Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני יודע שישנם פורומים המתאימים יותר לשאלות שאני עומד לשאול, אבל הואיל ואני בפורום הזה מזה תקופה וגם יש בו הרבה אנשי מקצוע ממספר תחומים, אשמח אם בכל זאת מישהו יוכל לעזור לי בשאלות שלי.

אז ככה, אני חושב על לפתוח ג'ימבורי (משחקיה לילדים), ואני מנסה לבצע הערכה של העלויות לטובת הפרוייקט, כבר מצאתי מקום ובררתי שכ"ד, ארנונה ומחירי המתקנים (אקבל הצעות מחיר מסודרות בתחילת השבוע).

מה שאני שואל את חברי הפורום :

1. האם למישהו יש נסיון עם ביטוח אלמנטרי לילדים בפגיעה של מתקנים כגון טרמפולינה ואומגה, מה העלות הביטוחית המשוערת ?
  2. המקום מגיע ללא ריצוף, הואיל ואני מכסה אותו במזרונים ופרקט, מהו החומר הזול ביתר מבחינתי לפרוס על יציקת הבטון ?, קיבלתי כיוון לגבי חומר שנקרה "מדה מפלסת" האם זה אכן האופציה האופטימלית בעבורי וכמה חומר צריך לטובת מטר ?
  3. המקום מגיע ללא טיח על הקירות, אחרי שהייתי בג'ימבורי אחרים ראיתי שהם לא תמיד טורחים לטייח אלא פשוט פורסים לוחות גבס ומחברים לקיר, בררתי כמה עולים לוחות גבס, אבל אני לא יודע כמה עולה העבודה, האם למישהו יש כיוון לגבי מחיר של פעולה כזו (זוהי לא פעולה של בניית קיר גבס עם אלומניום וכו').
  4. אני צריך לצבוע את התקרה (היא מאוד גבוהה כ-5 מטר), ראיתי ממקומות אחרים חלק שצבעו עם רולר וחלק עם ספריי, (בשונה מתחומים אחרים בג'ימבורי לא מקובל לבצע הנמכה וכו' כי רוצים מה שיותר תחושת מרחב), מדובר על כ - 150 מ"ר, איך עדיף לי וכמה אמור לעלות.

בברכת שבת שלום

פורסם
שלום רב,

אני יודע שישנם פורומים המתאימים יותר לשאלות שאני עומד לשאול, אבל הואיל ואני בפורום הזה מזה תקופה וגם יש בו הרבה אנשי מקצוע ממספר תחומים, אשמח אם בכל זאת מישהו יוכל לעזור לי בשאלות שלי.

אז ככה, אני חושב על לפתוח ג'ימבורי (משחקיה לילדים), ואני מנסה לבצע הערכה של העלויות לטובת הפרוייקט, כבר מצאתי מקום ובררתי שכ"ד, ארנונה ומחירי המתקנים (אקבל הצעות מחיר מסודרות בתחילת השבוע).

מה שאני שואל את חברי הפורום :

1. האם למישהו יש נסיון עם ביטוח אלמנטרי לילדים בפגיעה של מתקנים כגון טרמפולינה ואומגה, מה העלות הביטוחית המשוערת ? לא ניתן לתת הערכת מחיר לפני שיודעים מהו סדר הגודל של הביטוח המבוקש. כמות ילדים משוערת בעת ובעונה אחת, כמות הילדים החזוייה לתקופה, מספר המתקנים , גובה הכיסוי וכו'. אני מעריך שתגיע לכמה מאות שקלים, אבל כדאי לעשות סבב טלפונים לסוכנים.
  2. המקום מגיע ללא ריצוף, הואיל ואני מכסה אותו במזרונים ופרקט, מהו החומר הזול ביתר מבחינתי לפרוס על יציקת הבטון ?, קיבלתי כיוון לגבי חומר שנקרה "מדה מפלסת" האם זה אכן האופציה האופטימלית בעבורי וכמה חומר צריך לטובת מטר ?קרא בשרשור הזה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=125367. יש לך פירוט של החומרים הרלוונטיים לשאלתך, כולל הפנייה לטלפונים של קו הייעוץ של החברות. לחילופין, אם אתה הולך לשים פרקט , בשביל מה לפלס את המשטח?
  3. המקום מגיע ללא טיח על הקירות, אחרי שהייתי בג'ימבורי אחרים ראיתי שהם לא תמיד טורחים לטייח אלא פשוט פורסים לוחות גבס ומחברים לקיר, בררתי כמה עולים לוחות גבס, אבל אני לא יודע כמה עולה העבודה, האם למישהו יש כיוון לגבי מחיר של פעולה כזו (זוהי לא פעולה של בניית קיר גבס עם אלומניום וכו'). למיטב ידיעתי לא מחברים לוחות גבס לקיר, אלא לוקחים אומגות דקות, מחברים אותן לקיר, ואז מחברים אליהן את הפלטות. בכל מקרה , קח בחשבון עלות עבודה דומה מאוד לעלות החומר (חרא של עבודה , אגב. הרבה שפשופים והרבה אבק). צבע יעלה עוד, אבל זה כבר עבודה קלה יחסית. קח בחשבון שכבה ראשונה עם צבע לבן לגבס, ושביד הראשונה הגבס פשוט "שותה" צבע.
  4. אני צריך לצבוע את התקרה (היא מאוד גבוהה כ-5 מטר), ראיתי ממקומות אחרים חלק שצבעו עם רולר וחלק עם ספריי, (בשונה מתחומים אחרים בג'ימבורי לא מקובל לבצע הנמכה וכו' כי רוצים מה שיותר תחושת מרחב), מדובר על כ - 150 מ"ר, איך עדיף לי וכמה אמור לעלות.גש לחנות חומרי בניין, ושכור לך מכשיר שנקרא "איירלס". 250 ש"ח ליום עבודה ואתה צובע את כל התקרה והקירות בנוחות ובמהירות. אני מניח שניתן באותו מקום לשכור גם סולם. קח סולם סיידים (בצורת האות A).

בברכת שבת שלום

ומבורך.

• תוכן חדש...