Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

מבקש עזרה, ממי שמכיר פורד פוקוס.

רכשתי פוקוס 5 דלתות מדהימה לא מזמן ולפתע היום נדלקה לי המנורה הזאת (תמונה מצורפת)

המנורה היא השמאלית ביותר והתחתונה בלוח השעונים.

מי שמכיר, מה יכולה להיות הבעיה?

אין לי את ספר הרכב.

תודה על כל עזרה.

IMAGE_00046.jpg

IMAGE_00044.jpg

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

המנורה היא מנורת

Check engine

משמע יש לגשת בדחיפות למוסך, להתחבר למחשב ולאבחן את הבעיה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בעיקרון כל תקלה, קטנה כגדולה במערכת ניהול המנוע מדליקה את הנורה.

ההמלצה היא להגיע בהקדם האפשרי עם הרכב למוסך לצורך בדיקה.

פורסם

תודה תודה.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

המנורה היא מנורת

Check engine

ולכן יש לגשת למוסך לצורך איבחון ואיתור התקלה, לאבא שלי ברכב גם הופיע מנורה זאת ולאחר איבחון התברר זהו חישן חמצן תקול (800 ש"ח), אך כמו שכבר נכתב יכולות להיות הרבה סיבות.

גש למוסך בצע איבחון וחזור לדווח

בברכה יואב

• תוכן חדש...