Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי האודיו,

יש לי כמה שאלות בנוגע למערכת סאונד שאני מתכוון להרכיב\להשלים ברכב.

1.מה דעתכם על הסט שבקישור המצורף(לשקול מספר פרמטרים ולא לשלוח אותי ישר למורל שבאמת אין לי כלום נגד החברה),על החברה בכלל ומה ההבדל בלנזר בין כל סדרה.

http://www.lanzar.co.il/sg_product~OPTI61~18~38.htm

2.יש לי קרוב בארה"ב ואני מתלבט אם לקנות מגבר בעצמי דרך הרשת ולשלוח אליו(ובבקשה המלצת מומחים על 2 אתרים כאלו), או לשלוח אותו לקנות לי מגבר שתמליצו לי עליו ואיזו דרך עדיפה לדעתכם?

הרכב הוא חמש דלתות בינוני, המגבר אמור לשמש אותי לשנים הקרובות (בגדר תכנון) ולהזיז את הסט הנ"ל ושתי רמקולים 6*9 קנאווד בני שנתיים 280w .

עלות המגבר בשקלים עד 1700 -+ כולל המשלוח לארץ.

בנוסף ברשותי הסאב שבקישור:

http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=HRW124D

ואני מרוצה מהסאונד מה דעתכם עליו?, ולמומחים אם תוכלו לשלוח לי שרטוט ונפח לתיבה יעודית אני ישמח.

פורום מעניין ובזמן האחרון אני מרבה להיכנס אליו ובייחוד לעבור על המדריכים לעשה זאת בעצמך.

אקבל כל דעה רק לא להכנס לוויכוחים תודה מראש.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם
שלום לאנשי האודיו,

יש לי כמה שאלות בנוגע למערכת סאונד שאני מתכוון להרכיב\להשלים ברכב.

1.מה דעתכם על הסט שבקישור המצורף(לשקול מספר פרמטרים ולא לשלוח אותי ישר למורל שבאמת אין לי כלום נגד החברה),על החברה בכלל ומה ההבדל בלנזר בין כל סדרה. האופטי היא הסדרה הגבוהה של לנזר , הענין הוא ממתי לנזר יש להם שם בקומפוננטים ? אם שמעת ומצא חן בעינך לך על זה , אבל אני מציע שלפני שאתה מחליט , תיגש למפגש הבא ותשמע כמה קומפוננטים אצל החברה . ותרגע אם אתה לא רוצה מורל אפשר לשלוח אותך להרץ לאטון ויהיו גם פוקאליסטים בדם שיעיזו לשלוח אותך לפוקאל

http://www.lanzar.co.il/sg_product~OPTI61~18~38.htm

2.יש לי קרוב בארה"ב ואני מתלבט אם לקנות מגבר בעצמי דרך הרשת ולשלוח אליו(ובבקשה המלצת מומחים על 2 אתרים כאלו), או לשלוח אותו לקנות לי מגבר שתמליצו לי עליו ואיזו דרך עדיפה לדעתכם?הוא מוכן לחפש קצת ? או שתה רוצה להכנס לחנות באינטרנט לקנות ושישלחו אליו ?

הרכב הוא חמש דלתות בינוני, המגבר אמור לשמש אותי לשנים הקרובות (בגדר תכנון) ולהזיז את הסט הנ"ל ושתי רמקולים 6*9 קנאווד בני שנתיים 280w .

עלות המגבר בשקלים עד 1700 -+ כולל המשלוח לארץ.המחיר הוא שהוא מביא אותו ? או שמשלמים מכס ומשלוח ?

.

הדעות שלי באדום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

לא שמעתי את הסט אבל מי ששמע אמר שהוא ממש לא רע.

אני שם לב בעיקר שהוא מאוד לא נציל ומבקש הגברה כבדה.

כלומר תצטרף לדחוף לו הרבה כח כדי לשמוע אותו טוב.

אני חושב שלאנזר חברה נחמדה + .

הייתי בוחן באמת עוד דברים לפני.

פורסם

תודה רבה בנתיים על התגובות

truejoker שרשמתי שאין לי כלום נגד מורל זה לא היה בציניות אם לא הבנת,

אם מישהו יכול להוסיף דעה על מגבר ואתרי אינטרנט שדרכם אפשר לרכוש ולשלוח לכתובת בארה"ב אני ישמח,

וגם דעה על הסאב אם מישהו מכיר או שמע אותו.

ולגל ראיתי שאתה בוחן נתונים של רמקולים עפ"י פרמטרים מדוייקים אז אם תוכל לכוון אותי לנפח ומידות לתיבה יעודית בשבילו

אני אשמח.

פורסם

שמעתי את הסט.

והוא לדעתי לא מוצלח.

אני הייתי מחפש סט של פיניקס גולד ZR.

סט נעים. ויחסית חזק. 75W RMS.

יש אותו בתחנה המרכז ית בתל אביב. (ראיתי אותו שם פעם)

לגבי חנויות מי שיודע אני ישמח לדעת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תודה רבה בנתיים על התגובות

truejoker שרשמתי שאין לי כלום נגד מורל זה לא היה בציניות אם לא הבנת,

אם מישהו יכול להוסיף דעה על מגבר ואתרי אינטרנט שדרכם אפשר לרכוש ולשלוח לכתובת בארה"ב אני ישמח,

וגם דעה על הסאב אם מישהו מכיר או שמע אותו.

ולגל ראיתי שאתה בוחן נתונים של רמקולים עפ"י פרמטרים מדוייקים אז אם תוכל לכוון אותי לנפח ומידות לתיבה יעודית בשבילו

אני אשמח.

לסאב הזה כבר תכננתי תיבה אטומה נפלאה בעבר, והוא באמת מפתיע עם הסאונד.

תן לי הודעה לפרטי עם המפרט הטכני של הסאב.

מפרט טכני = אותם פרטים כמו FS, QTS, VAS

גל

פורסם

כמו שחשבתי (פשוט כבר שכחתי, זה היה מזמן)

תיבה של 42-45 ליטר (נטו) תהיה מעולה.

הענות שטוחה ויפה בין 20-80 הרץ.

מידות:

38 ס"מ גובה

55 ס"מ רוחב

22 ס"מ עומק

אלו מידות פנימיות כמובן, והכוונה היא שאם בחרת עץ MDF של 17 מ"מ, עליך להוסיף לכל קצה

את האורך הזה (כמובן רק היכן שמתבקש)

את הסאב לא למקם ממש במרכז התיבה אלא בצד (בכוונה תכננתי לך את התיבה מלבנית לשם כך)

מבטיח שתחזור לכאן מרוצה עד הגג מהסאונד שלו, הוא באמת מפתיע.

פורסם

תודה רבה אני הולך על זה,

עד מוצ"ש זה אצלי מורכב באוטו ואני יעדכן בקשר לשינוי בסאונד.

היכן לדעתך יש למקם את הפיר בתיבה? ובאיזה גובה אם אני מודד מהתחתית? אם אני ממקם את הסאב בצד שמאל הפיר יהיה בצד ימין?

ראיתי חבר שהכניס פרלון (כמו בפילטרים של אקוריומים) בכמות לתוך התיבה שלו האם זה הכרחי בכלל או שגרוע מכך וזה ממש לא הכרחי?

נחמד שתכננת לי את התיבה מלבנית זה יחסוך לי מקום .

זו לדעתך התיבה האולטימטיבית לסאב שלי מבחינת סאונד?

וכן אני הולך על MDF 17 מ"מ אז את החישובים אני יעשה כמו שהסברת.

פורסם

קומפוננט הייתה מציע לישמוע לפני שקונים בכדי שלא יהיו פדיחות... לדעתי מורל פולס 6 וחצי יתאימו לך בול הם עולים באיזור ה500שקלים...אם בא לך יד שנייה לפעמיים יש מציאות:idea:

פורסם

מצטער מראש על ההקפצה

אם מישהו יכול לחוות דעה על חברת לנזאר מה הוא חושב בייחוד על סדרת אופטי (לא מה הוא חושב על חברות אחרות)

כרגע אני מתרשם שהיא חברה טובה אך לא מוכרת כל כך בארץ מה דעתכם?

ולגבי מגבר ארבע ערוצים איזה לדעתכם יתאים לי מכל חברה שהיא, כמובן עם הספק גבוהה?

פורסם

החברה מוכרת בארץ ביוחד המגברים שלהם. לפי דעתי הסטים שלהם לא מוכרים בגלל השם שיצאה למגברים שלהם שההצהרות שלהם "טיפה" יותר גבוהות מבמציאות.

SOUNDMEN רשם לך שהוא שמע את הסט ולפי דעתו הוא לא מוצלח.

בתקציב של 1200 ש"ח יש לך בחירה די גדולה של קומפוננטים.

• תוכן חדש...