Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אך ואיפה ניתן להטעין את המצבר באזון הדרום ומה העלות תודה

הבינותי שמצבר חדש עולה החל מ 300 ש"ח האם מצברי ווילטה טובים או לא ואם לא תמליצו על חברה טובה וזולה

פורסם

אם הןוא רק פרק תניע עם כבלים וסע כחצי שעה. זה ימלא אותו מספיק כדי להניע ועם הזמן הוא יחזור לקיבול מלא.

אם המצבר פורק קנה חדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אני עומד במקום ונותן גז זה אותו דבר מעלה טורים גבוהים כי אני מפחד להתקע איתו

האוטו נתקע לי אחרי שעה נסיעה וצריך לחכות 40 דקות ואח"כ להניע רגיל אם לא מחכים לא ניתן להניע את הרכב

אולי האלטרנטור דפוק או שזה בעיה בהזרקת דלק באנגקטורים הרכב רועד ונכבה ואחרי שעה בערך

פורסם

מחירי המצברים עלו מאוד לאחרונה עקב עליית מחירי העופרת בשווקי העולם כך שכבר לא ניתן למצוא מצבר חדש טוב במחיר של 300 ש"ח.

כל חשמלאי רכב יכול לבדוק את המצבר ולדעת אם הוא ניתן עוד לטעינה או שהוא פגום ויש להחליפו.

כמו כן צריך, כמובן, לבדוק את טעינת האלטרנטור ואם אין צרכן חשמל סמוי הפורק את המצבר.

מהיכן אתה בדרום הגדול?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מאשדוד ויכול להגיע לת"א

הטענתי את המצבר NATIONAL12Vשל וולקן מצברים אצל חבר כשחברתי למטען מדגם FERVE F 704 הוא הראה לי 2 אמפר לאחר 7 שעות טעינה הוא הראה לי 1.5 אמפר כבתי את המטען והדלקתי אותו למחרת הוא הראה לי 1 אמפר

אז הטענתי אותו שוב ל 8 שעות ואח"כ הוא הראה לי 1.5 אמפר .

האם המצבר הזה פגום דפוק או בסדר ?

במטען יש שעון שנע בן 1 ל 6 אמפר האם כשהוא מלא הוא צריך להראות 6 אמפר ?

כשהמצבר עבד לפני פירוק הרדיו דיסק לא עבד כל האורות עבדו כולל צופר ואור פנימי היה לי סטארטר אבל לא התנעה או הצטעה המנוע לא נדלק .

יום לפני כל הסיפור הזה האזעקה הפנימית בתוך הרכב התחילה לעבוד ונתקנו אותה כנל החיצונית והאמבולייזר מנותק

האם העובדה שהרכב לא מניע קשורה לאזעקה מנותקת ?

האם כדי להניע את הרכב אני צריך לחבר שוב את האזעקה ?

• תוכן חדש...