Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BikerBoy, אני לא מבין על מה התייפייפות הנפש הזאת? המערכת מבוטחת ומהביטוח נאמר לי להשאיר אותה ברכב עד להגעת שמאי מטעם החברה. אני לא אתפלא אם היא תיעלם, הרכב פתוח והמערכת גלויה לעין באיזור המוסך. מעבר לזה מבחינתי אם יש ספק שהיא נפגמה בתאונה, אני לא רוצה אותה יותר, הרי בשביל מקרים כאלה אני משלם ביטוח מלא כדי לכסות גם את האביזרים הנלווים לרכב.

מתן.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

פוזות היחיד שעושה. זה אתה.

תגובות כמו שלך אפשר לכתוב בצורה עדינה יותר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מיותר כל הריבית האלה,ובייקר בוי אתה באמת צריך להירגע.

ולמתן

חבר שלי עשה טוטאל לוס ואוטו והוא הוציא את כל המערכת בלי לשאול אותם מהחניון של המשטרה.

בביטוח לא עשו לו בעיות, ואם היה רוצה אפילו שהוא לא עשה את זה היה יכול גם להתלונן שהמערכת ניזוקה או נגנבה ולא היו אומרים לו מילה.

אבל להוציא כל מה שלא קשור לרכב כשקנית מהחברה אתה יכול כמו שקוויקסילבר אמר.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

טוב.. אז אחרי הרבה זמן שלא הגבתי מכיוון שלא הייתי בבית

הנה העדכון:

הגעתי יומיים לאחר התאונה למוסך ההסדר עם חשמלאי רכב מוסמך כדי להוציא את הHU. בעל המוסך טען כי השעה 15:45 והוא סוגר עוד כמה דקות ולכן לחזור למחרת

יש לציין שהשמאי הפרטי אמר שאין בעיה להוציא אותה, לעומת נציג ביטוח ישיר שביקש להשאיר אותה ברכב לעוד יום אחד, עד שהשמאי שלהם יגיע לבדוק.

למחרת בבוקר שוב הגענו למוסך עם חשמלאי רכב כדי לפרק אבל הרכב כבר ניגרר למגרש השבתה.

מנהל המוסך מתנער מאחריות בצורה גסה, מנתק ומסנן שיחות וטוען שלא היה בכלל רדיודיסק. ד"א הרדיו דיסק צולם ע"י השמאי הפרטי.

כמובן שהגשתי תלונה במשטרה, העניין נבדק והמערכת הוכרזה כגנובה.

רק חבל לי שבעל המוסך שיקר ולקח את ה-HU, זה היה ברור שזה יקרה, רציתי גם להוציא את המצבר מהרכב כי הוא נקנה לפני חודשיים אבל לא הייתה הזדמנות..

בקיצור חבר'ה תפיקו לקחים - לא לסמוך על אף אחד ואם צריך אז לרוקן את הרכב ולהעמיד אותו על בלוקים כמו שהייתי צריך לעשות במקרה שלי.

ול-BikerBoy אני שמח שאתה מעלה את השרשור שכבר חשבתי שנעלם, זה רק מראה שאתה דורש תשומת לב. אני מניח שאתה מסוג האנשים שחייבים להגיד את המילה האחרונה תמיד, אז אני אשתוק ואם תרצה להתנגח - תמיד אפשר להיפגש:lol::evil:

• תוכן חדש...