Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפרט טכני גולף 2000 (2000סמ"ק)?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון 115 כ"ס "בלבד", אבל שיא מומנט ב 2400 סל"ד, מה שמעניק זמינות כוח כזו שמרבית המכוניות עם עשרות סוסים יותר, מרגישות "עגלות" בהשוואה.

פורסם

הבנתי תודה עכשיו אני מתלבט בין GOLF2000 2.0 ו.... GOLF 99 1.8

מה עדיף?...מבחינת איבזור,כוח,ידוע לי ש1.8 בא עם 125 כ"סו וה2.0 עם 115 כ"סהשאלה עם זה בכלל משמעותי?

והאם המומנט של ה2.0 מכסה על ה10 כ"ס?

פורסם

מה כן מכסה ???

זה שהוא מגיע ב 2400 זהלא אומר של 1.8 אין את אותו הקג'מ באותו סלד, ל 1.8 יש ב2400 אותו מומנט אולי פחות כמה עשריות,

אבל זה שהשיא של ה 1.8 הוא יותר גבוה זה לא אומר שיש פחות זמינות אם משווים את אותו מספר קג'מ באותו סלד

בא נגיד ככה , ה 1.6 הידנית יותר מראה יותר ביצועים מ 2.0 אוטומט.

ה 1.8 אוטומט יותר מהירה וחזקה בהרבה מה 1.6 ידנית

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

***אין טעם לצטט הודעה משמעליך***

אני מדבר על ידנית ....

ממה שאני מבין אין ממש משמעות בין ה 1.8 ל2.0.... אני לא צריך מ 0 עד 100 אני מדבר בגדול על כוח סחיבה.

קרא בבקשה את כללי הפורום וכתוב עם סימני פיסוק מקובלים ולא .... עילגים של .... צ'אטים.***

פורסם
ר בגדול על כוח סחיבה.

גם בזה ה 1.8 יותר חזקה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הואיל ואיני רואה מקום להכנס לויכוח מיותר, עצתי למתלבט היא לקיים נסיעת מבחן בשתי המכוניות. למיטב ידיעתי הן זמינות בשוק המשומשות. הואיל וזמינות כוח הוא נתון קל מאוד לאבחון בנסיעה, אני מניח שתוכל להגיע למסקנה באופן עצמאי, די בקלות.

פורסם

אוקי... ושאלה אחרונה...

קראתי שיש איזה בעיה במשיכת הילוך ראשון ושני כלומר צריך להעביר הילוך ראשון ב10 קמ"ש....יש דבר כזה?

פורסם

אהלן !!!

בתור אחד שנהג בגולף 1.8 אוטומטית הרכב לא מהיר במיוחד הוא בהחלט לא חלש אבל גם לא מהיר

אבל מבחינתי היו לרכב 2 חסרונות בולטים :

1 ) האוטו מטחנת דלק עושה 1 ל- 8-9

2) האוטו עובד בסל"ד נורא גבוהה 90 קמ"ש על 3000 סל"ד וזה המון ככה שאם את נוסע בדרך כלל 100-120

כמו רובנו אתה פשוט שומע את המנוע צועק . נכון שיש לו רעש יפה וגם הבידוד מצויין אבל זה לא הכי נעים בנסיעות ארוכות

חוץ מזה הרכב איכותי מאוד , אחיזת כביש מצויינת .

אני לא חושב שההבדל בינו לבין ה-2000 סמ"ק משמעותי בצורה שתפריע לך

אני באופון אישי הייתי בוחר ב-1800

שגם היום נסחרת במחירים ממש אטרקטיביים

שיהיה בהצלחה

נדב

פורסם

אז זהו אני מעונין בשנתון 2000 ובשנתון הזה יש את ה2.0 או 1.6 וה 1.8 GTI

אז אני מעוניין ב 2.0 ,ה1.8 GTI לא בתקציב.

איזה שנתון היה לך?

• תוכן חדש...