Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכוולם וצהריים טובים!!

ברשותי ניסאן אלמרה 2003 1.8,אני אוהב קצת להשתולל עם האוטו כמו כל אחד עכשיו לפתע שאני לוחץ פול גז מאמצע נסיעה זאת אומרת נגיד אני על 40 משהו כזה ואני לוחץ פול גז הטורים עומדים על 2 2 וחצי הם קופצים בבום כזה ל4 4 וחצי ומשם זה עולה כמו שצריך לעלות עד 6 וחצי טור כאילו אני מאבד פה טורים וכאילו אני מאבד מהכוח של האוטו

ממה זה נגרם?זוהי תקלה?והאם הבנתם על מה אני מדבר פה

****הקפד לכתוב עם סימני פיסוק למען נוכל להבין את כוונותיך - מידע נוסף תמצא כאן - הנהלת הפורום****

פורסם

אתה לא מאבד כלום

בגלל הלחיצה החזקה על הגז, הרכב נותן הוראה לגיר להוריד הילוך ולמשוך אותו עד לסל"ד גבוה כדי לקבל כוח. חבל רק על הרכב שאתה קורע אותו בקיק דאונים, ועוד יותר חבל שתפגע במישהו תוך כדי השתוללות.:evil:

פורסם

ברשותי ניסאן אלמרה 2003 1.8, משתתפים בצערך

אני אוהב קצת להשתולל עם האוטו כמו כל אחד לא כולם משתוללים

עכשיו ממש עכשיו ?

לפתע שאני לוחץ פול גז מאמצע נסיעה זאת אומרת נגיד אני על 40 משהו כזה ואני לוחץ פול גז הטורים עומדים על 2 2 וחצי הם קופצים בבום כזה ל4 4 וחצי

הגיר האוטומטי מוריד הילוך, ולכן הסל"ד עולה. תקין לחלוטין.

ומשם זה עולה כמו שצריך לעלות עד 6 וחצי טור

בהילוך הנמוך יותר שהגעת אליו הסלד ממשיך להעלות עד להעברת הילוך להילוך הבא

כאילו אני מאבד פה טורים וכאילו אני מאבד מהכוח של האוטו

ממה זה נגרם?זוהי תקלה?והאם הבנתם על מה אני מדבר פה

אתה נהג חדש ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתם לא הבנתם

נגיד על אני על 40 קמ"ש ואני על 2 טור 2 וחצי אני לוחץ פול גז זה מקפיץ לי אותו ל4 טור ומשם זה מתחיל לעלות

הוא צריך לעלות בתאכלס מ2 וחצי טור לעלות עד 6 וחצי ולא לקפוץ

או שאני טועה?

פורסם

הוא צריך לעלות בתאכלס מ2 וחצי טור לעלות עד 6 וחצי ולא לקפוץ

או שאני טועה?

הגיר האוטומטי מוריד הילוך, ולכן הסל"ד עולה. תקין לחלוטין.

שאלה ותשובה.

פורסם

להוריד הילוכים ברכב לא נחשב כפריעת חוק.

ומה שהסביר לך רז, עדיין תקף, הגיר שלך הוריד הילוך, לראשון, ואז משך את הסל"ד (מה זה טור?) עד ל6000 (רשום שם X1000), כלומר:

6 כפול 1000, שווה 6000 סל"ד.

כשהגיע ל6K סל"ד הוא העביר הילוך, כי זה תפקידו, להעביר הילוכים בהתאם ללחיצה של הנהג על דוושת הגז.

פורסם

לדעתי בעל הרכב התכוון לכך שבקפיצה בין 2000 סל"ד ל 4500 סל"ד אין תגובה מורגשת של האצה - והמנוע נשמע צועק בסרק .

הרכב מגיב כאילו הוא בניוטרל - כלומר קופץ מההילוך לגמרי ואחר כך חוזר .

דבר זה קורה בגירים לקראת סוף חייהם או עם בעיה כלשהי , אולי בעקבות צורת נהיגה אגרסיבית ...

פורסם

זה דבר רגיל לחלוטין!

בכל גיר אוטומטי זה קורה, זה נקרא קיק דאון.

כמו שזה נשמע ככה זה מתבצע.

כאשר ממצב רגיל אתה לוחץ במכה אחת עד סוף הדוושה אז אתה מסמן לאוטו "עקיפה מהירה".

ואז האוטו מבצע הורדת הילוך וההורדה גורמת להעלאת טורים, כלומר העלאת הטורים גורמת ליותר כוח מאשר שמתקבל לך בסל"ד נמוך.

הקיצר,זה בסדר גמור..אם זה לא היה מוריד לך כמו שאמרת אז זה כבר היה בעיה:)

פורסם

אם הסגנון נהיגה שלך כולל בתוכו עמידה N עם פול גז ואז העברה לD (פתיחות)/ נסיעות עם הרבה קיק דאונים או סתם משחק בהילוכים כשלא צריך (L,2,O/D) אז סביר להניח שנגרם נזק לגיר.

אם גם לפעמים הילוך D לא נכנס,הסל"ד עולה מהר מידי ויש הרגשה שכאילו הגיר מחליק, או שההילוכים משתלבים במכה הייתי מציע לך לבדוק שמן גיר ולקוות שלא גרמת יותר מידי נזק.

• תוכן חדש...