Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מצמד בMR2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי טויוטה MR2 ואני מתכנן להחליף קלאץ בקרוב

אמרו לי לבדוק אפשרות של קלאץ קראמי

מישהו יכול לפרט לי יותר ולהסביר לי מזה בדיוק ואייך וזה יתרום לי (אם בכלל) יותר מקלאץ רגיל?

תודה

פורסם

ההבדלים

שהוא קלאץ מאד קשה וממש לא נח בפקקים,הקלאץ הוא יותר עמיד וחזק מהקלאץ הרגיל שיש באוטו שלך.הוא מצוין לחיצות פתיחות וכל השמות הללו בגלל שהוא יותר עמיד חזק ומדויק

והוא הרבה יותר יקר.

פורסם

הבנתי שהוא מחזיק יותר מקלאץ רגיל ממש בהרבה (2-3 שנים אולי אפילו יותר)האם נכון?

האם יש ברכב כמו שלי צורך בכלל בקלאץ כזה כי הבנתי שזה למכוניות ממש חזקות אימפרזות וכו'....

ואין טעם להשקיע (כמה בכלל זה עולה??) ברכב כזה

פורסם

קודם כל, אלא אם אתה "פותח" הרבה מאוד או עומד עם חצי רגל על הקלאץ', אין סיבה שקלאץ' רגיל לגמרי לא יחזיק לך שנתיים-שלוש-ארבע-חמש.

שנית, כומ שכתב קודמי, קלאץ' קרמי הרבה פחות פרקטי לנהיגה יומיומית בגלל שהוא קשה יותר וליניארי פחות מקלאץ' רגיל.

אכן, יתתרון מובהק של קלאץ' קראמי הוא העמידות הגבוהה שלו להתעללות ולהספקים חזקים.

בהנחה שהמנוע שלך הוא STOCK, אין טעם להשקיע בקלאץ' קראמי, ואם הקלאץ' שלך מחזיק כל כך מעט זמן כל פעם - אולי שווה לך לבדוק את סגנון הנהיגה שלך

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• ספונסר פורום
פורסם

אם בא לך להרוס את כל נוחות הנהיגה ברכב באופן יומיומי,לפתח שרירי רגלים אסימטריים, ליצור בלאי גדול יותר לתושבות מנוע,וגומיות מתלה,ולשלם על זה כפול כסף,אז תרכיב קלאץ קרמי.

אורן

• תוכן חדש...