Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי, כלומר הבעיה ב-100 אחוז לא בזמזמ ולא בחיווט שלו בלוח השעונים מכיוון שאינני רואה סיבה שבקונקטור של 21 פינים שמתחבר ללוח השעונים תהייה בעיה ברכב יחסית חדש.

עוד שתי שאלות לפני הסקת מסקנות.

1. האם דלת צד הנהג ננעלת בעזרת המפתח ?

2 האם ניתן לנעול את הדלת מפנים בעזרת כפתור הנעילה שנמצא בדלת כאשר הינך נמצא בפנים הרכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אייל,

במידה והבדיקות שרשמתי קודם לכן נכשלו אזי הבעיה במנגנון הנעילה, יש לפרק את מנגנון הנעילה כולל מנגנון של החלון והלחמה מחדש הלחמות סדוקות.

גם לי זה קרה בגולף הקודמת שהיתה הרשותי.

ראה תמונות.

DoorLocks5.jpg

DoorLocks62.jpg

DoorLocks9.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

אם התקלה במנעול אזי האור הפנימי לא ידלק גם הוא בפתיחת הדלת ,ואם הוא דולק כמו שציין איל אז לא נראה לי שהתקלה במנעול ,זה די שכיח שהמיקרו סוויטש שבמנעול מתקלקל אבל זה תמיד קשור גם לאור הפנימי בתוך הרכב ,מה אתה אומר מרק ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אם התקלה במנעול אזי האור הפנימי לא ידלק גם הוא בפתיחת הדלת ,ואם הוא דולק כמו שציין איל אז לא נראה לי שהתקלה במנעול ,זה די שכיח שהמיקרו סוויטש שבמנעול מתקלקל אבל זה תמיד קשור גם לאור הפנימי בתוך הרכב ,מה אתה אומר מרק ?

אכן נקודה למחשבה, כמו שציינתי קודם במנגנון קיימים 4 מיקרוסוויצ'ים ולא חקרתי לעומק מה תפקידו של כול מיקרוסווי'ץ.

נמתין לתגובתו של אייל בקשר לאור הפנימי האם הוא נדלק כאשר פותחים את דלת צד הנהג ושאר השאלות.

פורסם

כל ענייני הנעילות והידלקות האורות הפנימיים תקינים לפי מיטב זכרוני.

דבר אחד שלא ניסיתי הרבה זמן זה ללחוץ את הכפתור בצד הנהג פנימה , כל השאר תקין בוודאות.

אבדוק זאת מחרתיים מכיוון שהחניתי את הגולף במקום מסויים וקיבלתי תמורתו רכב מנהלים עבור חתונת חבר טוב.

עריכה: אם כבר בנעילות עסקינן, מהיום שקודדו לי את האימובילייזר מחדש (מקורי) לפני מספר חודשים, מרימי השמשות שלי בעת הפעלת האזעקה חדלו מלעבוד. עם זאת, הסאן רוף נסגר כרגיל עם דריכת האזעקה. מהן הסיבות הנפוצות, מלבד פטירתו טרם עת של מגבר החלונות.

תודה

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...