Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר השחרור מהצבא, קיימת אפשרות לעבוד חצי שנה במקום שנקרא "עבודה מועדפת" ולקבל מענק של כמה אלפי שקלים, שמיועדים ללימודים או לפתיחת עסק.

שמעתי בזמן האחרון שרוצים לבטל את זה, ואח"כ שלא יבטלו בסוף. מישהו יודע מה נסגר עם זה?

ושאלה נוספת בנושא: אילו מקומות בתחומי הרכב והמחשבים נחשבים כעבודה מועדפת? האם עבודה במוסך למכונאות כללית (מורשה משרד התחבורה) נחשבת לעבודה מועדפת? אני יודע שתחנות דלק נחשבים.

קישורים למידע בנושא גם כן יעזרו.

תודה מראש!

פורסם

עבודה מועדפת קיימת בענפים הבאים:

1. דלק
  2. מלונאות
  3. חקלאות

אם עבדת לאחר שחרורך מצה"ל במשך ששה חודשים באחד מהענפים הנ"ל, הנך זכאי לקבל המענק (נע בין 7000 ל-8000 ש"ח, לא זוכר כמה במדויק).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כשאני חושב על זה , כשאתה מתגייס לצבא אתה צעיר , כשאתה משתחרר מהצבא אתה פי אלף יותר צעיר .

ותחשבו על זה וואהיהיהיה (ז'וז'ו חלסטרה) .

ז"א שאתה מתגייס אתה טוחן עבודות חרא וכשאתה משתחרר אתה שוב חוזר לטחינה של עבודות חרא כמו תחנת דלק\קיוסק\דוכן נקניקיות ליד הלכת בימי שישי בלילה . :-o

שווה להשתחרר בכלל ? לא שאני כל כך קרוב לשחרור יש לי עוד שנה להגיע לשם .

ים long time no

פורסם
ז"א שאתה מתגייס אתה טוחן עבודות חרא וכשאתה משתחרר אתה שוב חוזר לטחינה של עבודות חרא כמו תחנת דלק\קיוסק\דוכן נקניקיות ליד הלכת בימי שישי בלילה

אם זה מה שאתה בוחר לעשות כשאתה משתחרר, אז כן.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לאחר השחרור מהצבא, קיימת אפשרות לעבוד חצי שנה במקום שנקרא "עבודה מועדפת" ולקבל מענק של כמה אלפי שקלים, שמיועדים ללימודים או לפתיחת עסק.

כן - הנה כל המידע שאתה צריך לדעת על עבודה מועדפת.

זה לא שווה.

תעשה חשבון, המענק על עבודה בעבודה מועדפת למשך חצי שנה הוא 7000 ש"ח. כלומר, כ1000 ומשהו ש"ח לחודש. השכר שתקבל בעבודות המועדפות הוא פחות או יותר (ובדרך כלל פחות) שכר מינימום, שזה כמדומני 3500 ש"ח בחודש. תוסיף לזה אלפייה של בונוס ותקבל שכר שאפשר לקבל די בקלות בעבודה נורמלית ולא בקטיף שזיפים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה כמעט נכון ...

אבל אני למשל עבדתי ב YELLOW .. שזה 23 שקל ביום ו 27 שקל בלילה .. המשכורת שלי הייתה כמעט 5 ... ועוד המענק היה פשוט נהדר :) ובכלל כיף לעבוד ב YELLOW :)

נ.ב הכסף הוא לא לפתיחת עסק או משהו כזה, הכסף הוא שלח לעשות בו מה שתרצה (לקנות פוגים למשל..)

פורסם
שלום לכולם,

שמעתי בזמן האחרון שרוצים לבטל את זה, ואח"כ שלא יבטלו בסוף. מישהו יודע מה נסגר עם זה?

ושאלה נוספת בנושא: אילו מקומות בתחומי הרכב והמחשבים נחשבים כעבודה מועדפת? האם עבודה במוסך למכונאות כללית (מורשה משרד התחבורה) נחשבת לעבודה מועדפת? אני יודע שתחנות דלק נחשבים.

קישורים למידע בנושא גם כן יעזרו.

תודה מראש!

היחידה להכוונת חיילים ביקנעם שווה לתחת. יושב שם אחד אוכל חינם (יותר נכון את המסים שלנו) ומפנה את כל המגיעים אליו לחברת שמירה הכי גרוע ביקנעם. העניין שבחברת שמירה הייתי עוד לפני שבכלל באתי לבקש עזרה מהיחידה.

לבסוף, דרך מישהו במועצה (לא קומבינה זה התפקיד שלו) מצאתי עבודה מועדפת לא רעה.

לעוד פרטים דבר איתי.

שיחרור נעים! :wink:

פורסם

אתה מדבר על שני דברים שונים

יש מענק על עבודה מועדפת, לא זוכר כמה בדיוק.

ויש מענק נפרד, של 10K +/- שמיועד ללימודים/פתיחת עסק. המענק הוא צמוד מדד (ויכול להיות גם נושא ריבית, לא זוכר)

ואתה מקבל אותו בכל מקרה אם לא ניצלת אותו במשך 5 שנים אחרי השיחרור.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
עבודה בyellow אינה נחשבת לעבודה מועדפת.

עבודה כמתדלק בתחנה של פז - כן.

1. הכל תלוי במערכת היחסים שלך עם הבוס. אם מנהל התחנה נתפס על "קטנות" ומבחינתו עובד של YELLO לא נחשב עובד תחנת דלק- אין מענק.
  2. גם אבטחה מצטרפת לרשימת עבודות מועדפות. אפשר להרוויח יפה מאוד באבטחה ואחרי חצי שנה לקבל מענק, שווה לא?
  3. אין מחיר לחופש!!! ברור ששווה להשתחרר, ומי שמוכר נקניקיות (לא שיש בזה רע) ורע לו, תמיד יכול לחפש עבודה אחרת

בהצלחה!!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חשוב לציין שמי שעושה חודשיים אבטלה יקבל בדיוק את אותו סכום כסף בלי לעבוד, ואז הוא יוכל להתחיל לעבוד בעבודה רגילה שמרוויחים בה כמו בן אדם ואף אחד לא טוחן אותך.

עבדתי כשהייתי תיכוניסט בתחנת דלק בימי שישי, ראיתי מה בעל התחנה עושה לחיילים משוחררים. הוא יודע שהם צריכים את המענק הזה והוא מנצל את זה.

בקיצור תוותר על החוויה לא שווה את הכסף

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קודם כל יש מקומות הרבה יותר טובים מאשר לעבודת בתחנת דלק תמורת 18 ש"ח לשעה. רק צריך לחפש ולא לרוץ בבהלה לתחנת דלק הראשונה עלמנת להתקבל לעבודה. דבר שני מה רע להרוויח עוד את המענק בנוסף למשכרות של העבודה?

פורסם

עבדתי כשהייתי תיכוניסט בתחנת דלק בימי שישי, ראיתי מה בעל התחנה עושה לחיילים משוחררים. הוא יודע שהם צריכים את המענק הזה והוא מנצל את זה.

וכדי לייצג את הצד השני, אני דוקא יכול לספר על שני חברים טובים שהלכו לעבוד לאחר השחרור בתחנת דלק, עשו חיים בעבודה הזאת ואפילו הרויחו לא רע.

למעשה, אחד מהם אפילו אמר שאם הוא לא היה מתחיל ללמוד בעיר אחרת, הוא היה עוד ממשיך לעבוד כמתדלק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...