Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Clarion dxz765mp וקנייה באי-ביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

מצאתי בחור שמוכן למכור לי באי-ביי את המכשיר תמורת 200 דולר+100 דולר משלוח בין-לאומי UPS.

העניין הוא שיש לו איזה שהיא דרישה שנקראת: CONFIRMED shipping address

עפ"י מה שחבר שלי אומר זו איזה שהיא כתובת שמקבלים מה- PayPal אבל ישראלים לא מקבלים את הכתובת הזאת.

למישהו יש מושג בעניין ויכול לשפוך לי אור בכל הנוגע לדבר ?

מוכר אחד כבר ביטל איתי עסקה רק בגלל שלא היה לי את ה"דבר הזה".

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

כאשר ביקשו ממני, אתה פשוט צריך לאמת את הכותבת.

מה עושים?

תשלח לו את הכתובת שלך המלאה, מה שכתוב בפייפאל.

הוא מאמת את הנתונים בין מה ששלחת לבין מה שכתוב בפייפאל וזהו.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

זה המייל שקיבלתי:

Hi,

Thank you for your purchase, we have processed your order, however, you have provided an PayPal UNCONFIRMED address and due to company policy, we cannot ship to PayPal UNCONFIRMED addresses. Please contact Paypal to set up an address that is PayPal CONFIRMED or let us know your PayPal CONFIRMED shipping address. This is stated in our auction. Please let us know asap concerning your order. Thank you and sorry for the inconvience

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

אם תרשו לי להתעלק על התרד' . יש לי שתי שאלות : אני חייב להרשם לפייפאל כדי לקנות באי ביי ? מה לגבי MONEY ORDER ? והבאים אני יכול להרשם לפייפאל גם בלי ברטיס אשראי אלא רק ע"י MONEY ORDER?

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

היי יהודה.

אני חושב שיש סיילרים שלא מחייבים אותך לשלם דרך הפאי-פאל, אך רובם עובדים דרך הפאי-פאל כי זה של אי-ביי או בשיתוף אי-ביי וזה חוסך לסיילרים הרבה כאב ראש במידה של איזה סיבוך כל שהוא בזמן התעסקות עם הלקוחות.

אני גם חדש בכל הקטע של אי-ביי, פיי-פאל וכל הבלגן וגיליתי שהפרוצדורה בהתחלה דיי מסובכת ומבהילה אך לאט לאט אני לומד את הפרינציפ וזה דיי נחמד..

בכל אופן שיהיה הבצלחה,

אבי.

נ.ב

חבר'ס אני מחכה לתשובה בקוצר רוח, התחלתי לחלום על הקלריון בלילות, וזה מפחיד אותי :)

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

תראה, בגדול ה VERIFIED USER מתחלק ל2-

1) אימות כרטיס אשראי, שזה פייפל עושה לך חיוב בכרטיס של איזה דולר או שניים,

ובחיוב מופיע לך מספר שאותו אתה כותב באתר וזה מאשר שהכרטיס אשראי אכן חוקי ושלך.

2) אימות כתובת, כצעד "אבטחה" נוסף פייפל רוצים לאשר שהכתובת שאליה שולחים את המוצרים היא אכן הכתובת של בעלי הכרטיס.

על מנת לבדוק זאת, הם מבקשים ממך לרשום את הכתובת שעליה רשום הכרטיס בבנק, ושזאת תהיה הכתובת אליה נשלחת החבילה. זו בעצם ה CONFIRMED ADDRESS.

לצערך, צערי וצערינו - את אימות הכתובת הזו אי אפשר לעשות בארה"ק.

הדבר ניתן לעשות רק בארה"ב ובעוד מספר מצומצם של מדינות, בעיקר אלו שיש לPAYPAL סניפים בהם (גרמניה, אנגליה ועוד כמה..).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תודה רבה חבר ..

שורה תחתונה, מה הייתי אמור לתת לבחור שממנו הייתי אמור לקנות ?

במידה והוא ביקש את הסעיף השני שהסברת לי עליו, ואין בי את האפשרות לעשותו, מה עושים במקרה כזה ?

זה מה שחבר שלי הסביר לי.. הוא אמר שיש איזה שהוא אימות שבארצינו הקטנטונת אי אפשר לעשות והסיילר אמור להבין את זה.. אך לצערי כשניסיתי להסביר לסיילר הוא פשוט שלח לי חזרה את הכסף דרך הפאי-פאל וביטל לי את העיסקה.

נורא חשוב לי לדעת מה אני עושה להבא כי אני עומד מול סיילר אחר באותו עיניין, ובמידה והוא יבקש את זה, אני רוצה לבוא אליו עם תשובה הגיונית ונכונה בכדי לא לדפוק עיסקה בשנית.

בנוגע לסעיף 1, כאשר אתה אומר "מופיע בחיוב" אתה מתכוון שאני צריך ללכת לבנק ולהוציא תדפיס או במידה ויש לי את האפשרות להחבר לחשבון בנק שלי דרך האתר של הבנק אז לעשות כך, ואז לבדוק את החיוב של הפאי פאל ואמור להיות לי בצמוד לזה איזה שהוא קוד שאיתו אני משתמש בכדי להשקיט את נפשו של הסיילר ?

אני מתחיל להבין סוף סוף למה חבר שלי התכוון, ואתה הסברת את זה מצויין..

תודה רבה, ממתין לשאר התשובות.

בהערכה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
תראה, בגדול ה VERIFIED USER מתחלק ל2-

1) אימות כרטיס אשראי, שזה פייפל עושה לך חיוב בכרטיס של איזה דולר או שניים,

ובחיוב מופיע לך מספר שאותו אתה כותב באתר וזה מאשר שהכרטיס אשראי אכן חוקי ושלך.

לצערך, צערי וצערינו - את אימות הכתובת הזו אי אפשר לעשות בארה"ק.

הדבר ניתן לעשות רק בארה"ב ובעוד מספר מצומצם של מדינות, בעיקר אלו שיש לPAYPAL סניפים בהם (גרמניה, אנגליה ועוד כמה..). או קיי אז מה עושים ישראלים ? לא הולכים לכול המודעות שדורשות אימות ע"י פיי פאל ? או שיש דרך עוקפת ?

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אווףףףףףףף.. קיבלתי כרגע את המייל הבא:

Interantional orders.

We ONLY accept bank wire transfers or international money orders.

Please be sure that your check/money order includes a United States

depositing bank or we cannot accept it. We DO NOT accept PayPal or

direct credit card payment from international customers.

Please respond with the following information so I may create an

account and provide a reference number for your payment.

מה שאומר שאני אצטרך שוב לחפש סיילר אחר, והתהליך הופך לדיי מייאש.

מישהו מכיר סיילר באי-ביי שלא עושה בעיות ?

מחשבה בוראת מציאות.

• תוכן חדש...