Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש עזרה במציאת שיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמכיר( ואני מאמין שהרבה מכירים) את השיר הישן והמוכר של Nirvana-Smells like teen spirit .

שמעתי אותו פעם בגרסה שונה, סגנון שנות 50-60 בערך, ואת השיר הזה אני מחפש.

אני מניח שהוא המקורי, אז מישהו יודע איך קוראים לו ?

תודה לעוזרים, רפואה שלמה :wink:

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

מתעלק ומבקש עזרה במציאת 3 שירים:

1. מורי קנטה, איך לעזאזל רושמים את השם שלו באנגלית ? איך קוראים ללהיט שלו מסוף שנות ה-80 ?

2. השיר מביטלג'ויס, שהמשפחה והאורחים שרים באמצע הארוחה, וגם השיר שהילדה רוקדת בסוף.

*ניסיתי לחפש בגוגל ובאימיול, לא הצלחתי למצוא.

תודה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
הראל ,

1. כנראה שהשם שלו הוא Mori Kante ( מגוגל בלבד , לא מכיר ולא שמעתי :) ) .

מקווה שעזר במשהו .

Mory kante ! עם Y, תודה (מוזר לי שלא מצאתי את זה לפני כן באימיול...), רק נשאר למצוא את שם השיר.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה,חרשתי את גוגל, ולא הצלחתי למצוא את מבוקשי, לכן רציתי את עזרתכם בבקשה במציאת עוד שיר ולא רציתי לפתוח ת'רד חדש.

אז ככה, השיר הוא שיר שמזכיר קצת את me and you של cassie בסגנון, השיר מבוצע ע"י שתי זמרים את הפזמון שרה בחורה שממש מזכירה בקול את הזמרת הנ"ל ואת הבתים שר גבר.

הפזמון הולך ככה :

cause i see you at the bar

trying to do it big like a superstar

ועוד שתי שורות שלא ממש הצלחתי להבין.

אם תוכלו לעזור לי במציאת השיר אני נורא אודה לכם.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
הקפצה,חרשתי את גוגל, ולא הצלחתי למצוא את מבוקשי, לכן רציתי את עזרתכם בבקשה במציאת עוד שיר ולא רציתי לפתוח ת'רד חדש.

אז ככה, השיר הוא שיר שמזכיר קצת את me and you של cassie בסגנון, השיר מבוצע ע"י שתי זמרים את הפזמון שרה בחורה שממש מזכירה בקול את הזמרת הנ"ל ואת הבתים שר גבר.

הפזמון הולך ככה :

cause i see you at the bar

trying to do it big like a superstar

ועוד שתי שורות שלא ממש הצלחתי להבין.

אם תוכלו לעזור לי במציאת השיר אני נורא אודה לכם.

Jutbox Ft Cassie - At The Bar

• תוכן חדש...