Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות לפולו שלי (דור שלישי) משענת יד, מטעמי נוחות כמובן. השאלה שלי היא האם זה אפשרי?

כמו שאתם יודעים, הפולו היא מאוד קטנה ותא הנהג בה גם הוא לא ממש "רחב".

הפולו שלי היא בעלת גיר ידני ולכן אני מפחד שאין מספיק מקום להעברת הילוכים נוחה או מספיק מקום להרמת האמברקס מלא.

לאחר הליכה לחנויות והתבוננות במספר משענות, אני עדיין מפחד לקנות אחת מהסיבה שהיא לא תתאים וזו סתם תהייה זריקה של כסף.

מה דעתכם ? אשמח לשמוע גם מבעלי פולו הצעות.

נ.ב

ראיתי משענות יד בגולף, אבל תא הנהג אצלהן הרבה יותר גדול.

פורסם

וואלה גם אני מהסס מזה מספר שבועות אם להתקין משענת יד או לא (רק שאני רוצה למלא אותה בסוכריות :D)

בעזרת ה' אלך השבוע לאביזרי-רכב המועדף עלי פה בצפון ואשמע עצה מקצועית אם כדאי לעשות את המעשה הנועז! :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

רפד רכב זה לא חייב להיות יקר יש להם מבחר גדול של משענות מוכנות במחירים אפילו יותר זולים מ אוטודפו.

כמו כן אתה לא חייב לקנות פשוט גש לרפד ותשאל אם יש משהו שמתאים לרכב שלך ואם כן תבקש לראות איך זה יושב ברכב, גם אם זה מתאים אתה לא חייב לקנות ותוכל ללכת למקום זול יותר ולקנות משהו דומה משם.

פורסם
וואלה גם אני מהסס מזה מספר שבועות אם להתקין משענת יד או לא (רק שאני רוצה למלא אותה בסוכריות :D)

בעזרת ה' אלך השבוע לאביזרי-רכב המועדף עלי פה בצפון ואשמע עצה מקצועית אם כדאי לעשות את המעשה הנועז! :)

אצלי באיביזה MK2 מדדתי את כל המשענות המוכנות מרשתות השיווק (אוטודיפו וכ"ו) אף אחת לא התאימה.

הפתרון היחיד שלך הוא רפד\נגר, אני משתמש ברגל של חברה שלי :lol:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אם אתה חושש מזה שבורר ההילוכים יהיה קצר מדי אז תאריך אותו.

זה גם יאריך לך את המהלך אבל אין מנוס.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם
אם אתה חושש מזה שבורר ההילוכים יהיה קצר מדי אז תאריך אותו.

זה גם יאריך לך את המהלך אבל אין מנוס.

אני ממש לא מתכוון להסתבך עם זה.

בכל אופן, אאמץ את הרעיון ואגש בהזדמנות לרפד, תודה רבה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון קטן:

התקשרתי למספר רפדי רכב והם ממש לא מתעסקים עם משענות יד, לטענתם.

ניסתי ליצור קשר עם אנשים שמוכרים את הפולו/גולף שלהם עם משענות יד ואף אחד לא מעוניין להוריד את המשענת מהאוטו.

ניסיתי להתקשר לצ'מפיון (ראיתם כמה מיואש אני?) ושם לא יודעים אם יש, אבל אם כן אז זה כמה אלפים (אחלה תשובה לא?)

ראיתי תמונות של פולו ידניות עם משענת יד, אז זה אפשרי ואני בטוח לא הראשון שחיפש אחת.

יש למישהו מקום (=חנות לאביזרי רכב/חלפים) מאיזור השרון שיכול לעזור לי ? הלכתי לשוניקאר והבן אדם היה בסדר גמור איתי ומדד לי כמה משענות, אבל לא מצאתי את המשענת המבוקשת אצלו.

אני ממש מעוניין באחת ומחר אני מעוניין ללכת לבדוק/לקנות..אז יש לכם מקום לשלוח אותי אליו?

נ.ב

משענת שמתאימה לגולף, תתאים גם לפולו...נכון?

אשמח לכל עזרה וחג שמח ! :wink:

פורסם

שלום אחי יש לי פולו כמו שלך ידנית, לדעתי משענת כמו שתקנה באוטו דיפו זה גם מכוער וגם לא נוח

אם אתה כלכך לחוץ על משענת אז תעשה ידית שתמחברת לכסא הנהג מהצד בעלת ציר נע שיהיה אפשר לפתוח ולסגור אותה

זה גם יהיה נוח יותר וגם יראה טוב יותר

פורסם

אני לא רוצה לחבר לכסא שום דבר, כל מה שאני מחפש זו משענת יד פשוטה, זה הכל.

באוטו דיפו יש רק משענת אחת שעולה 250 ש"ח ולא משנה אם היא לא יפה/נוחה, היא לא מתאימה למכונית בכל מקרה.

האמת ש-300 זה הרבה, אבל אם זה איכותי אז אולי זה שווה את הכסף. אם הרפד מאיזור השרון, אשמח אם תכתוב לי את פרטיו בפרטי.

בכל אופן,

חנות מומלצת? רפד מומלץ?

• תוכן חדש...