Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמאי והשבתה של רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר את הפרוצדורה של השמאי אחרי תאונת דרכים?

אני צריך את הקריטריונים, הרכב הוא אלמרה שנת 2003, צד ימני קדמי (כנף, מכסה מנוע וכו') נמעכו לגמרי ונכנסו פנימה, כרית אוויר נפתחה.

האם זה נכון שאומרים שכשכרית אוויר נפתחת הרכב הוא טוטאל לוס? או שאי אפשר להסתמך על השמועות הללו

קצת רקע: הרכב נפגע בצד הימני שלו ע"י רכב אחר ששיפשף אותו ושלח את האלמרה אל מעבר לאי תנועה מבטון לנתיב הנגדי ושם משאית שהגיעה בנתיב שלה, פגעה ברכב בצידו הימני קדמי ופשוט מחקה את איזור הכנף עד לתוך אמצע תא המנוע (המנוע המשיך לעבוד לאחר התאונה עד להוצאת המפתח מהסוויץ').

שתיהיה לי ההזדמנות אני יעלה תמונות

פורסם

ב80% מהמקרים, כאשר נפתחת כרית אויר הרכב מגיע להשבתה, מכיון שתיקון כריות אוויר לבד מגיע לסכום לא מבוטל (ברכב כמו שלך זה בין 12-20 אלף בשקט, לפני שמדברים על התאונה עצמה).

מה שאתה צריך לעשות זה ליצור קשר עם שמאי רכב (רצוי שמאי פרטי, על מנת לדעת שהאוטו בדוק יורד מהכביש ולא יחסכו בהוצאות תיקון ע"י שמאי של הביטוח), הוא נפגש עמך במקום שבו הרכב נמצא, מעריך את הנזקים, ושולחים את ההערכה אל חברת הביטוח, משם והלאה, זה תלוי בסכום הנזקים ואז החברת ביטוח מחליטה אם להוריד את הרכב מהכביש או לא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רצוי שתשכור שרותי שמאי פרטי בלתי תלוי מטעמך (זאת זכותך ע"פ הוראות המפקח על הביטוח) אשר יחווה דעתו לגבי שיעור הנזק וייעץ לך מה לעשות.

דני גורביץ - שמאי רכוש ורכב

פורסם

אם תרצה המלצה לשמאי פרטי שאינו עובד עם חברות הביטוח, תפנה בה.פ.

אשמח לעזור היות ואני עצמי בתהליך קבלת ירידת ערך אמיתית על הרכב שלי.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

נשמע כמו תאונה קשה, אבל זה רק "נשמע".

זכותך המלאה לקבל שרות משמאי פרטי (שלא תלוי בחברת הביטוח), וגם לקבל את השכר טרחה שלו מביטוח.

אם אתה מעוניין בהמלצה, פנה בה"פ.

ליאור,

מה עשית בסוף עם המקרה שלך ? (אתה יכול גם בה"פ)

פורסם

חברת הביטוח חייבת לקבל את פסיקת השמאי הפרטי שלך או שהוא יכולה להגיד לך זה לא מעניין מה הוא אומר ואתה תקבל לפי השמאי שלנו?

some people need a high five

in the face

with a chair

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • ספונסר פורום
פורסם

לגבי המקרה שלך קשה להחליט בלי לקבל פרטים מדויקים,אבל באופן עיקרוני כדי שהרכב יהיה אובדן גמור ,צריך שהנזק הגולמי בו יהיה לפחות 60% מערך הרכב .שמאי רכב יכול לקבוע אובדן גמור גם במקרים אחרים שהנזר הגולמי הוא פחות מ- 60% לדוגמה,אם הרכב נפגע בשלדה ולא נתן להגיע למידות שקבע היצרן לאחר תאונה ועוד.

לגבי כריות אויר זה לא נכון שאם נפתחו הרכב מושבת .כפי שאמרתי מה שמנחה את שמאי רכב הוא ,אחוז הנזק הגולמי,ובטיחות הרכב לאחר תיקון .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...