Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא אישי: קיט קאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין להביא לארץ קיט קאר(בונים לבד) שמייצרת חברה שאין לה סוכנות בארץ, אבל בעלת מכלולים של פורד.

כבר ראיתי כמה כאלה מסתובבות פה.

למישהו יש טיפים או מידע, לפני שאני ניגש לסוכנויות יבוא

או סיפורים רלוונטים? אפשר גם בפרטי

תודה

פורסם

אתה יכול בבקשה לשים תמונות של הכלי בבקשה לא לכולם יש מושג על מה אתה מדבר! :-D

יום טוב!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

שלום,

למרבה הצער אני צריך להוציא לך את האוויר מהמפרשים.

על מנת לייבא רכב לישראל אתה צריך להצטייד ברשיון יבוא לו ממשרד התחבורה, ואלו לא מנפיקים רשיון שכזה אלא אם הרכב מופיע ברשימה (שיש באתר משרד התחבורה), יש לו תקינה ישראלית ו VIN.

למכוניות קיט אין את כל זה, ולכן למרבה הצער אנחנו לא נוסעים פה בקייטרהאמים, אריאל אטום, ווסטפילד ושאר אנגליות מופרעות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפי מה שאני הבנתי לאחרונה, יש בעייה להכניס סופר 7, לא זוכר מי אמר לי את זה.

בגלל העניין עם המושב.

יש בזה משהו ?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

להביא זה דבר אחד ולנסוע כחוק זה דבר אחר.

אני מניח שהאפשרות השניה היא הרצויה- החוקים מתקופת המנדט בארצנו אינם מכירים בכלים הללו

ואין סיכוי להכניס רכב כזה לארץ כחוק.

1.8T 8)

פורסם
לפי מה שאני הבנתי לאחרונה, יש בעייה להכניס סופר 7, לא זוכר מי אמר לי את זה.

בגלל העניין עם המושב.

יש בזה משהו ?

אני עדיין לא נתקלתי בלוטוס סופר-7 מקורית עם הגה שמאלי. אולי יש דבר כזה, אבל אפילו בארה"ב יש רק לוטוסים כאלו עם הגה ימני.

ומכוניות עם הגה ימני בלתי אפשרי לייבא לארץ היום.

פורסם
להביא זה דבר אחד ולנסוע כחוק זה דבר אחר.

אני מניח שהאפשרות השניה היא הרצויה- החוקים מתקופת המנדט בארצנו אינם מכירים בכלים הללו

ואין סיכוי להכניס רכב כזה לארץ כחוק.

הפרדוקס הוא שחוקי המנדט נכתבו ע"י הבריטים...

:-)

איך הגיעו להכרה בתום קאר כרכב שניתן לנהוג בו בכביש?

אני מהמר שאם היה יזם שהיה עוסק ביבוא של רכבים כגון אלה שהנך מעוניין להביא עצמאית, בכפוף לביקוש, הבירוקרטיה היתה ניתנת לגישור.

אחרי הכל - its all about money

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

תודה לכל הפונים.

לכל מי שאמר שזה לא אפשרי - חבל שלא ראיתם שרשמתי שכבר מסתובבות כמה כאלה בארצנו...

במכוניות קיט אפשר לבחור באיה צד להרכיב את ההגה ולמעשה אתה גם מרכיב אותו- זו לא אמורה להוות בעיה..

למען הסר ספק צירפתי תמונה של הרכב המדובר. מנוע קידמי(לפי בחירתך- אפר גם של אופנוע1300) הנעה אחורית ובלי גרם אחד מיותר-רכב מרוצים טהור. בגלל המשקל הנמוך- הרבה פחות מטון היכולות בהתאם והיא זולה. תחפשו את WESTFIELD באתר טופגיר.

ודניאל-איזה סכרים-תרחיב בבקשה, למה כבר לא ניתן?

ועוד לינק לחברות שמייצרות קיטים.

http://www.madabout-kitcars.com/kitcar/kit_cars_manu_list.php

אסף.

MarkRussell_Westfield.jpg

פורסם

ידוע לי על ארבע שמסתובבות בארצנו, כולן רכבי אספנות וכולן יובאו לארץ כשעוד היה מותר ליבא מה שרוצים, כלומר לפני 1978.

• תוכן חדש...