Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את אותו אלמנט של גניבת עיצובים של מאזדה מהונדה,

גם באקורד וב6... :x

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
יש את אותו אלמנט של גניבת עיצובים של מאזדה מהונדה,

גם באקורד וב6... :x

ממה שאני זווכר אז הונדה העתיקו את המזדה בעניין האקורד וה6, בהתחלה נטען שמזדה לקחה את העיצוב של הגריל מהמרצדס, ואחריי זה שיצאה האקורד טענו שהונדה לקחו את העיצוב מהמזדה 6.

כנראה עכשיו מזדה החזירו להונדה ולקחו להם את העיצוב של S רק שלדעתי במזדה יודעים לקחת עיצוב מועתק ולעשות אותו יותר יפה.

ובהקשר להבדלים נראה לי שיהיה מצחיק להגיד שהמזדה היא לא קבריולט?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ה6 הושקה בארץ לפני האקורד, אבל בחול האקורד קודם.

אבל אני כמעט בטוח, ונראה לי שגם מצמץ אמר את זה פעם,

שמאזדה גנבו את העיצוב מהונדה.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

המצב מחמיר כשמגיעים לחלקן האחורי של המטריפות האלה:

דומות או לא,מועתקות או לא,כשהיפנים משקיעים הם מוכיחים התעלות אמיתית על התוצרת האירופאית(איכות,עיצוב,אמינות,חידושים,ריגושים ומחיר).

מזלן של האירופאיות הוא שהיפנים עד לא משקיעים על מתחרות לפרארי(ה-S2000 מרגשת מבוקסטר ועולה 150K פחות!).

honda.jpg

mazda.jpg

פורסם

לפי מה שגם אני יודע בשני המקרים מאזדה גנבה מהונדה את העיצוב.

לדעתי ב-6 היא הצליחה להתעלות על עיצוב האקורד,אבל ה-S2000....פשוט מדהימה, ועם כל הכבוד ל-RX8,ההונדה הרבה הרבה יותר יפה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...