כבדה

ערן בלגאן - נהג ליסינג מדופלם :roll:

פורסם

העברות משקל - מכיר?

הרכב אל מספיק להעביר משקל אחורה, הגלגלים מנסים להסתובב, והרכב "מפרפר" בלשון העם.

תהיה עדין על הגז ביציאה מהמקום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא מחייב מר קונדס

אם יש לו מתלה אחרי עם קפצים ספירלים אז יכול להיות שהוא סובל ממונח שנקרא WHEEL HOP שאומר שיכול להיות שהגומיות של המוטות יצוב מאחורה או משוחררים או גמורים או הגומיות שלו גמורות.. לדוגמא ב FOX של FORD זה מגיע בצורת בולמי זעזועים ו ABODY בתמיכה מהשלידה לבקאקס...

ייכול להיות לדוגמא בקצי עלים שקיעה של התחת ...

ויכול להיות שסתם הצמיגים במידה קטנה מידי מביחנת רוחב או חתך נמוך מידי

הפתרון שנתת שגוי אם יש לו בעיה בחיזוקים של הבקאקס זה כבר בטיחות...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

סבבה, למדתי עוד משהו.

התייחסתי למקרה שהרכב תקין ומבחינה פיזיקלית שפותח השרשור יבין למה כל רכב הנעה אחורית עם מספיק כוח יפרפר ויכשכש בזנבו לצדדים (בלי להתחשב בדיפרנציאל כרגע).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יש לי רכב אמריקאי הנעה אחורית בעל מנוע v8 חזק ,הבעיה היא נניח שאני עומד ברמזור ומתכונן להתחיל בנסיעה אז אם אני לוחץ במכה חזק על הגז הרכב לגמריי מאבד שליטה ואף יכול להסתחרר לגמריי ,כדיי שזה לא יקרה עליי ללחוץ בהדרגה ממש חלש ולאט על הגז עד שהרכב צובר מהירות, מה הבעיה, איזה חלקים לבדוק שיכולים לגרום לתקלה הזאת?

לאף אחד זה לא קורה בטעות באופן קבוע, יכול להיות על כביש רטוב בטעות, אבל מה שאתה מתאר הוא פשוט הדבקה של הדוושה ללא הרף, באופן קבוע.

נו באמת.

פורסם

שים דיפרנציאל מוגבל החלקה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

וכדי לעשות את זה יותר פשוט וכדי להבין האם יש תקלה כלשהיא נשאל שאלה פשוטה כמה זמן יש לך את הרכב והאם התופעה חדשה? כלומר האם פעם כשלחצת באותה מידה האכב פירפר פחות? או שזה תמיד היה כך.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
וכדי לעשות את זה יותר פשוט וכדי להבין האם יש תקלה כלשהיא נשאל שאלה פשוטה כמה זמן יש לך את הרכב והאם התופעה חדשה? כלומר האם פעם כשלחצת באותה מידה האכב פירפר פחות? או שזה תמיד היה כך.

יש לי את הרכב 4 שנים וכבר אז שבאתי לרכוש אותו ועשיתי נסיעת מבחן קצרה נאמר לי ע"י בעל הרכב ללחוץ מאוד בעדינות בתאוצה מהמקום כי לרכב יש הרבה כוח ואתה עלול לאבד אחיזה ושליטה על ההגה וזה מאוד מסוכן

פורסם
לא מחייב מר קונדס

אם יש לו מתלה אחרי עם קפצים ספירלים אז יכול להיות שהוא סובל ממונח שנקרא WHEEL HOP שאומר שיכול להיות שהגומיות של המוטות יצוב מאחורה או משוחררים או גמורים או הגומיות שלו גמורות.. לדוגמא ב FOX של FORD זה מגיע בצורת בולמי זעזועים ו ABODY בתמיכה מהשלידה לבקאקס...

ייכול להיות לדוגמא בקצי עלים שקיעה של התחת ...

ויכול להיות שסתם הצמיגים במידה קטנה מידי מביחנת רוחב או חתך נמוך מידי

הפתרון שנתת שגוי אם יש לו בעיה בחיזוקים של הבקאקס זה כבר בטיחות...

אתה מתכוון לגומיות של המוט מייצב האחורי כמו שרואים בתמונה שצירפתי

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1982-92-Camaro-rear-sway-bar-polyurethane-21mm-bushings_W0QQitemZ160097684310QQcategoryZ33592QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

• תוכן חדש...