Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שברולט קמארו דור 3 , היה קשה לבדוק היסטורית הודעות ? :)

לא קשה, פשוט לא צריך לעשות את זה בכל פעם שמישהו שואל שאלה, בשביל זה מציינים את דגם הרכב בכותרת.

מוטי

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה החלק

lak-20140_w.jpg

הSWAY BAR לא שייך לתאוצה בקו ישר...

בכל מיקרה ההנחה שלי היא שפשוט הצמיגים שלך דקים \יבשים מידי........

ירדתי ל 225 באחורה כי היה מחסור של 245 במידה 15" בארץ (עכשיו כבר היא הולכת לנעול 17").

גם ב 245 הוא היה תופס לי זוית ביצאה מהמקום בצורה חזקה אבל עם ה 225 זה ממש מורגש בטרוף... האוטו פשוט נוסע ישר אבל על הצד... וזה מורגש למרות הנעילת דפרנצייל...

תנסה קודם לראות שאין חופשים בסרן האחורי גש ותקנה צמיגים אייכותיים ורחבים יותר.. וספר לנו מה היו התוצאות...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ממליץ להישאר עם דיפרנציאל פתוח.

אולי בהתחלות נסיעה הוא יסע קצת על הצד, אבל הנטייה להיגוי יתר תחת כוח בסיבובים תגדל במקום שהגלגל הפנימי סתם יעשן.

אביחי

פורסם

מגביר את התת היגוי כל עוד הגלגלים אחורים לא מחליקים,במקרה הזה נראה יש לו המון כוח ופחות צמיג (ע"פ קובי),

ולכן לחיצה החלטית במצערת בסיבוב עלולה להוציא את הגלגלים האחורים להחלקה .

במיוחד שנראה שהבחור לא ממש רגיש ברגל ימין.

אביחי

פורסם

חברה...

לא קשור פה להיגוי...

מה שבעצם קורה לו שהוא מאיץ חזק התחת מקבל זוית והגלגלים הקדמיים נשארים בזוית ישרה עד שהוא מתקן את הזוית או עוזב את הגז.

לרוב זה קורה בגלל צמגים צרים ויבשים כמו כן יש את ה WHEEL HOP . לכן שוב,לבדוק סרן על כל מכולוליו ולהחליף צמיגים למידה יותר גדולה ואייכותיים יותר.

פורסם
מגביר את התת היגוי כל עוד הגלגלים אחורים לא מחליקים,במקרה הזה נראה יש לו המון כוח ופחות צמיג (ע"פ קובי),

ולכן לחיצה החלטית במצערת בסיבוב עלולה להוציא את הגלגלים האחורים להחלקה .

במיוחד שנראה שהבחור לא ממש רגיש ברגל ימין.

אביחי

די נו, בחייאת, תן ברקס... הפלספנות הזו כבר לא לעניין :roll:.

מוטי

פורסם
חברה...

לא קשור פה להיגוי...

מה שבעצם קורה לו שהוא מאיץ חזק התחת מקבל זוית והגלגלים הקדמיים נשארים בזוית ישרה עד שהוא מתקן את הזוית או עוזב את הגז.

לרוב זה קורה בגלל צמגים צרים ויבשים כמו כן יש את ה WHEEL HOP . לכן שוב,לבדוק סרן על כל מכולוליו ולהחליף צמיגים למידה יותר גדולה ואייכותיים יותר.

הצמיגים שיש לרכב כרגע(235/50/16) צרים מדיי? איזה עוד מידת צמיגים אני יכול לשים על הרכב בגדר החוקיות שלא יהיו לי בעיות בטסט השנתי והורדה מהכביש בגלל שהמידה שונה מזו שרשומה ברשיון רכב?

פורסם

הצמיגים שלך לא צרים במיוחד, יכול מאוד להיות שהם פשוט לא עשויים מגומי טוב במיוחד ולכן אתה חווה בעיות באחיזה.

אולי תבדוק בתור התחלה מאיזה דגם הם ומהו תאריך הייצור?

מוטי

פורסם

מוטי הם כן צרים....

בדרך כלל שמים 245 +

בכל מיקרה דבר עם המחלקה הטכנית של UMI

245/45ZR16 את המידה הזאת לדוגמא מאשרים בקלות ואז אתה יכול כבר למצוא צמיגים ברמה הרבה יותר גבוהה..

או שתעבור ל 17" יש פשוטי מידות רחבות יותר בהשג יד בארץ במחירים לא רעים.

לדוגמא

Z212 ZR

245/45ZR17 של הנקוק. מצחיק שזה הנקוק אבל הצמיג הספציפי הזה נדבק לכביש בצורה מדהימה.

יש לי חבר עם קאמרו עם הספק מעל 350 סוסים,מאז שהוא שם את הצמיגים הללו הוא פשוט יורה את עצמו מהמקום.

img3703hy9.jpg

ועוד דבר לגבי 17" אתה יכול למצוא בארץ עד 275\40\17 בקלות!!!

ולגבי עזרה ומידע לגבי גאנטים וצמיגים

אתה יכול להתעייץ כאן:

logo.gif

טלפון:03-5704365פקס:03-5704159כתובת:מבצע קדש 60 בני ברק

יש להם סבלנות, ואת הידע להתעסק עם רכבים שלנו,

והמחירים שלהם ממש זולים.

מקווה שעזרתי...

פורסם

כדיי לקבל אישור על שינוי מידת צמיגים ל245/45/16 צריך לדבר אם התמיכה הטכנית של umi ולקבל מהם אישור בכתב ואז בזמן הטסט להציג אותו לבוחן או שעליי לגשת עם האישור למשרד הרשוי ולשנות/להוסיף את המידה החדשה ברשיון רכב ?

מה להגיד לumi ע"מ שלא יעשו בעיות לאשר לי את המידה החדשה?

קובי, כמה בערך המחיר לצמיג סביר במידה 245/45/16 ?

אני כרגע מעדיף להשאר עם הגאנט 16" המקורי בגלל חוסר תקציב

הרכב מספיק שותה דלק ונראה לי שאם אני יגדיל את מידת הגאנט ל17" הוא ישתה אפילו קצת יותר לא?

פורסם

1.רצוי שתתקשר לתמיכה הטכנית הם ינחו אותך מה לעשות

2.תבדוק יש מדבקה מתחת לדלת בצד נהג עם מידות מומלצות מהיצרן.

3.בקשר למחיר, תתקשר ל י.מ יש להם מחירים טובים אני לא בקיא יותר מידי במחירים.

4.לא יהיה הבדל בדלק.. היא תשתה ככה או ככה... זאת קאמרו לא מאזדה 3...

• תוכן חדש...