Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הנתונים הטכניים - 64 ליטר

בפועל נכנס שם בסביבות 54-55ליטר

תמיד יש הפרשים בין הנתונים של היצרן למה שנכנס במציאות , אבל לא ברמה כזאת

מה הסיפור כאן ? למישהו יש הסבר לתופעה ?

למי שיש כאן B4 מהדור הנוכחי שירשום כמה הוא מצליח להכניס בטנק

פורסם

סע עד שתתקע ואז תבדוק כמה נכנס...

(אל תעשה זאת) פשוט, אתה לא יודע כמה קיים במיכל לפני שאתה ממלא גם אם השעון מראה ריק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
סע עד שתתקע ואז תבדוק כמה נכנס...

דני

עשיתי בדיקה דומה

התוצאות כמו שכתבתי

יכול להיות שהנתון של 64 ליטר מתייחס ל3.0R בלבד ?

פורסם

יש 64 ליטר גם בגרסת ה2.0. תוכל לבדוק את אמיתות מדיד הדלק (שתמיד מראה שחסר כאשר בפועל נשאר עוד קצת), ע"י הסתכלות במחשב הדרך. במחשב הדרך ישנו נתון של כמות הקילומטרים שנשארו לך לנסוע לפני שיגמר מיכל הדלק.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הB4 שאני מכיר היא מליסינג כך שאני לא תמיד שם לב לכמות הנכנסת, בכלל היא לא שלי אישית כך שלרוב, לא אני המתדלק. מהפעמים שאני תדלקתי, הצלחתי למלא במיכל סדר גודל של 58 ליטר כאשר מחשב הדרך הראה שיש עוד כ20 ק"מ לפני גמירת המיכל.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

האמת שלו שמתי לב לכמות הדלק שנכנס אבל תעשה דבר כזה- אתה יכול לקראת סוף המכיל לחשב לפי מספר הקילומטרים שנשארו לך והצריכת דלק הממוצעת של המיכל (תאפס בפול) כמה ליטרים יש עוד במיכל ואז תמלא כמה שניכנס ותחבר את מה שהכנסת עם הכמות שחישבתה ותיראה כמה יש במיכל.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...