Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בשעה טובה הזמנתי סאב של DLS דגם W710 ורוצה לבנות עבורו תיבה .סוג מוזיקה שלי היא:אלקטרו ,הארדטראנס ,טראנס וכד'.על איזו תיבה תמליצו ומה יהיה נפחה,ואם היא פתוחה אז גם מידות של פורט.אני מודע שתיבה סגורה יותר מדוייקת אך פתוחה מנצלת את סאב יותר טוב וכמובן אני רוצה תיבה שאוכל להנות מסאב ממירב שהוא יכול לתת עם דגש שישתלב לסוג מוסיקה הנ"ל(אם פתוחה לא מתאימה למוזיקה זאת אז לא להמליץ).בכל אופן אלו נתונים של סאב:Fs: 32,4 HzRe: 3,6 Qes: 0,19Qms: 3,76Qts: 0,18BL: 17,43Vas: 42,8l (1,51 cuft)

תודה על סובלנות ותודה לכולם מראש.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הצעה:

א.קודם כל פתוחה.

ב.חכה שיגיע הסאב בטח יש לו חוברת בפנים עם הצעות לתיבות .

אני חושב שתיבה לפי מידות יצרן הכי טובה.

פורסם

אם הוא שומע אלקטרונית מהירה , לא נראה לי שתיבה פתוחה תעמוד בקצב

ה group delay של תיבות פתוחות , במיוחד שלא בנויות כמו שצריך [אפילו עובי הדפנות משפיע] יכול לגרום לסאב "לפספס" המון ביטים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לכן הצעתי את התיבה של היצרן.

לרוב תיבות יצרן מומלצות כנגד בדיקה שלהם. במיוחד חברה רציניצ כ DLS.

כמו כן הוא ירצה לשמוע מאוד חזק כנראה זה לרוב מה שאנשים ששומעים כזו מוזיקה אוהבים , הוא לא יצליח עם סגורה להגיע לזה.

בנוסף תימוך": במניואל שלהם קראתי השניה :

We don´t recommend the use of

sealed enclosures for these

subwoofers

פורסם

תודה על תגובות מהירות ,אני אכן אוהב לשמוע חזק ונוסע בסיוויק(ח ח ח) אני ממש לא ערס מצוי,ראיתי תגובות על סאב הזה בעיתונות זרה ושם לעומת יצרן ,המליצו אפילו להכניס אותו לתיבה סגורה של 12! ליטר בנוסף לפתוחה ,יצרן בכלל לא ממליץ על סגורה.נכון שיש לפתוחה פחות דיוק ,שאלה האם תיבה פתוחה של 18! ליטר עדיין תמרח את הדיוק ? ואיזו תוכנה של בניית תיבות אני יכול להשתמש?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

עם החוברת תגיע לך יהיה לך את כל המידע איך לבנות .

אני אישית דווקא ממליץ לך ללכת לפי ההוראות ולבנות bandpass.

לדעתי הוא ישמע ככה הכי טוב.

פורסם

12! ליטר ? זה 12 עצרת? זה מספר מטורף! :D

תיבה פתוחה של 18 ליטר ? ואיפה הפורט אמור להכנס בדיוק ?:)

bassbox pro 6

יש תוכניות של תיבות פתוחות עם כל מיני תאי מעבר בתוך התיבה שבנויות לתת לך את המקסימום משלושת העולמות [אטומה,פתוחה,באנדפס] , אבל התיבה הזו מסובכת מדי לתכנון , שלא לדבר על בנייה.

בתיבה פתוחה של 18 אין מספיק אויר להזיז בשביל לעשות הבדל משמעותי , יש לך את התוכניות של התיבה הזו?

הפורט צריך להיות ארוך בצורה מגוכחת , או יוצא אל מחוץ לתיבה בשביל לתת לתיבה את האפשרות לכיוון נמוך וגרף הענות לינארי[שטוח]

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

באנדפס בתיבה קטנה , לא נשמע מפתה

http://www.x-bb.org/~efmax/toc.htm

בבקשה , קצת חומר לקריאה ממתכנן התיבות לרכב הכי טוב שיצא לי לדבר איתו.

לילה טוב :)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

לא ברור לי מה זה התיבות הקטנות האלו.

אשמח לראות איך דוחסים סאב לכזו תיבה, מייד אחרי שיראו לי איך מכניסים 4 פילים לחיפושית :-D

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

זה רשום ברוסית ,ליד קו אדום רשום 12,כוונה לנפח של תיבה אטומה ,בשחור פתוחה מכוונת ל 31

dls_our.eps.gif אז מה אתם אומרים? לגבי בנדפס נראה לי די מסובך לבנייה.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אהלן,

כדי לבנות באנדפאס צריך להיות מומחה על בתחום התיבות, ועוד דבר, למה בעצם התיבות הנ"ל הן נחשבות כטובות יותר מתיבה פתוחה רגילה? מכיוון שכאשר בונים את הבאנדפאס, מתבססים על עקומה של הרכב, כלומר בודקים קודם את הרכב, באיזה תדרים יש עלייה ואיפה יש ירידה, מתחשבים בכל הדברים האלו ובונים את התיבה. הבאנדפאס מאוד קשה לבנות ובמיוחד בבית בכלל בלתי אפשרי. הכי טוב והכי פשוט זה תיבה סגורה, ובמיוחד בשבילך. אני אגב לא שולל עובדה שקיימות תיבות פתוחות, מאוד מדוייקות אבל בכל זאת יש כאן גורם: "פיסיקה" שבגלל הפורט... התדרים נמרחים. אין מה לעשות.

פורסם
זה רשום ברוסית ,ליד קו אדום רשום 12,כוונה לנפח של תיבה אטומה ,בשחור פתוחה מכוונת ל 31

dls_our.eps.gif אז מה אתם אומרים? לגבי בנדפס נראה לי די מסובך לבנייה.

הייתי אומר שיש כאו משהו מוזר, צבע אדום בעיקרון אמור להיות ה"פתוחה"..... הבאס יהיה עמוק יותר מאשר בסגורה.... מוזר מאוד הגרף הזה...
פורסם

תיבה של 12 ליטר גם לי לא נשמעת הגיונית.

הW3V2 10" שלי נמצא בתיבה פיצקלה ואפילו היא - 18 ליטר.

יש פטנט טוב לקבלת מושג על מה זה תיבה 12 ליטר.

לך לסופר, תמצא את המקרר עם הקרטונים של ליטר חלב ותאגוד 12 כאלה.

זאת תיבה 12 ליטר. אתה אפילו יכול לשחק קצת עם עומק/רוחב/גובה.

:grin:

אם אנשים מתחילים להסתכל עליך מוזר - עבור לסופר אחר!

בכל אופן, באנדפאס - ממש לא ממליץ אלה אם כן עשית RTA וראית מה התדר רזוננס של הבגז' שלך. אם בכל זאת תחליט דווקא על באנדפאס - אני מקווה שאתה נגר. או בן של נגר.

נורא קשה לבנות אותן.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

• תוכן חדש...