Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לסאב-פרטים בפנים.

Episode-666
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קודם כל תודה לכל אנשי הפורום היקרים שפינו מזמנם לעזור =]

ועכשיו אני רוצה לשאול על איזה סאב הייתם ממליצים בתקציב של 1000 שקל גגגגגג

מומלץ 100-200 שקל פחות

יד שנייה בא בחשבון ...

+הכוונה למודעות =]

המוזיקה שמנוגנת באוטו היא היפ הופ בעיקר

מקדימה ישנם מורל דוטק אוביישן טוויטרם שלי הייבריד

מחוברים למגבר 204.4 של זטק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תמצא ביד שניה (למרות שעכשיו קשה לי להאמין שתמצא כי היו מעטים כאלה והם כבר נמכרו) אז פיניקס גולד קסנון. יד שניה שנמכר ב-1000 ואפילו פחות. תקווה למצוא, ואם לא - לך על סאב אחר. זאת ההמלצה שלי בתקציב שלך.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Episode-666,

ההמלצות שלי לסאבים הם:

http://www.phoenixgold.com/2004/octane-rspeakers.html

או:

http://www.phoenixgold.com/2004/octane-zrspeakers.html

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחפש שידפוק חזק? או מחפש שיהיה גם מדוייק

על איזה מגבר אתה מתכוון להריץ אותו? אם זה על הזטק תצטרך סאב חלש מאד נציל

הזטק עם כל הכבוד לו (יש לי כזה באוטו) בטח יש לך את הסדרה הפשוטה

vector 200.4

בכל אופן אם אכן זה המצב הייתי הולך על הסאב של ג'יי בי אל ה 125 וואט RMS

אם אכן יש מגבר אחר לסאב תקן אותי

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136055הנה משהו שבדיוק נתקלתי בו!

הJL, לפי דעתי יענה בדיוק לדרישות שלך. וגם נכנס לך בתקציב! (שלא לדבר על זה שזה תאכלס סאב מצויין!)

בברכה!

יונתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם הפאנטום אתה יכול להגביר גם את ה XENNON של PG.

לא הייתי פוסל את ה לKICKER CVR, הסאב הזה נשמע טוב. וגם תחסוך כמה שקלים. האופציה הזו היא הזולה היותר מבחינתך אך גם נותנת תמורה טובה.

ה JL שהציעו כאן אופציה לא רעה בכלל. זה סאב שנשמע טוב מאוד. עם הפאנטום הוא יעבוד מצויין.

אם אתה מוצא XENNON הוא יהיה לך טיפה חזק יותר מה JL אבל מבחינת דיוק ה JL עדיף. פשוט ה XENNON הזה יודע לקבל עוצמות גבוהות :-D

מקווה שעזרתי

במקרה מצאתי משהו נחמד שאולי יתאים לך. לא ייתן המון SPL אבל יישמע די מדוייק (אני אהבתי את הסאונד שלו)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136279

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

CVR ב 500 ש"ח, יפתור לך את הבעיה...

וגם תשאר עם עודף בצד.

על עדיפות של הקסנון אפשר להתווכח (אבל גם במידה שהוא עדיף, התמורה שלו פחותה מזו של הקיקר).

בכלל, לא יעזור כלום לאף אחד, במחיר שהוא נמכר כיום, הCVR זה הסאב בעל יחס עלות / תמורה הטוב ביותר שקיים היום. הסאב הזה, עד לפני שנה היה עולה מעל ל 1000 ש"ח...

גילוי נאות-לכותב יש סאב כזה למכירה...

:)

SPL - 143.6DB

"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

CVR ב 500 ש"ח, יפתור לך את הבעיה...

וגם תשאר עם עודף בצד.

על עדיפות של הקסנון אפשר להתווכח (אבל גם במידה שהוא עדיף, התמורה שלו פחותה מזו של הקיקר).

בכלל, לא יעזור כלום לאף אחד, במחיר שהוא נמכר כיום, הCVR זה הסאב בעל יחס עלות / תמורה הטוב ביותר שקיים היום. הסאב הזה, עד לפני שנה היה עולה מעל ל 1000 ש"ח...

גילוי נאות-לכותב יש סאב כזה למכירה...

:)

התמורה שלו פחותה? אם אתה לא יודע להפיק ממנו את המירב אז התמורה שלו פחותה. בשביל קיקר מספיק מגבר לא כל כך רציני להגביר אותו. בשביל הקסנון צריך מגבר רציני ואם אכן אתה מביא מגבר רציני הוא נותן תמורה הרבה יותר גדולה מאשר הקיקר. אין מה להשוות בכלל - הקסנון סאב איכותי ומדוייק שעם הגברה רצינית הוא גם מפציץ. ה-CVR רק מפציץ, ואני גם בספק גדול אם יותר מהקסנון, שזה גם יתרון לקסנון. להשיג יד 2 קסנון או חדש CVR שזה כמעט באותו מחיר- הייתי הולך על הקסנון בלי לחשוב אפילו.

בכמה מילים-הקסנון שווה את הכסף שלו יותר מהרבה סאבים אחרים שקיימים, ובהחלט הרבה יותר מה-CVR. טוב זאת דעתי לפחות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע, אני יכול להתיימר ולהגיד שסאב כזה או סאב כזה יהיה לך הכי טוב!

אבל העצה הכי טובה שאני אתן לך תהיה:

אל תאמין למומחים, אל תאמין לחובבנים, ואל תאמין לכל המתיימרים להיות מומחים שנותנים עצות חד משמעיות וסגורות...

תאמין רק לאוזן שלך!

אני, כשקניתי את הסאב שלי, קיבלתי אלף ואחת הצעות, אלף ואחת דעות... כל אחד היה יותר משוכנע מהשני שמה שהוא מציע זה ההכי טוב, ואפילו כשלפעמים הייתה הסכמה רווחת על איזשהו סאב, הלכתי לשמוע אותו והתאכזבתי, למרות כל ההצעות.

ככה שלפי מה שנראה לי - הכי טוב יהיה אם תגיע למפגש הקרוב, תתאם עם כל אותם אנשים שרוצים למכור, תשב אצלם באוטו, או אפילו יותר טוב - תשים את הסאב אצלך בבגאז' (תכין הכל מראש שזה יהיה רק עניין של לחבר פלוס מינוס)... ותחליט לפי מה שישמע ל-ך הכי טוב!

בהצלחה!

בברכה!

יונתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Episode-666,

אני חושב שאת ההצעה הטובה ביותר קבלת בתגובה מעליי. תנהג בדיוק כפי שכתב לך יהונתן (JMG) ואז בטוח שתקבל את התוצאה הטובה ביותר בשבילך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש משהו להגיד בנושא.

הCVR הוא סאב מצויין חזק ואמין.אין ספק שגם שווה את הכסף.

בעיה אחת עם הקיקרים היא לדעתי הנצילות שלהם.

הסאבים דורשים מגבר חזק יחסית בכדי להוזיז אותם כמו שצריך.

אם בהמלצות לסאבים עסקינן... יש לי הפתעה לכולכם\ן!

מכירים את החברה הסינית "אימפדנס"??? לא ארחיב במילים על המגברים...:lol:

הסאב מעולה!!!! ואני אומר גם בלי חשש שמישהו יאיים עליי שהוא נשמע טוב,מדוייק,חזק ונציל מהCVR.

אשמח להביא אחד מהם למפגש.

לא תאמינו.באחריות!

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...