Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתרים מומלצים ללימוד גיטרה?

renault5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום :-D

אז ככה חשבתי להתחיל ללמוד גיטרה ברצינות הפעם חיפשתי אתרים באינטרנט

ולא מצאתי. האם יש אתרים בעיברית שמלמדים פחות או יותר?

תודה שי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא מעוניין להשקיע כסף במורה, לפחות תשקיע כסף בספרים טובים.

אתה מוזמן להתחיל עם הספר "גיטרה1" - ספר מצוייין ללמידת תווים ואקורדים ראשונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה לא מעוניין להשקיע כסף במורה, לפחות תשקיע כסף בספרים טובים.

אתה מוזמן להתחיל עם הספר "גיטרה1" - ספר מצוייין ללמידת תווים ואקורדים ראשונים.

אני חשבתי להתחיל קודם בללמוד לבד ואחר כך לעבור למורה תודה על ההמלצה אתחיל עם הספר.:-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ניסיתי להתחיל לילמוד לבד, עם ספר ותוכנה {גיטר פרו} אבל זה לא בדיוק הצליח, הבנתי שבישביל להצליח צריך לקחת לפחות 2-3 שיעורים עם מורה.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ניסיתי להתחיל לילמוד לבד, עם ספר ותוכנה {גיטר פרו} אבל זה לא בדיוק הצליח, הבנתי שבישביל להצליח צריך לקחת לפחות 2-3 שיעורים עם מורה.

גם לי לא הצליח עם התוכנה הזאת :oops: נלך על ספר ואחר כך על מורה כנראה.:|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקחת 2-3 שיעורים עם מורה? מה זו נוסחה ? :-o

זה נכון שמורה יכול ללמד אותךם את הבסיס ומשם אתה יכול להתפתח לאיזה כיוון שאתה בוחר, אבל אם תתמיד עם למידת הספר ולא תחפף, תצליח !

אל תשכחו שסלאש (אני מקווה שאני לא צריך להזכיר את הלהקה) למד לנגן ללא מורה והוא ממש לא ה(כוכב)היחיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקחת 2-3 שיעורים עם מורה? מה זו נוסחה ? :-o

זה נכון שמורה יכול ללמד אותךם את הבסיס ומשם אתה יכול להתפתח לאיזה כיוון שאתה בוחר, אבל אם תתמיד עם למידת הספר ולא תחפף, תצליח !

אל תשכחו שסלאש (אני מקווה שאני לא צריך להזכיר את הלהקה) למד לנגן ללא מורה והוא ממש לא ה(כוכב)היחיד.

מסכים חלק ניכר הצליח בלי מורה פשוט צריך להתמיד בלמידה :twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול תרום קצת מהניסיון שלי,

אני למדתי לבד לגמרי, אני לא מהמטורפים אבל אני יכול לנגן הרבה דברים,לפי דעתי אתה צריך לקנות חוברת עם אקורדים של שירים מוכרים שאתה אוהב או שיותר זול וכדאי זה שתוריד את החוברת מהאתר http://mp3music.gpg.co.il/tabs/

יש לך בצד ימין קישור לספר גיטרה - מהדורה מלאה.

יש שם כל מה שתרצה ,רק כאשר אתה מנגן דברים שאתה אוהב זה מצליח.

במידה ויש אקורדים שאתה לא מכיר הם מופיעים שם בתחילת החוברת באיזה חור.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול תרום קצת מהניסיון שלי,

אני למדתי לבד לגמרי, אני לא מהמטורפים אבל אני יכול לנגן הרבה דברים,לפי דעתי אתה צריך לקנות חוברת עם אקורדים של שירים מוכרים שאתה אוהב או שיותר זול וכדאי זה שתוריד את החוברת מהאתר http://mp3music.gpg.co.il/tabs/

יש לך בצד ימין קישור לספר גיטרה - מהדורה מלאה.

יש שם כל מה שתרצה ,רק כאשר אתה מנגן דברים שאתה אוהב זה מצליח.

במידה ויש אקורדים שאתה לא מכיר הם מופיעים שם בתחילת החוברת באיזה חור.

בהצלחה.

תודה עמית :wink: יש לי אתר של אקורדים הבעיה היא שאני לא יודע היכן נמצא כול אקורד:-(

נסתכל באתר נראה אם נסתדר תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דברים, בעיקר בכל הנוגע לטכניקה, ששום ספר לא יצליח ללמד אותך. (שחיה בהתכתבות, מישהו?)

:)

אז אתה צריך למצוא מישהו שיוכל להעביר לך את הבסיס לפחות לפני שאתה מתחיל, כדי שלא תיתקע עם דברים לא נכונים אח"כ.

אגב, אם אתה מאיזור ת"א, אני יכול לעזור לך.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דברים, בעיקר בכל הנוגע לטכניקה, ששום ספר לא יצליח ללמד אותך. (שחיה בהתכתבות, מישהו?)

:)

אז אתה צריך למצוא מישהו שיוכל להעביר לך את הבסיס לפחות לפני שאתה מתחיל, כדי שלא תיתקע עם דברים לא נכונים אח"כ.

אגב, אם אתה מאיזור ת"א, אני יכול לעזור לך.

תודה על העזרה :-D מחר אלך להתעניין בקשר ללימודי גיטרה מצאתי משהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למידה בלי מורה עלולה להיות בעייתית - הרבה פעמים מתרגלים לטכניקה לא נכונה והרבה יותר קשה לשנות הרגלים אח"כ, דבר שיגביל את יכולת ההתקדמות שלך.

יופי - סבבה לכל אלה שמספרים סיפורים יפייפיים ורומנטים על סלאש שלא למד, ג'ימי, ועוד רבים וטובים - האחוז של האלים האלה הוא כ"כ נמוך שהוא זניח.

במשך כל ה-8 שנים שלימדתי גיטרה (אני כבר לא עושה את זה, אין לי זמן) היו לי הרבה סוגים של תלמידים - וכל פעם שהיה מגיע מישהו שניסה ללמוד לבד - זה היה ממש מלחמה עד שהצליח להיפטר מטכניקה גרועה.

וגם כאן, מה שזול - יוצא יקר...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למידה בלי מורה עלולה להיות בעייתית - הרבה פעמים מתרגלים לטכניקה לא נכונה והרבה יותר קשה לשנות הרגלים אח"כ, דבר שיגביל את יכולת ההתקדמות שלך.

יופי - סבבה לכל אלה שמספרים סיפורים יפייפיים ורומנטים על סלאש שלא למד, ג'ימי, ועוד רבים וטובים - האחוז של האלים האלה הוא כ"כ נמוך שהוא זניח.

במשך כל ה-8 שנים שלימדתי גיטרה (אני כבר לא עושה את זה, אין לי זמן) היו לי הרבה סוגים של תלמידים - וכל פעם שהיה מגיע מישהו שניסה ללמוד לבד - זה היה ממש מלחמה עד שהצליח להיפטר מטכניקה גרועה.

וגם כאן, מה שזול - יוצא יקר...

את האמת שחשבתי על זה בגלל זה החלטתי לבסוף ללכת על מורה ידוע לך בערך כמה זמן לוקח ללמוד גיטרה?.:oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...