Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, משמאל לתא כפפות נמצא גלגל ההגה, ברוב המוחלט של המכוניות.

אולי בווספה 400.

ברוב המכוניות משמאל לתא הכפפות יש את הקונסולה המרכזית עם או בלי מערכת שמע.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל הפיוז של המאוורר היה שרוף. (נמס ליתר דיוק)

החלפתי אותו והבעיה נפטרה חלקית.

כלומר המפוח התחיל לפועל רק במהירות מקסימאלית.

בית פיוז 1.jpg

פיוז שרוף 2.jpg

פורסם

ככל הנראה זו לא דיודה אלא נתיך תרמי שמגן על הנגדים

במקרה שהנגדים מתחממים ולא יגרמו לשרפה

(עם מפוח נתקה לדוגמה).

אני קיצרתי אותו וזה פטר את הבעיה!

GILGIL – תודה על הלינק! ובמשך שנתיים הגישור לא גרם לבעיות אחרות?

המפוח פועל בכל המהירות

1000.jpg

פורסם

פיוז בלוח פיוזים הוחלף מ-20 ל-15 כדי למנוע נזק בזמן קצר כלשהו.

חם ונעים שוב בטמפרה J

תודה לכול העזרים !

במאוחד BUKI, רפי לין, OKUN וכל השאר

פורסם

כמו שכבר כתבתי בתחילת השירשור, יש לי נגד מאוורר כזה, למסירה בחינם, אבל נדמה לי שאתה לא מהאיזור.

כמו כן, אני לא הייתי מבצע גישור כזה, אלה מנסה למצוא בחנות אלקטרוניקה רכיב תואם ומחיליף. ככל הנראה, זה לא דיודה ולא נגד, אלא טרמופיוז - כלומר רכיב, שנשרף כשהוא מתחמם מעל טמפ' מסויימת.

פורסם
אולי בווספה 400.

ברוב המכוניות משמאל לתא הכפפות יש את הקונסולה המרכזית עם או בלי מערכת שמע.

נכון, אבל לא מדוייק.

ברוב המכוניות, להוציא, כאמור את הווספה 400, משמאל לתא הכפפות נמצאת הדופן הימנית של הקונסולה המרכזית, והקונסולה עצמה ממוקמת 2-3 מילימטר שמאלה יותר. הסתייגות - כל הנ"ל מתייחס למכוניות בעלות הגה שמאלי. :lol: :lol: :lol:

פורסם
זהו גישור זמני, עד שאני לא יברר מהו הרכיב ויחליפו, או שאני יסיג נגד מרכב משומש מפירוקה

רואים בתמונה את הרכיב שקיצרת? אם לא אתה יכול לעלות תמונה שלו?

פורסם

טוב כל הרכיב נראה כמו נגד הספק, רק מוזר שיש לו כמה רגליים, כאילו מדובר בכמה נגדי הספק באריזה אחת ואחד מהם קיצרת.

פורסם

אביב, כמובן שזה נגד הספק, שהוא נגד מאוורר, ויש לו כמה רגליים כי יש למאוורר כמה מהירויות, כלומר בכל מהירות מחובר חלק אחר של הנגד. אנחנו מדברים על הרכיב, בצד שמאל של גוף הנגד הירוק בתמונה, רואים שם את הגישור, שהוא הלחים על רכיב, שנראה כמו נגד רגיל.

פורסם
אביב, כמובן שזה נגד הספק, שהוא נגד מאוורר, ויש לו כמה רגליים כי יש למאוורר כמה מהירויות, כלומר בכל מהירות מחובר חלק אחר של הנגד. אנחנו מדברים על הרכיב, בצד שמאל של גוף הנגד הירוק בתמונה, רואים שם את הגישור, שהוא הלחים על רכיב, שנראה כמו נגד רגיל.

כן אבל אז הגישור היה גורם לזה שאחת המהירויות תפעל במקסימום, או שכל המהירויות יתשנו או כל תופעה אחרת שהיא שינוי יחסית לאיך שזה אמור לעבוד, ואת זה הוא לא ציין לכן אני מתפלא.

• תוכן חדש...