Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח מקיף לbmw z-3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי נדלק על האוטו הזה וכבר רצה לסגור עם בן אדם , אבל אני ייעצתי לו שקודם יבדוק וימצא חברת ביטוח שמוכנה לבטח את האוטו הזה.

ובאמת רוב החברות (הגדולות) לא מוכנות לבטח את הרכב הזה . וחברה שמוכנה פשוט שוחטת במחיר הביטוח ( 15kביטוח מקיף לבן אדם בן 50 בלי תאונות ועברות תנועה :shock: !)

למישהו מחברי הפורום יש אולי המלצה על חברת \ סוכן ביטוח שמוכנים לבטח את האוטו הזה במחיר קצת יותר שפוי?

אני מזכיר: מדובר בבן אדם בן חמישים ללא תאונות ועברות תנועה ולא בנהג חדש\צעיר.

בתודה מראש

יוגב

פורסם

חפש במקום רלוונטי יותר, לדעתי.

בפורום מועדון הרודסטרים יש שרשור שעוסק כולו בביטוח,

עם מספרי טלפון של סוכנים שמבטחים את המכוניות הללו.

דניאל

MCS 2008

פורסם

איך בידוק חברת ביטוח יודעת אם יש לך עבירות תנועה ?

תעשה חיפוש ב B2BIT.co.il , אולי יצא לך שם סוכן ביטוח שלא מנוע מלבטח את הרכב ובמחיר הוגן

כמו כן לאחרונה שמעתי בפורום שחברת ביטוח חקלאי מבטח ת בזול אז אולי הם גם לא יתנגדו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מנסיון : ביטוח של כלי רכב יקר יעלה לך במחיר זול יחסית ב"הפניקס זהיר" (6K לרכב חדש בעלות של 320K).

ישנם שני תנאים קשים:

1. העדר תביעות

2. נהג מבוגר (כמו אביך) נקוב בשם. אם תרצה גם אתה לנהוג ברכב המחיר יהיה שחיטה.

פורסם
איך בידוק חברת ביטוח יודעת אם יש לך עבירות תנועה ?

הם שואלים במפורש.

אם תמסור מידע כוזב - כשתרצה לתבוע כסף הם יתנערו ממך (בצדק).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הייתי באותו מצב כמו שלכם. תנסה לרכז ביטוחים (דירה, חיים, פנסיה, וכו') אצל סוכן אחד כתנאי לביטוח רכב הגיוני (לא נראה לי שהמחיר צריך לעלות על 5-6K למקיף לאדם בגיל 50 ללא תביעות).

אולי תנסה גם בסוכנות הביטוח בקמור (רחוב המסגר). הסוכנת נתנה לי הצעה טובה ל- M3 E46 מודל 02 (למרות שהרכב היה בטרייד אין והיה להם אינטרס להיפטר ממנו).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

• תוכן חדש...