Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי כל הת'רדים שפתחתי (ואחרי שחלקן ננעלו על לא עוול בכפי), ואחרי כל ההמלצות שקיבלתי מהרבה חברי פורום (גיא- שומאכר, נמו הסטלן, וסלאבה ואחרים - מצטער אם שכחתי מישהו) , הנה תמונות ראשונות מהפודים שישבתי עליהם שבת שלמה עם אבא שלי שאני חייב לציינו לשבח (לא אכפת לכם מזה , נכון?! טוב לא נעים , עזר לי המון אחרי הכל..) ואחרי שוויתרתי על ההזדמנות הראשונה שלי למפגש האודיו בר"ג, הנה התמונות של הפודים שנבנו בעמלה רבה.

הכל מעץ mdf 8 מ"מ חוץ מהחלקים המעוקלים שהייתי חייב להשתמש בהם בדיקט שמתקפל (ושיבוא הנגר שאמר לשים את העץ במיים והוא התקפל!!! :) ). הרבה סיכות , מסמרים דקים והרבה זיעה והנאה.

אז הנה התמונות, אשמח לקבל חוות דעת!

[pict0100ft6.th.jpg pict0101yd3.th.jpg

pict0103nv4.th.jpg pict0106mo9.th.jpg pict0104le3.th.jpg

pict0107ql5.th.jpg

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

דבר ראשון מזל טוב! נראה טוב אבל:

דבר שני למה לא עשית בניות מפיבר? זה חזק מה שעשית?

דבר שלישי אני לא נעזרתי באבא שלי אז תתבייש לך!!! :wink: צוחק כמובן לא להעלב.

דבר אחרון תשלח לי הודעה בה"פ אני צריך להביא לך כמה וכמה עצות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא לשאלתך אם זה חזק, אני מזמין אותך ואת הרכב שלך לעלות עליו , אם הוא נשבר אני קונה לי ולך פודים אצל מר קוסטיק עליייי

(ושנינו יודעים שזה לא זול .. בכלל!!!) :)

כבר אצלך בפרטי ידידי .. ואם תחכה לי אם כותונת לא אתנגד ::wink::-D

פורסם

תעשה להם גימור עם חומר פחחים על מנת שתוכל לתת להם ציפוי ושיראה חלק וכמו שצריך,כמו כן אני מציע לך בדפנות הפנימיות להדביק שכבה של ספוג כי אני רואה שיש לך חלק שהוא בנוי מ דיקט דק וכל השאר יותר עווה(תקן אותי אם אני טועה).

ותתחדש! אני אשמח לראות תמונות כשזה מותקן על האוטו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה חשוב! מה שסלבה אמר על הגימור! מאוד חשוב! בפרטי אמרתי לך לצפות את זה באיזה בד סקאיי או משהו יפה אבל לפני זה תעשה לזה גימור עם בונדו או חומר דומה כדי שזה יהיה חלק. טוב שיש את סלבה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תעשה להם גימור עם חומר פחחים על מנת שתוכל לתת להם ציפוי ושיראה חלק וכמו שצריך,כמו כן אני מציע לך בדפנות הפנימיות להדביק שכבה של ספוג כי אני רואה שיש לך חלק שהוא בנוי מ דיקט דק וכל השאר יותר עווה(תקן אותי אם אני טועה).

ותתחדש! אני אשמח לראות תמונות כשזה מותקן על האוטו.

אכן כן סלבה לא טעית, זה דיקט דק בכדי להגיע למצב שהוא יתקפל בהתאם לפסטיק שאותו אני אמור לחתוך ברכב (אם אתה זוכר את התמונה שזה מתעקל). חומר פחחים הכוונה ל...? בונדו?

כמה עולה החומר ואיכן אני יכול להשיגו.

אני רק יוסיף שעל המבנה שאתם רואים עוד יהיו מעליו 2 חישוקים כי שטח הפנים של המבנה קטן מגודל הרמקול ככה שעוד מסביב לו יהיה בולט העיגול .

הנה תמונה שצילמתי עכשיו להמחשה

[pict0109uh8.th.jpg

פורסם

תתחדש, וכל הכבוד על ההשקעה.

1. כמו החברים האחרים גם אני חושב שיש לצפות את הבניה בחומר פחחים על-מנת להקנות לה מראה יפה יותר טרם הציפוי.

2. חומר פחחים, אכן הכוונה היא לבונדו.

אני רכשתי בונדו באלגד, באזור יד חרוצים בת"א. אני מאמין שישנם מקומות זולים יותר אך אינם מוכרים לי.

מהיכן אתה בארץ? אולי חברי פורום אחרים יוכלו להמליץ על חנות באזור שלך.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

הרכב הוא אופל?

היית מוסיף תמונה גם של הדלת לסקרנים כמוני.

ובאמת הבונדו הוא עניין משמעותי פה לפי דעתי, ככה יראה הרבה יותר טוב.

מחכה בקוצר רוח לתוצאה הסופית.

בברכה אלי.

פורסם
asif84כל הכבוד קבל ח'ח

יצא יפה מאוד עבודה איכותית ויפה מתי אתה מרכיב אותם

אסיף תודה על התגובה. אני מקווה שעד השבת זה כבר יהיה ורכב. עצם ההרכבה עצמה לא פשוטה גם כן. מקווה לעדכן את התרד הזה כבר יום שבת.

motorishtaהרכב הוא אופל?

היית מוסיף תמונה גם של הדלת לסקרנים כמוני.

הרכב הוא אכם אופל וכל התמונות מכל הזוויות כמו שאמרתי אני מקווה יום שבת מכל זווית אפשרית.

ArikCשאלה לי אליך,נגיד ובניתי אחד כזה,איך מחברים את זה לרכב?

צריך לקדוח ?

איך מחברים? עם ווים וברגים...

פורסם
ווים?

כזה לתלייית מעילים?:p

נמו, אין לי מושג למה אמרתי ווים (vavim).... חוזר בי :)

לא יודע איזה תמונה ראיתי בראש שאמרתי ווים.

פורסם
בקטנה, כל אחד ושיטות החיבור שלו:D;)

:p

אין בעיה, תסתלבט :) מה אני יעשה שאי אפשר כבר לערוך את ההודעות אחרי זמן מה...?!

בקשר לגימור... עשוב, תראה כבר את התוצאה הסופית. הכי טוב תוצאה סופית.

ככה אני יחביא את כל הפאשלות מתחת ל"סקאיי" ואז כולם יגידו שיצא פצצה :);)

ואחרי שצחקנו, אני מקווה לסיים היום את הגימור והאיטום הסופי שלהם עם הסקאיי עליהם, ובשבת כבר להתקין הכל.

הפלסטיק כבר נחתך (וכל כך כואב לחתוך פלסטיק מקורי של הרכב זה לא יאומן!:) ) וזהו , רק נשאר לגמר הכל וקדימה לתמונות הסופיות.

• תוכן חדש...