Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי למוסך המורשה "צמרת" בחיפה כדי להזמין תור לטפל ב-206 שלי לטיימינג

מסתבר שהיום זה כמו מרפאת שיניים, אתה מזמין תור ואז אתה מגיע.

אמרו לי שהטיפול יעלה לי 1300 ש"ח ו-4 שעות מהחיים ללא רכב.

יש איזה דברים שאני צריך לבדוק בתום הטיפול ? אין לי מושג בכלל איך רצועה כזאת ניראת מה היא עושה ואיך היא נשמעת.

איזה תסמינים יש לרצועה שהיא לא תקינה ? האם אני ארגיש איזה שיפור ברכב ? הוא יתן לי יותר אהבה מבד"כ ?

רכב עשה 60,000 ק"מ ומעל 3 שנים על הכביש.

אגב יש לי איזה בעיית התחממות, החלטתי להפיל על המוסך גם את זה, מסתבר המאוורר של הרדיאטור לא נדלק (אמנם הוא נדלק כשאני מדליק את המזגן) וזה מעלה את החשד שלי על התחממות לעיתים רחוקות מאוד. ייתכן והדיאגנוזה שלי נכונה ?

דיאגנוזה במוסך אם אני לא אבצע את התיקון תהיה 290 ש"ח, אני מקווה שהכסף הזה יושקע אכן בתיקון ושלא יקרעו אותי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש צפי למחיר ?

מה מרגישים אחרי שעוברים טיימינג ? (הכוונה היא חוץ ממינוס 1300 שקל בחשבון הבנק)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לא לוקחים 290 שקלים בשביל שום בדיקה ושום דיאגנוסטיקה. לפני שאתה משלם תברר בדיוק על מה אתה משלם ואז נפסיק לעסוק בניחושים.

חגורת הטיימינג לא תשנה שום דבר בהרגשת הנהיגה. אולם החלפתה תעזור למנוע שברון לב שיגרם כתוצאה מרצועת טיימינג שנקרעה ומנוע שניזוק אנושות. לא ניתן לראות שהרצויה בלויה, אלא במצבים קיצוניים מאד. בדר"כ היא נקרעת ללא הודעה מוקדמת או שיניים קופצות. זאת בניגוד לרצועה רגילה בה ניתן להבחין ביובש. על כן מחליפים את הרצועה כל פרקי זמן/נסועה קבועים.

נדמה לי שכחלק מהעבודה מחליפים גם משאבת מים ומותחן. אני לא בטוח איך זה ברכבך.

• תוכן חדש...