Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חזרתי אחרי היעדרות קצרה.

כידוע לכולנו, החל מה1.11 חלה חובת הדלקת אורות ביום.

יחד עם זאת, שמתי לב שהבעלים הקודם כנראה ניתק את הזמזם (או שהוא התקלקל , אבל אני נוטה יותר לאופציה הראשונה) שמתריע לפני יציאה מהרכב על השארת אורות דלוקים בשעת פתיחת הדלת.

השאלה שלי היא איפה ממוקם הזמזמם הזה , וכיצד הוא מתחבר למתג האורות (משום מה ההיינס שלי לא מדבר על כך) , והאם קיימות דרכים פשוטות לחיבורו (כגון החזרת פיוז מנותק) או שיש צורך לפרק את המתג ולשחזר חיווט מסויים.

תודה מראש (במיוחד למרק 10 שבטח יספק סכמה במהירות האור)

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא חושב שישנה בעיה אם כשאתה סוגר את הסוויטש ופותח את הדלת ואז האורות כבים.אז איך אתה רוצה שהזמזם יעבוד הרי האורות כבו?משהו לא ברור בשאלה שלך

פורסם
מן הסתם, כשאני סוגר את הסוויץ' האורות לא כבים...

לידיעתך רוב הרכבים יוצאים מהמפעל כאשר הסוויץ' בהם לא מחובר לאורות...

כך שכיבוי הרכב לא מכבה את האורות.

תלוי ביצרנים.

יש כאלה שכבר מעל עשור דואגים לכך שהסוויץ' יכבה את האורות - ויש כאלה שלא. אני דווקא נתקלתי בהרבה כאלה שכן מכבים את האורות עם סגירת הסוויץ', בעיקר מהשנים האחרונות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אורן,

פיקוד לזמזם מתקבל מיחידה הנמצאת בלוח השעונים, סה"כ מתחברים 2 חוטים לזמזם היוצאים מיחידה זו לכן הבעיה היא לא שם מכיוון שהזמזם עובד. פיוז נפרד לזמזם אין !

שרטוט אין ברשותיי.

האם מישהו החליף פעם את המנגנון של נעילת הדלתות או פירק את לוח השעונים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אורן,

פיקוד לזמזם מתקבל מיחידה הנמצאת בלוח השעונים, סה"כ מתחברים 2 חוטים לזמזם היוצאים מיחידה זו לכן הבעיה היא לא שם מכיוון שהזמזם עובד. פיוז נפרד לזמזם אין !

שרטוט אין ברשותיי.

האם מישהו החליף פעם את המנגנון של נעילת הדלתות או פירק את לוח השעונים ?

אינני יודע אם הוא עובד או לא.

בשורה התחתונה הוא לא ממלא את תפקידו, או בשל אי תקינות, או בשל ניתוקו.

מכיוון שהבעלים הקודם (החאפר) של הרכב גם ביטל את אורות החניה (אותם החזרתי) ושם נורות כחולות בשביל הדאווין (אותן זרקתי לפח והבאתי מקוריות) , אז אני לא אתפלא אם זהו עוד שפצור ערסי בשרשרת.

יגאל, הדבר האחרון שאני אעשה זה אתחיל שפצורי חשמל ברכבי.

זה מתחיל מזמזם אוניברסלי , ממשיך באזעקה לא מקורית והתקנת דיבורית חאפרית , וחיש קל יש לך בעיות חשמל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

ראשית אני מסכים איתך בנושא התקנות חפאריות, כול אביזר חשמלי שהתקינו לי ברכב ברדיו מילאנו לפני שקיבלתי את הרכב יצר בעיות !!

תניע את הרכב, משוך מעט את בלם היד עד שהנורה בלוח השעונים תאיר (נעילה אחת של בלם היד) סע מספר מטרים הזמזם אמור לזמזם...במידה והזמזם לא עובד אז נוכל להמשיך באיבחון.

ייתכן שהבעיה במיקרוסוויצ'ים שמורכבים על יחידת הנעילה של הדלת יש 5 כאלה שאחד מהם תפקידו לדווח למחשב הרכב שהדלת פתוחה/סגורה וייתכן שזו הסיבה שהזמזם לא עובד במקרה של השארת אורות דולקים ופתיחת הדלת.

אני פירקתי פעם את המנגנון לשם תיקון הלחמות שנסדקו וזכור לי שיש 5 מפסקים קטנים שמתבלים עקב שחיקה.

מצאתי סכימה חשמלית אבל היא לא תעזור לנו.

זה מה שעלה לי בשניה הזו בראש.

Pages from Binder1.pdf

פורסם

אייל,

כן אני יודע שהוא ממוקם מאחורי לוח השעונים גם ציינתי זאת קודם.

אל תחפש את הבעיה שם.

משוך את בלם היד מעט וסע 10 מטרים ותשמע את הזמזם עובד אני לא בטוח לגבי מרחק הנסיעה המינימלי עד שהזמז מתחיל לזמזם..:-) (אני בטוח ב-99 אחוז שהוא יעבוד).

• תוכן חדש...