Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה לי מבחן בטכניון ...אני יוצא ומוצא שכמה חברים התקשרו אליי ..

אני עונה לשיחה אחת והם אומרים לי שאביו של חבר קרוב שלי ושכן מת בתאונת דרכים היום .

אני טס לנצרת והולך למקום האירוע ... ממש מראה מזעזע המכונית שלו נכנסה חזיתית באיזה משאית .. (למי שצפה היום בחדשות זו הם הציגו כמה צילומים של המאזדה הקרועה מתחת למשאית )..

ישבתי אצל חברי איזה 6 שעות עד 11:15 בלילה .. עדיין אני לא כל כך מעקל את מה שקרה..

בסוף התברר שנהג המשאית נהג במהירות מופרזת "ישן" וסטה מהמסלול ופגם ראש בראש עם המכונית של הבן אדם ..

אני לא יודע מה יקרה לנהג המשאית אבל מבחינתי שילך לכלא... בן אדם סכנה על הכביש אם בכלל ישאר לו רשיון .........

בין השאר התברר לי שכשלמתי למבחנים לא ידעתי שחבר שהיה עמיתי בכיתה בבית ספר גם הוא נהרג בתאונת דרכים שבוע שעבר ביגור .....הוא היה עם כמה חברים ויצאו לבלות בלילה .. בסוף הלילה הם רכנסו לרייס עם עוד מכונית (שתיהן הונדה סיווק) החבר שלי ישן מאחור שתוי ... חבר שלו שנהג גם הוא שתוי ועוד איזה מישהו לידו .. הם איבדו שליטה ופגעו ב(לא בטוח איך קוראים לה אבל כמו המדרכה באמצע הכביש) ...הנהג וזה שהיה לידו יצאו בשלום הידיד שלי שישן מאחור עף מחוץ לאוטו להצואר שלו נשבר והוא מת על המקום ..

בוחן שבא העריך את מהירות המכונית בין 200-220 .... אני לא מבין את זה !!! איך בן אדם יכול לנהוג במהירות כזו בהונדה... אני עדיין לא יודע איך היא לא עפה באוויר מבלי לפגוע בכלום !!!!

אני לא בטוח למה אני כותב אבל ממש כואב לי היום ..

פאדי .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

עצוב מאוד :(

*למדרכה באמצע הכביש קוראים = אי תנועה!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תגידו למישהו יש מוסג בכמה אחוזים משאיות מעורבות בתאונות קטלניות ???

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
ממש עצוב :(

הנה משאית שנמעכה אל הקיר אתמול...

3f4484ce4f5811cc.jpg

צילם: okun_a

אני לא רואה שום קישור או תמונה ... מה כוונתך

Henry Miller

• תוכן חדש...