Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי ברכב HU של פיוניר 6850 שנקנה חדש וביטחתי אותו ביחד עם הרכב, ז"א שאם נגנב אני משלם השתתפות עצמית של 400 ש"ח ומקבל את סכום הHU ששילמתי עליו בחנות כנגד קבלה.

הרכב עבר טוטאל לוסט והמערכת בפנים, כרגע נאמר לי לא להוציא אותה מכיוון שאסור לחבר את המצבר חזרה והפאנל הוא חשמלי גולש ככה שאין אפשרות לנתקה.

רציתי לדעת מה קורה מבחינת הביטוח, איך מוכיחים שהיא עובדת או לא? האם הם צריכים להשתתף בעלות של בדיקת מעבדה או שדינה כגנובה, ז"א אובדן מלא של הHU?

אני חושש שהמערכת תעבוד וכשיגיע הזמן לחבר מגבר, אני יגלה בדרך הכואבת שבגלל התאונה נדפקו החיבורים (RCA) או רכיבים חשובים אחרים...

מה עושים במקרה כזה?

פורסם
אני לא יודע מה עם הHU שלך.

אבל החותמת שלך : אני מחפש "שמיים או את הארץ" :) הרגה אותי.

מצחיק אתה.

אהבתי את הסאונד של שניהם, הפוקל צריך קצת ריסון וההיבריד מרגיש שטוח מידי..

בכל מקרה כרגע כבר אין אוטו אז לפחות לזמן הקרוב אני כבר לא מחפש כלום:x

** שונתה החתימה לאלתר 8)

מתן.

פורסם

לדעתי זה פשוט תלוי בשמאי .

מה הייה לו לומר ?

ומה אמר סוכן הביטוח שלך ?

הוא מעריך הכל , אז שייקח החלטה .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לדעתי זה פשוט תלוי בשמאי .

מה הייה לו לומר ?

ומה אמר סוכן הביטוח שלך ?

הוא מעריך הכל , אז שייקח החלטה .

השמאי אמר שאין אפשרות לבדוק את המערכת כרגע מכיוון שהמפתח נתקע בסוויץ' ואי אפשר לסובב אותו.

אבל הוא אמר שבגם אם המערכת תתגלה כלא תקינה גם בעתיד אפשר יהיה להגיש בקשה והביטוח ישלם על התיקון. נראה לי קצת מוזר... בכל מקרה אם המערכת לא נכנסת לסטטוס של הרכב (טוטאל לוס) אז אני רוצה בדיקת מעבדה למכשיר במעבדה שאני אבחר, על חשבונם וזה נראה לי לגיטימי מכיוון שהמערכת מבוטחת ואני משלם עליה ביטוח + השתתפות עצמית במקרה של גניבה/השבתה.

למישהו כבר קרה מקרה כזה?

ד"א הביטוח הינו ביטוח ישיר, ז"א שאין ממש סוכן ביטוח וזה המינוס

פורסם

אני לא מבין למה אתה לא יכול לשלוף את הרדיו דיסק ונגמר הסיפור?

לא יקרה שום דבר לפאנל החשמלי. תשלוף את המכשיר "קומפלט".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מצטרף לאיתמר ,

1 - שלוף את המכשיר ותנתק את הצמה .

2 - לך עם מכשיר (ואם צריך אז יחד עם השמאי) לחנות סטריאו לרכב שיחברו שם את המכשיר וייבדקו אותו .

3- קבל מהם הערכה בכתב מה מצב המערכת שלך ונגמר הסיפור .

תומר.

פורסם

תודה על התשובות, כרגע אין אפשרות להוציא את הרדיודיסק מכיוון שהשמאי שבדק את הרכב הוא שמאי פרטי, ומחכים לשמאי של חברת הביטוח שצריך להגיע ביום ראשון. מקווה שעד אז ה6850 תיעלם מהרכב:-P ואני אוכל להשתדרג ולקנות רדיודיסק עם אפשרות לבי אמפ

פורסם

אין מה להעלים את המערכת מהרכב .

הביטוח מאפשר לך לקחת כל מה ששייך לך מהרכב ואינו חלק אינטגרלי . אתה לא צריך שום אישור מהם כדי ללכת ולפרק אותה ולא משנה מי השמאי , המערכת לא נכללת בטוטל לוס של האוטו , היא סעיף נפרד בפוליסיה , משהו שמוגדר כאביזרים או רדיו דיסק . תצטייד רק במסמך שמשאר שאתה הבעלים של הרכב ( רשיונות למשל .. ) .

אם יש לך ג'נטים , תוכל לקחת אותו אם תשים את הגלגלים המקוריים .

אם יש לך סאב , רמקולים , מערכת , כבלים , עץ ריח , קמע של הבאבא סאלי וכל דבר אחר ... הם אומרים לך בפירוש ללכת לקחת ולפרק .

ואני הייתי מציע לך לקחת כמה שיותר מהר , כי אחרת זה "יעלם" באורח פלא בחניון האחסנה או איפה שהאוטו לא נמצא כרגע .

בדיקת מעבדה ... לא נראה לך שאתה קצת מגזים ?

קח את המכשיר , הוא עובד ? סבבה .

לא עובד ? תתבע עליו במסגרת הביטוח .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

QuickSilver תודה על התגובה.

מה שאמרת זה בדיוק מה שאמר לי השמאי, אבל מכיוון שזהוא שמאי חיצוני חברת הביטוח צריכה לעבור על הדו"ח שלו ולאחר מכן לשלוח שמאי שעובד איתם לראות את הרכב. עד שתתבצע הפרוצדורה הזו הביטוח אמרו (בניגוד לשמאי הפרטי) לא לפרק את המערכת, שמבחינתי זה מצויין - אם תיעלם המערכת מהרכב אז עוד יותר טוב, היא מבוטחת. מעבר לזה הרכב נמצא בשטח המוסך הסדר והאשמה תיפול עליהם.

פורסם

הכל טוב ויפה איש ,

רק תצלם שהיתה מערכת שלא ישאלו אותך את זה כמו במערכון של הגשש החיוור אחרי שהיא תיעלם ..

תומר

פורסם
כאן זה לא פורום של עבריינים. את העצות הקרימינליות שלך תשמור לעצמך.

אני מאוד מקווה שזה לא הייה מופנה אלי ..:shock:

כי אני לא רואה קשר בין מה שרשמתי לבין עבריינות .

לא רציתי שיווצר מצב בו נגנב משהוא ואומרים לו שלא היתה מערכת מלכתחילה .

אז תרגיע .

ומהר.

תומר.

פורסם
כאן זה לא פורום של עבריינים. את העצות הקרימינליות שלך תשמור לעצמך.

למה מי אתה? מנהל הפורום? , מאיפה יש לך את הזכות להעיר הערות כאלה?

בברכה.

• תוכן חדש...