Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבנתי, אז פמלה אנדרסון היא לא נאה כלל וכלל.
אכן כך.

לפעמים נדמה לי שרק נשים חושבות שעודף סיליקון זה יפה.

לפני כמה זמן היתה בטלויזיה איזו חני פרי אחת שמגדירה את עצמה "מובילה חברתית" ונראית כמו שיבוט גנטי של אורית פוקס (שעד אתמול לא שמעתי עליה) ולא הפסיקה לדבר כמה שהיא נראית יפה בזכות הסיליקון והאמת היא שהתאפקתי לא להקיא.

פורסם

מאז שהעלתם לתודעה את אורית פוקס,הבאנר משום מה נעלם,כנראה לפותח הת'רד או לאישתו קשרים בהנהלה.:-D

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

כניראה התרד' השפיע על מישהו בהנהלה:twisted:

הראתי לאישה את התמונות של אורית פוקס, והאדמה פסכה מלכת ! ראיתי את התמונות ומה שהיה בא לי זה להתקרב אליך מאחור, בשקט, ממש בשקט, כאילו החילזונות היו אבותינו מלפני מליון שנה, ואז ... לפוצץ אותה עם מחט:twisted:

בכל מקרא, מכוערת או לא התמונה שלה במודעות שירות היתה טובה. "היתה"(מלשון עבר) טובה !

ופמלה כוסית! לא יפה, כוסית!

זה נכון

פורסם
מעניין למה

20924-5.jpg

VS

Z_orit_fux355718276105.jpg

אם היית מתעמק קצת במהות, היית מגלה שיונה וולך הפיקה פורנוגרפיה ברמות שהפוקסית בחיים לא תצליח להתקרב אליהן.

וד"ש למרים תעסה גלזר, מי בהמה עכשיו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אתה אומר את זה בתור נציג הגילדה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הבנתי, אז פמלה אנדרסון היא לא נאה כלל וכלל.

מכוערת עם קבלות (וסיליקון)

Pamela-Anderson.jpg

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה חשבת שקורה לאישה שרוב חייה ראית עם איפור? שהיא נראית יותר טוב בלעדיו?

דווקא פמלה אנדרסון עם השנים קיבלה קצת שכל.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...