Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא לא גבר - היא פשוט מושפעת מכל תרבות החמצון שיער, ניתוחים פלסטיים - להיראות כמו בובת ברבי בסרט פורנו זה הכי יפה.

יצא לי כמה פעמים לקרוא את הטור שלה בנענע - היא לא אישה טיפשה, אבל היא מושפעת יותר מדי. אם היא אוהבת את זה - שיהיה לה לבריאות. כל עוד היא מרגישה טוב עם עצמה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגרוטסקה הזו (גב' פוקס) היא טסט קייס לכל מה שרדוד ומכוער בתרבות הישראלית.

שמעתי אותה מדברת ברדיו איזה יום (ולדעתי היא דווקא כן נשמעת סתומה) והייתי פשוט בהלם, הגברת הזו שמה לה כמטרה בחיים להופיע במדורי רכילות. נקודה. זהו. פשוט להיות סלבריטי ריק.

היא לא מציגה איזה שהוא כשרון או שאיפה בחיים חוץ מלהיות מפורסמת ושפפראצ'י יצלמו אותה.

פשוט גועל נפש.

ולחשוב שפעם הסלבריטיז במדינה שלנו היו אלכסנדר פן, שלונסקי ואלתרמן, ודור אחריהם תומרקין ויונה וולך והיום - גורנישט מיט סיליקון.

ירידת הדורות. אשכרה ירידת הדורות.

פורסם

יצאת מה-זה-גבר!!!!!!!!!!!!!!111

צריכה להיות עליך כתבה בבלייזר, או כל מגזין אחר שעוזר לחננות להרגיש טוב עם הגבריות שלהם.

פורסם

את האמת עם כל הדוגמנים שם בבלייזר במדור אופנה מצבעים שלעורך יש נטיות......... אז אני לא רואה איפה העיתון מעשיר גבריות....בכל מיקרה את בלייזר כותבים חננות.............והוא בין היתר עיתון לחננות.

חוץ מ פאנגס הוא כלי...

שורה תחתונה יונה וולך OUT...

בלונדינת עם ציצים גדולים IN....

ונראה כאילו אתה צריך איזה בלייזר להתנתק מהצד הריגישי שבך... מושמוש...

:lol:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מה שהכי מכוער לטעמי הן ההזרקות האלו לשפתיים,בחורות נראות כמו ברווז וחושבות שזה יפה,השפתיים נראות כמו איזו קריקטורה אחרי ההזרקות הללו.

פורסם

דווקא השפתיים שלה לא מוגזמות בכלל - הן נראות טוב מאוד עם האיפור המתאים - חבל שהאיפור שלה לא ממש מתאים...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אוי תעשו טובה, האורית פוקס הזאת כל כך מטומטמת. שמעתי אותה לצערי כמה פעמים גם ברדיו וגם בטלוויזיה, וזה היה יותר גרוע מלשמוע אודטה במכון כושר עם כל הסבתות הזקנות. סתם עוד מטומטמת שמחפשת תשומת לב, מילא אם היא הייתה כוסית, אבל היא אשכרה דומה לגבר כמו אניטה פללי.

ROOONEEYY

פורסם

מה זה בלייזר? (את העיתון הזה פעם אחת בחיים שלי בטעות מצאתי בשירותים אצל חברה שלי)

ואורית פוקס פשוט נראית זוועה, ולא בכדי! אשה סתומה לא יכולה להיות יפה, נקודה.

• תוכן חדש...