Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב אני נוסע לאסוף את אחותי, מכיוון שמיהרתי נסעתי על 80 בכביש הראשי (איפה שפארק אופירה למי שמכיר..)

עכשיו מכיוון שזה כביש ראשי מאז ומתמיד כולם נוסעים סביב ה80.. היום נסעתי ופתאום אני רואה פלאש, שאלתי את חבר שלי שישב איתי באוטו עם הוא ראה את זה והוא ענה לי שכן וזה בסך הכל ברק בשמיים.

אז בהתחלה חשבתי שזה באמת ברק אחרי רבע שעה בערך הרגשתי שאני חייב ללכת לראות מה זה היה

הגעתי לשם ברגל ומה אני רואה? הונדה אקורד (סמויה כמובן) על המדרכה עם מצלמה בטמבון הקידמי.

הייתי כל כך עצבני שאמרתי לעצמי שאם אני ילך לדבר עם השוטר זה יגמר ברע אז חציתי את הכביש ישבתי על הספסל מול הפארק ומה אני רואה?? בתוך 5 דקות הוא צילם מעל 20 מכוניות!

דבר כזה עוד לא ראיתי.

לא חראם על 750 שקל? ב5 דקות הוא דפק קופה של כסף למשטרה על דבר שזה מאז שאני זוכר את עצמי נוסעים שם 80

(מצטער על החוסר ניקוד יש לי קצת בעיה עם זה (סוג של דיסלקציה))

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דבר כזה עוד לא ראיתי.
קורה כל הזמן בכל מקום.

משטרת ישראל מחפשת את הגרוש מתחת לפנס.

כולנו משתתפים בצערך, אני לא אבוא להטיף לך מוסר על נהיגה במהירות מופרזת אבל בפעם הבאה לפחות תהיה יותר עירני למה שקורה כשאתה נוהג במהירות. שים לב גם לאקורדים חשודים בצד הכביש וגם להולכי רגל או לכל הפתעה אחרת שיכולה לקפוץ לך.

אבל הכי טוב - סע לאט.

750 ש"ח זה לא סוף העולם, קורה לכל נהג. ותמיד קיימת האפשרות שהצילום פסול ולא תקבל דו"ח.

פורסם

צריך להבין דבר פשוט אשר גורם להבנה ברורה ..

משטרת ישראל היא זרוע נוספת של רשיות המס בארץ, משטרת התנועה אינה עושה לעצמה חיים קלים, ומציבה מכמונות במקומות בהם הקופה דופקת ותו לא.

אין אכיפה חכמה , אין רצון אמיתי להוריד את כמות הנפגעים, אלא פשוט לדפוק קופה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שאתה רושם כביש ראשי אתה מתכוון שזה כביש שבו המהירות המותרת ע'פ חוק היא 80-90 או שזה כביש עירוני שבו מותר פחות אבל הוא משמש ככביש ראשי ?

בכל אופן אם המהירות המותרת שם היא פחות ממה שהשוטר מצלם אז כל מי שנוהג שם על יותר בגלל שניראה לו אז הגיע יום הדין שלו.

לעט עתה מה שבטוח שזה לא כביש של 80-90 והשוטר מצלם מכוניות שנוסעות 80

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
צריך להבין דבר פשוט אשר גורם להבנה ברורה ..

משטרת ישראל היא זרוע נוספת של רשיות המס בארץ, משטרת התנועה אינה עושה לעצמה חיים קלים, ומציבה מכמונות במקומות בהם הקופה דופקת ותו לא.

אין אכיפה חכמה , אין רצון אמיתי להוריד את כמות הנפגעים, אלא פשוט לדפוק קופה..[/quot

יופי.

אם מעכשיו תיזהר יותר לנסוע במהירות המותרת - המארב השיג את מטרתו- כן יירבו .

פורסם
ב5 דקות הוא דפק קופה של כסף

ככה זה כשיש לשוטר מכסה שהוא צריך לכסות. צריך להיות ערני לכל רכב שחונה בשוליים, זה מה שאני תמיד עושה. אתה לא יכול לדעת אם זו ניידת או לא. אחרי שראיתי ניידת מתחבאת מול סמיטריילר בשוליים ומצלמת אני לא לוקח סיכונים. כל רכב חונה הוא חשוד מבחינתי.

פורסם

יופי.

אמן.

כבר שמענו את האג'נדה שלך. מציע לחזור לסוס (או,במקרה של משטרת ישראל - חמור) ועגלה.

העובדה היא שכמות ההרוגים לא יורדת, ותמשיך לעלות. אם המטרה של משטרת התנועה היא למנוע תאונות ובעיקר נפגעים - הציון לאורך השנים הוא : נכשל !.

לדפוק קופה על נהגים שנוסעים בכבישים בעלי אפס סיכון (תשווה פעם בצורה סטטיסטית בין כמות התאונות בכבישים בהם מתבצעת אכיפה כזו לבין שאר הכבישים - אולי תופתע מהתוצאות, ולא לטובה) זה חוכמה קטנה מאוד, שלא תורמת לאף אחד מלבד קופת משרד המשפטים.

פורסם

מה כולכם מגעגעים פה כמו להקת אווזות?

מייללים על השוטר, אין ויכול שהאכיפה שארץ לא מי יודע כמה ושיש הרבה מה לשפר, אבל מה אתם רוצים מהשוטר באקורד המסכן? סע במהירות המותרת ואף אחד לא יצלם אותך.

בחרת להיות עבריין? קבל את העונש כמו גבר ותזהר להבא, וזאת (ורק זאת) מתרתו של המארב.

כל מי שחושב שיש שיקול כששולחים שוטר למארב איפה הוא "ידפוק קופה" יותר גדולה או יותר קטנה בטח גם חושב שחייזרים מאזור 51 ברחו והם הם האשמים האמיתיים ברצח קנדי!

או שאולי בעצם קסיומן צודק, הרי הוא גם מיהר וגם כולם נוסעים שם 80... ובכלל, יש צידוק היסטורי, מאז שהוא זוכר את עצמו נוהגים שם 80.

דרך אגב, תיקון טעות נפוצנ, השוטר דפק קופה לקופת האוצר, לא לקופת משטרת ישראל ככה שלא לו ולא למפקדים שלו לא יצא כלום מזה, בקושי משכורת בסיס עלובה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל מי שחושב שיש שיקול כששולחים שוטר למארב איפה הוא "ידפוק קופה" יותר גדולה או יותר קטנה בטח גם חושב שחייזרים מאזור 51 ברחו והם הם האשמים האמיתיים ברצח קנדי!

ברור.

בדיוק בגלל זה ישימו את המארב בשטח פתוח עם ראות לכל הכיוונים, סיכון אפסי, ורצוי ירידה.

הרי תוצאת ה"אכיפה" תהיה זהה גם ליד בית ספר, או למשל בכביש 4 בקטע בין פרדיס לטירת הכרמל.

אותה קופה בדיוק. למי איכפת מההרוגים/פצועים ?

אגב - קח פעם דו"ח ותראה שהתשלום מתבצע לזכות משרד המשפטים, ולא משרד האוצר - אם כבר בחרת לתקן...:roll:

פורסם

[

יופי.

המספרים מפריכים את התאוריות שלך.., מה עוד שאני ועוד רבים כמוני אשר נמצאים הרבה על הכביש, יודעים היטב היכן משטרת ישראל ממקמת את אמצעי אכיפת המהירות שלה..

זה בד"כ בכביש פנוי, בעל 2 נתיבים עם ראות מצוינת, היכן שניתן להגיע למהירות גבוהה מזו המותרת בחוק..

אחלה שיטה לרוקן את כיס האזרח, חרא של שיטה למניעת תאונות.

אם בזה אתה תומך, יבושם לך, הרבה חוכמה אתה לא מראה כאן..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אמן.

כבר שמענו את האג'נדה שלך. מציע לחזור לסוס (או,במקרה של משטרת ישראל - חמור) ועגלה.

העובדה היא שכמות ההרוגים לא יורדת, ותמשיך לעלות. אם המטרה של משטרת התנועה היא למנוע תאונות ובעיקר נפגעים - הציון לאורך השנים הוא : נכשל !.

לדפוק קופה על נהגים שנוסעים בכבישים בעלי אפס סיכון (תשווה פעם בצורה סטטיסטית בין כמות התאונות בכבישים בהם מתבצעת אכיפה כזו לבין שאר הכבישים - אולי תופתע מהתוצאות, ולא לטובה) זה חוכמה קטנה מאוד, שלא תורמת לאף אחד מלבד קופת משרד המשפטים.

שמחתי להווכח שהאג'נדה שלי זכורה למישהו . כדי לרענן :- א. תוספת כסף למדינה מהעבריין לא נראית לי שלילית - גם אם (ועל זה יש לנו ויכוח) הדו"ח לא מוריד ישירות תאונות/נפגעים.

ב. אסור להשאיר שיקול דעת לנהג .- אם מוגבל ל 50 . שיזהר לנסוע 49 . גם אם לדעת שומאכר בן ה 17 אפשר 100 , להבהיר לו בצורה הכי כואבת שהחוק קובע . אתה חושב שטעו - יש דרכים לנסות לשנות.

פורסם

לא חדש בכלל קיים באשדוד כבר 4 שנים יש ניידת שאוהבת לעמוד בשתי מקומות:

בכביש של חוף לידו בצד של החניה.

וביציאה הדרומית בין התחנת דלק לרמזור של הדיונה, פעם אחת הם צילמו אותי אבל בדקתי את

הענין ונגמרו להם הפילים בגלל שהם נרדמו :-P

ובפעם האחרונה שראיתי אותם זה היה ביום חמישי האחרון בבוקר אבל הפעם הם לא הצליחו

אגב אצלנו זה טויוטה אוונסיס אפורה אז שלא יעבדו עליכם...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
שמחתי להווכח שהאג'נדה שלי זכורה למישהו . כדי לרענן :- א. תוספת כסף למדינה מהעבריין לא נראית לי שלילית - גם אם (ועל זה יש לנו ויכוח) הדו"ח לא מוריד ישירות תאונות/נפגעים.

ב. אסור להשאיר שיקול דעת לנהג .- אם מוגבל ל 50 . שיזהר לנסוע 49 . גם אם לדעת שומאכר בן ה 17 אפשר 100 , להבהיר לו בצורה הכי כואבת שהחוק קובע . אתה חושב שטעו - יש דרכים לנסות לשנות.

רוצים כסף בשביל שניתן יהיה לנסוע מהר? בבקשה. קחו מראש כל שנה 1000 ש"ח (או כמה שלא יקבעו) ושיתנו לנו לנסוע במהירות סבירה כמו שאר העולם.

כרגע המשחק הוא שהאכיפה היא למען בטיחות הציבור - ובצורה שזה נעשה - כולם יודעים שזה בולשיט גדול.

רוצים כסף ? קחו , רק אל תעשו ממני רוצח בפוטנציה. נסיעה במהירות של מעל 90 -100 קמ"ש הקבועים בחוק במקומות בהם מתבצעת האכיפה עוד לא הרגה אף אחד. אם יש לך ויכוח על כך - אתה מוזמן לקחת אקדח לייזר ולמדוד מהירות ממוצעת של 99 אחוז מהנוסעים בכביש 1 לדוגמא. אם 99 אחוז מהנהגים עבריינים - סימן שמשהו דפוק בחוק, ולא באותם 99 אחוז.

(אגב, אני יכול לחסוך מזמנך. אתה יכול להשיג את חוברת מס. 1 של מגזין "אוטו" , בו בוצע מארב דומה לנבחרי העם. רובם המוחלט פשוט מצפצף על הגבלת המהירות. אתה יכול גם לבדוק את כמות המקרים בהם נבחרי ציבור (כולל שר התחבורע מופז, שנסע במכונית שהתניידה באיזור ה-160 קמ"ש)

מתעלמים לחלוטין מההגבלה. אם לא הייתה להם חסינות פרלמנטרית או נהג לטפול עליו את האשמה - אני מבטיח לך שהגבלת המהירות הייתה נעלמת מזמן).

חוץ ממך ומעוד 3 - כולם כבר הפנימו עד כמה הגבלת המהירות הנהוגה בישראל מגוחכת ושייכת לשנות ה-70 במקרה הטוב. תתעורר !

פורסם

**נמחק ציטוט מיותר, מפריע לנו לקרוא את השרשור במהירות מעל המותר בחוק********

בכל העולם ? תבדוק היטב ותחזור- לא אלי ,- אני יודע את העובדות האמיתיות.

רצוי גם שתבדוק כמה כסף יהיה לך ממי שמוכן כמוך לשלם 1000 ש"ח . האם תוכל לבנות אוטובאנים או אבן שפה משומשת אחת . אני יודע שאנחנו , שלא מוכנים לשלם , מונים לפחות 6 . לא כאן גם המקום להרחיב על שיקולי קובעי הגבלות התנועה , שברור שעושים טעויות - אבל אני סומך יותר עדיין על מהנדסי תנועה מאשר על ילדים חובבי הרצת זקנות במעברי חציה.

גם שיקולי השוטר/בוס שלו בטוח שלא נקיים משגיאות . חלקן מאילוצים שיצרו עו"ד בבתי המשפט ומשופטים מעדיפי כסתו"ח על מלחמה בתאונות , עדיין הציות לחוק צ"ל מעל לכל.

• תוכן חדש...