Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הכסף הזה ולא נכנס 2 סאבים ?

מגבר ב 5.5K? !#@

רק 2 רמקולים + 2 טוויטרים ?

הנה בן אדם שאמרתי "חייב ללמוד קצת על התחום" מדבר! :lol: :lol:

אמרתי לך תלמד! או שת'זרוק 15K על 8 סאבים של פיונר ואבא שלך יזרוק אותך מהבית! אולי אז תתבגר? רעיון טוב! :-D

או שתקשיב קצת לחכמים ממך ותנסה ללמוד.

יש גם מגברים ב- 17000 ש"ח וגם ב- 5000 יורו!

אתה צריך יותר משני טוויטרים ושני מידים (= רמקולים בשפה שלך)?

אני תמיד יכול להמליץ לך על לקחת 2 סטים

כלומר 4 טוויטרים ו4 מידים במחיר הזה! :-) בבקשה תקנה 2 סטים של מורל דוטק או פוקל V1/V2

אבל אתה בטוח שהם ינגנו טוב יותר? וחזק כפי שאתה מצפה?

רוצה 2 סאבים? בבקשה במקום אחד HX300D תקח 2 מסידרה הנמוכה יותר ES300 !

אני? יכול להציעה לך רכיבים עד מחר!

אתה עוד לא מכיר אותי, אבל חבל על השכל שלך תאמין לי..

לך תשמע כמה רכיבים ותחזור עם דעות ושאלות :arrow:

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא הייתי סומך עליך לא הייתי מבקש פה .

תאמין לי שאני סמוך עליך :)

וכמה rms ze ?500?

הסאב..

ומידים איזה סוג הם ? פקול/ הרץ מה עדיף ?

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

לא יודע למה, וגם בלי לפגוע, אולי אתה באמת בן אדם רציני שפשוט לחוץ לקנות מ"ע, אבל נראה לי שזה כמו במקרה הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89247&highlight=%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA+%D7%9130K

עצה ידידותית: על תהיה בלחץ, עפילו אם יקח חודשיים (שזה סביר מאוד לבניית מ"ע טובה).

בברכה.

פורסם

2 סאבים? ממש אין צורך, אבל ממש. כל סאב של 500 RMS ומעלה יקרע לך את הגב ואת עור התוף, אל תדאג.

לא לא לא ולא! ממש לא! כל סאב 500RMS יקרע מה? לא יקרע כלום ולא נעליים. אם הבחור רוצה עוצמה +איכות שזה מה שכולנו בעצם רוצים, אז באמת כדאי להכניס לתקציב שלו 2 סאבים, לדוגמא 2 הרצים שאמר מנואל,בתיבות אטומות תואמות לסאב,או אטומה אחת אבל עם נפח מתאים כמובן, וככה יהיה לו מה שהוא מבקש. ולא רק ההרצים, יש עוד מלא סאבים שיכולים לספק את הסחורה, הקסנון שמניסיון סאב עוצמתי ומאוד מדוייק (2 כאלה באטומה יהיו דבר נפלא),כנ"ל על הפירלס, ה-IDMAX אבל אחד יספיק ויותר. הבחור הזה אני בטוח שהוא כמוני,מחפש איכות אבל לא מתפשר על עוצמה (גם כמוך מנואל!!). סאב 1, ובטח ובטח אחד של 350-500RMS, לא יספיק, בשביל מערכת בתקציב כזה. (לי יש מערכת בכ-7.5K ולי הסאב מספיק, אבל התרגלתי אליו כבר והוא מיום ליום נהיה חלש וחלש יותר לאוזן :lol::twisted: ).

מקווה שהרעיון הובן, ולא יצאתי פה במלחמה או משהו כזה נגד מישהו.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני תומך מאוד במה שאמר מושיק.

כי פשוט אני התחלת כך כמוך לחוץ ובזבזתי ים של כסף ויכלתי לחסוך לפחות 8000 ש"ח ויהיה לי ציוד יותר טוב אם הייתי מחכה ומרגיע.

קודם כל לפני הכל תשמע ותאזין לכמה מערכות לפני שתוציא שקל אחד .

דבר שני עם תקציב כזה יש המון אנשים בפורום שיוכלו לעזור לך לבחור את הציוד המתאים .

בהצלחה ולאט לאט..

נאדר

פורסם

אני חושב שאני מסכים עם "שומאכר" בדיוק מה שאני מחפש..

וכבר 15K זה תקציב ענק . אפשר לעשות איתו הרבה.

המפרט שנתת לי $DRAGSTER$ אכן מפרט שנראה טוב, אבל ללא 2 סאבים איכותיים , אני לא מתפשר מזה בתקציב של 15K.

אשמח לשמוע עוד עוזרים.

תודה יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם היה לי תקציב של 15K למערכת סביר להניח שהייתי בונה מערכת ב 10K ומשאיר 5K לשידרוגים בעתיד..

בתור שלב ראשון הייתי עושה איטום דחוף ! מזדה זה לא שיא האקוסטיקה בלשון המעטה לכן - 2 דלתות קדמיות + בג'אז

מורידים כבר 2K מהתקציב.

עכשיו הייתי קונה HU טוב אבל לא משתולל איתו - קלריון 646 , אלפיין 9856 , פיוניר 6850/6950 מחיר- 1K-1.5K

מגבר הייתי ממליץ על הסדרה החדשה של פוקאל. מגבר 75X2 קדימה ו 250W לסאב בגישור. מחיר - 3K

עוד מגבר אפשרי הוא - SRX-3 מגבר 3 ערוצים של AUDIOSON שנותן 75W קדימה ו 300W לסאב בגישור.

קומפ' של הרץ הי אנרג'י. מחיר - 1.8K

סאב וופר של הרץ דגם ES-250/300 כולל תיבה אטומה מקורית - 1.2K

כל זה יוצא 10K תוסיף עוד 500 שח לחיווט והתקנה.

לדעתי תהיה מאושר - וגם ישאר עודף לשידרוגים עתידיים.

ליאור.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם
אם היה לי תקציב של 15K למערכת סביר להניח שהייתי בונה מערכת ב 10K ומשאיר 5K לשידרוגים בעתיד..

בתור שלב ראשון הייתי עושה איטום דחוף ! מזדה זה לא שיא האקוסטיקה בלשון המעטה לכן - 2 דלתות קדמיות + בג'אז

מורידים כבר 2K מהתקציב.

עכשיו הייתי קונה HU טוב אבל לא משתולל איתו - קלריון 646 , אלפיין 9856 , פיוניר 6850/6950 מחיר- 1K-1.5K

מגבר הייתי ממליץ על הסדרה החדשה של פוקאל. מגבר 75X2 קדימה ו 250W לסאב בגישור. מחיר - 3K

עוד מגבר אפשרי הוא - SRX-3 מגבר 3 ערוצים של AUDIOSON שנותן 75W קדימה ו 300W לסאב בגישור.

קומפ' של הרץ הי אנרג'י. מחיר - 1.8K

סאב וופר של הרץ דגם ES-250/300 כולל תיבה אטומה מקורית - 1.2K

כל זה יוצא 10K תוסיף עוד 500 שח לחיווט והתקנה.

לדעתי תהיה מאושר - וגם ישאר עודף לשידרוגים עתידיים.

ליאור.

אם את העצות שלי הבחור החליט להשאיר בצד..

את שלך הוא יזרוק לפח!

ולא בגלל שהם לא טובות!

ממש ממש לא ידידי, אלא בגלל שנתת לא סאב אחד מסכן של 350W RMS :shock: וכבר אין לו 10K במערכת.

ממש מצחיק מה שהולך כאן בזמן האחרון :lol:

כל יום מופיע איזה בחור/ילד עשיר שרוצים לזרוק קצת כסף על מערכת ולא מוכנים להתפשר על פחות מ- 6 טוויטרים או 3 סאבים.

בעולם הסאונד צריך להבין כמה דברים פשוטים:

אם רוצים רכיבים טובים באמת צריך הרבה כסף. ואם רוצים הרבה רכיבים טובים (כגון דאבל סאב/דאבל סט וכו'..) צריך לשלם המון! וזה כבר יעבור את ה- 15K ויגיעה קרוב ל-20K ואפילו 25K

מערכת SQL איכותית במיוחד עולה המון! הרבה יותר זול להרכיב מערכת SQ מעולה (לא מושלמת כמובן.. אבל מעולה).

*ועוד לא דיברנו על שדרוגי חשמל לפחות 1500 ש"ח+*

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תוסיף עוד 2K למונו איכותי, עוד 1K לסאב איכותי, והנה אתה אמור להיות מרוצה ועוד נשאר לך 2000 שקלים. אני עדיין תומך בהצעה הזאת, כמובן עם שדרוגים.

פורסם

מסכים איתך שיש HU טובים יותר.

אבל לדעתי איטום , סט קומפ' טוב והגברה באים קודם..

HU הוא הרכיב שהכי קל להחליף , לכן עדיף שהוא יהיה השידרוג הראשון במערכת.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם
אם את העצות שלי הבחור החליט להשאיר בצד..

את שלך הוא יזרוק לפח!

ולא בגלל שהם לא טובות!

ממש ממש לא ידידי, אלא בגלל שנתת לא סאב אחד מסכן של 350W RMS :shock: וכבר אין לו 10K במערכת.

ממש מצחיק מה שהולך כאן בזמן האחרון :lol:

כל יום מופיע איזה בחור/ילד עשיר שרוצים לזרוק קצת כסף על מערכת ולא מוכנים להתפשר על פחות מ- 6 טוויטרים או 3 סאבים.

עשיר?

אין לי כסף לשוקו! אחי עבדתי 3 שנים ואתה קורה לזה עשיר ? כולה מחפש תגמול לעבודה עד עכשיו .

לא אמרתי 6 טוויטרים

4 טוויטרים 6 מידי(רמקולים) 2 סאבים 3 מגברים חמודים ועוד איזה נגד עד 2K.

מערכת ברמה של 15K צריכה להיות בנויה ככה. או לפחות בסגנון

פורסם

יעקב אתה טועה. אני חושב שתסתדר עם פחות מ ( 1,2,3...) 12 אלמנטים ברכב שלך. למען האמת, אני מאמין שתהיה מרוצה עד הגג עם 7. 4 רמקולים לא חשוב כרגע איזה, 2 טוויטרים, סאב מפוצץ וחיוך רחב על הפנים שלך.

תראה, כולם פה חכמים מאוד בלזרוק שמות של כל מיני מותגים נחמדים שיש עליהם סטיגמה/דעה כזו או אחרת.

אם לא תשמע/תראה/תיגע/תשחק/תפעיל את המכשירים שאתה רוצה לרכוש, אני מבטיח לך, שאתה לא תהיה מרוצה, ב5K וב15K, לא יעזור כמה תשקיע, בסוף תקנה קומפ' של פוקאל והטוויטרים יצרחו לך באוזניים ולא תהנה לשמוע מוסיקה בכלל באוטו, אז זרקנו לפח כמה? 15 אלף שקל? שכמו שאתה אומר עבדת עליהם 3 שנים.

אנשים פה מדברים מנסיון, אני מדבר מנסיון, אני במשך 6 חודשים למדתי את הנושא לעומק ורק לאחר מכן עשיתי רכישות והתקנתי מערכת ואני מרוצה עד הגג ואני בטוח, שאם לא הייתי נכנס לעומק הנושא (כמובן תודה לפורום ולחבריו), לא הייתי מרוצה מהמערכת כפי שאני מרוצה היום.

חיכית 3 שנים? תחכה עוד שלושה חודשים, בוא ל2 מפגשים, תשמע קצת קללות (כלומר מילים שיקח לך חודש- חודשיים לשנן) ותצא ראש גדול.

מקווה שאתה מתחיל לקלוט שמערכת לרכב היא יותר משמות ומותגים. אתה צריך לבחור לפי הטעם האישי שלך, ואם לא תנסה, איך תדע מה הטעם שלך ???

אני בטוח שתשכיל רק מלקרוא את הודעתי, אבל אני ממליץ לך מאוד גם לעשות מה שאמרתי למעלה, מאוד ממליץ.

מושיק.

פורסם

לפני שאני ממליץ לך על המערכת שאני אישית הייתי בונה לעצמי ב-15K, האם יד 2 בא בחשבון? הכוונה רק למגברים.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עד שיהיה פה פגישה באזור ירושליים..

וגם עדיין לא ירד לי המלווה , ואבא שלי בעסק המכוניות הוא לא נותו לי להתקרב לרכב ללא מלווה ואני לא יודע איך אני יסתדר שם לבד .

אם יהיה אני ישתדל להגיעה . תודה לך אני חושב שהבתי את הקטע חייבים לשמוע כדי להבין .

ואני רואה שגם הבנתם אותי פה ויש לא מעט שעשו את הטעות הזאת.

אני לא יחזור עליה . אני ישתדל להגיעה וכמובן שישאר עם האהבה המידיוע כמה שלי (המכונית)

ועוד בהמשך יביא אותה כמו שצריך לפגישה :>

תודה לך מושיק.

שומאכר אם זה מה שישפר בהרבה את האיכות לא אכפת לי אבל קודם אולי נחכה למפגש, אבל אם יש לך זמן פנוי תבנה לי איזה אחת לראות את המצב ואיפה זה עומד ועל מה מדברים.

תודה רבה . ושוב תודה גיא

יעקב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...