Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לחבר שלי גולף שנת 2000 והמפשיר אדים האחורי לא פועל בדקנו את כל הפיוזים שיושיבים ליד כיסא הנהג וכולם טובים מה יכולה להיות הבעיה???

 

 

תודה מראש לכל העונים!!!

פורסם

לא בדקתי כרגע לשאלתך (וסליחה) את מעגל החשמל באוטו הזה, בכל אופן, כפי שציין קודמי, יש לבדוק שאין נתק בחיבורי החלון, יש לבדוק שאין נתק בחיוט, יש לבדוק מתג הפעלה תקין, ויש לבדוק ממסר תקין ככל שקיים כזה, ואם אין מניעה אחרת לפעילות המתבקשת הנ,ל.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

לאחר כול הבדיקות שרשמו קודמיי בדוק שוב פעם פיוז שמספרו F26 שערכו 25 אמפר.

 

פרק את הפנל בצד הנהג מתחת להגה בצד ימין ובדוק את הממסר 94 או X.

איזה כייף לי :)

פורסם

ראה תמונות מצורפות של מיקום פלטת הממסרים.

לפני הוצאת ממסר יש לנתק את הקוטב השלילי של המצבר כאשר מפתח ההתנעה מהסווי'ץ.

 

אני ממליץ לך לקפוץ למוסך רון ברחוב המסגר 31 ת"א לצורך פיתרון הבעיה מכיוון שאין ברשותך ממסר תחליפי וגם מהסיבה שמשנת 1997-2004 היצרן הוסיף/הוריד ממסרים בהתאם לדגם ורמת האיבזור של הרכב.

1.JPG

2.JPG

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...