Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך את עזרכתם בבחירת מונובלוק לזוג אינפיניטי קאפפה פרפקט

כל סאב הוא 350 רמס ב 4 אוהם לכן אני צריך מונו שיתן 700רמס ב 2אוהם

ראיתי כאן בפורום מודעת מכירה של לאנזאר 1200D חדש בניילונים ורוצים עליו 1200 שקל.

היה לי את המגבר הזה עד שהוא נגנב .היתי מאוד מרוצה מהמגבר הוא פתח את הסאבים יפה מאוד,אף פעם לא התחמם גם אחרי שמיעה ממושכת בוולים גבוהה מאוד.

האופציה השנייה היא XETEC GRAVITY G12000 גם חדש מחו"ל במחיר של 1600-1700 שקל

עיינתי קצת בנתונים של שתי המגברים וממש הסתבכתי בהגדרות של טווח תדרים, הענות תדרים ,כל מני עיוותים וכו..

אני ממש לא מבין בזה כלום . ורציתי לדעת עם ה XETEC יהי יותר טוב מהלאנזאר ויצדיק את ה 500 שקל הבדל

הבנתי שזטק זאות חברה די טוב ויש שמחשיבים אותה להיי-אנד.

אז איזה מהמגברים הנ"ל כדאי לקנות?

ועוד שאלה אני רוצה לקנות גולף MK4 ורציתי לדעת אם מערכת החשמל של האוטו יכולה להחזיק מגבר 2*100רמס ב 4 אוהם לקומפוננטים שלי ומונו (אחד מהנ"ל) שיתן 700 רמס לזוג סאבים ב 2 אוהם.

פורסם

הזטק לדעתי יותר עדיף מהלאנזר (לא יודע יש לי משהו נגדם !)

מה רק שבשביל להוציא משהו טוב מהלאנזר אתה תצתרך מערכת חשמל חזקה וגם מכשיר אקליפס \ 8V יציאה

שורה תחתונה זטק .

פורסם

לגבי המגברים אני לא יכול לענות לך מכיוון שאני לא מכיר אותם טוב במיוחד .

את הלנזר אני מכיר והוא מצויין ואם הייה לך אותו למה לא להישאר איתו ?

לגבי מערכת החשמל לרכב: תעשה את "שלושת הגדולים" וזה אמור לעזור לך להינות מהמערכת ללא בעיות מיוחדות .

(אם הרכב הוא מנוע 1400 - מה שלא נראה לי , היא אמורה להיות 1.8T - זה אולי יהייה קצת בעייתי)

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
ראיתי כאן בפורום מודעת מכירה של לאנזאר 1200D חדש בניילונים ורוצים עליו 1200 שקל.

היה לי את המגבר הזה עד שהוא נגנב .היתי מאוד מרוצה מהמגבר הוא פתח את הסאבים יפה מאוד,אף פעם לא התחמם גם אחרי שמיעה ממושכת בוולים גבוהה מאוד.אם היית מרוצה לך וקנה אותו , ואם לא תרצה/ימכר אתה יכול לקנות את הפייל PLA3000D שהוא זהה ללנזר 1200D בדיוק אותם נתונים שניהם שייכים לאותה חברה והפייל עולה 1000 ש"ח חדש

.

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...