Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיון למלגזה

Y-MAN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אחיי,

שמעתי על זה שאפשר להוציא רשיון למלגזה ולוותר על ההגבלות האם מישהו יכול להרחיב לי בנושא ולשאלה הכי חשובה:

איפה אני יכול להוציא רשיון למלגזה כמה זה עולה וכמה שיעורים/שעות מינימליות להוצאת רשיון

תודה מראש יואב.

פורסם

כבר אי אפשר

ביטלו את זה..

צריך לעשות 3 שיעורים שכל אחד עולה 400 שקל. וזה לא יתן לך כלום חוץ מרישיון למלגזה וחור בארנק.

פורסם

חביבי,

"פטור מחובת מלווה למי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע, טרקטור או מכונה ניידת בלבד."

מכונה ניידת=מלגזה (בין היתר).

פורסם

אם כבר מדברים על זה... איפה מוציאים רשיון למלגזה? (יש לי כבר רשיון לרכב, אז זה לא קשור למלווה, אני פשוט צריך רשיון למלגזה)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מלגזה

• בעל רשיון נהיגה לפרטי או טרקטור רשאי להפעיל מלגזה שכושר הנשיאה שלה עד 20 טון
  • בעל רשיון נהיגה 03 למשא או יותר רשאי להפעיל מלגזה שכושר הנשיאה שלה מעל 20 טון
  • הפעלת מלגזה מחייבת הכשרה שאושרה ע"י רשות הרישוי.

מה שאומר שאתה חייב רישיון על רכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אם כבר מדברים על זה... איפה מוציאים רשיון למלגזה? (יש לי כבר רשיון לרכב, אז זה לא קשור למלווה, אני פשוט צריך רשיון למלגזה)

יש בית ספר בפתח תיקוה, עם מורה בשם אחיקם המלמד על מלגזה.

עד כמה שידוע לי זהוא קורס של יום אחד.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין משהו באיזור חדרה-נתניה?

אגב, מה העלויות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באיזור חדרה אני לא מכירה, אבל אני מוכנה לברר מחר עם מורי הנהיגה שנמצאים בתחנה שלי.

כדי להוציא רישיון על מלגזה צריך לעבור השתלמות בת 3 ימים, כאשר יומיים הם לימודים עיוניים, ויום אחד הוא יום מעשי.

העלות היא 1500 ש"ח כולל מע"מ.

במידה ותחליט ללמוד בפתח תיקוה שוחח עימי בפרטי(ויטמין P):wink:

ל'

פורסם

ל'

אחיקם עוד מלמד?

למדתי אצלו על סמיטריילר אחלה של מורה.

ירון מאיר

פורסם

כן, עדיין מלמד:-) .

שוחחתי עימו לפני מספר דקות, וביררתי לגבי הקורס הקרוב שיערך.

למי שמעוניין הקורס יהיה בתאריך 8-11-06 וימשך שלושה ימים.

ל'

• תוכן חדש...