Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בן אדם שבמלא הכנות לא יודע מה זה עבודה טובה.

עבודה טובה זה להרוויח שכר שהוא מעל המינימום, תנאים ברמה טובה, בונוסים ותמריצים חודשיים, הסדרי ארוחות במסעדות.

ובנוסף לכל אפשר לעשות את זה כסטודנט.

אז אני מקווה שחברים שלך יסלחו לי, אבל הם עבדו בעבודה שמוגדרת ביסודה כ-חרא.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני עבדתי במוסך רכב מורשה בתור מכונאי וקיבלתי את המענק,

וגם קיבלתי משכורת סבבה של 4 פלוס מינוס וגם רכשתי הרבה ידע בתחום...

פורסם

עזוב שטויות, אני חתמתי אבטלה חודשיים ואז התחלתי ללמוד. למה לעכב את העתיד בשביל 7000 שקל? את הזמן שאתה קורע את הרקטום שלך בעבודה מועדפת, אפשר פשוט להשקיע בעבודה אמיתית שתתן לך עתיד. אם אתה מוצא דרכים לשלב בין עבודה חרא ועתיד, מה טוב!

פורסם
כשאני חושב על זה , כשאתה מתגייס לצבא אתה צעיר , כשאתה משתחרר מהצבא אתה פי אלף יותר צעיר .

ותחשבו על זה וואהיהיהיה (ז'וז'ו חלסטרה) .

ז"א שאתה מתגייס אתה טוחן עבודות חרא וכשאתה משתחרר אתה שוב חוזר לטחינה של עבודות חרא כמו תחנת דלק\קיוסק\דוכן נקניקיות ליד הלכת בימי שישי בלילה . :-o

שווה להשתחרר בכלל ? לא שאני כל כך קרוב לשחרור יש לי עוד שנה להגיע לשם .

העניין שדיברת עליו הוא לא רק לגבי הצבא אלא כמעט לכל דבר בחיים ("כל סוף הוא התחלה חדשה..."), לדוגמא: שאתה מסיים חטיבת ביניים אתה נחשב הכי גדול בחטיבה, ואז בתיכון אתה הכי צעיר ורשימת הדוגמאות יכולה להמשך.

You Got The Point...

שי.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

עבודה ב"צהוב" קשורה למועדפת

גם עבודה בשטיפה של תחנת הדלק תתן לך את המענק

זה לא התפקיד, אלא החברה.

בתלוש רשום משכורת בסיס ולוגו. שם קבור הכלב.

עבודה בחקלאות תתן 80 אחוז מערך המועדפת.

כנל לגבי תחבורה וממשלה.

• תוכן חדש...