Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים במידה 185/65/14 86H

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש צמיגים נוחים בעלי אחיזה טובה (בדגש על רטוב) ואורך חיים סביר לנהיגה רגילה ודי רגועה עבור אלמרה 98.

הייתי היום אצל אנטון ואני מתלבט בין מספר צמיגים:

DUNLOP SP01 , DUNLOP LM702

BRIDGESTONE B391/390

כולם במחיר של -+300 שקל לצמיג (עוד לא התמקחתי איתו).

אני נוטה לכיוון ה-SP01, איך הוא מבחינת אורך החיים?

אשמח לקבל המלצות על דגמים נוספים.

פורסם

עבור נסיעה רגועה , אני מניח שה-SP01 יהיה טוב (בטח יותר מהשניים האחרים). מקדם שחיקה 280. אצלי הם החזיקו מעט מאוד, אבל זה לא דוגמה.

אתמול לקחתי שם זוג קלבר HP2 DYNAXTER במידה הנ"ל במחיר של 280 ליח'(יש לו שם צמיגים טריים למדי , תאריך ייצור שבוע 21 2006). כרגע יש לי 4 כאלה על ה-306 ו-4 על הקסנטיה של אבא - מבחינת אחיזה ונוחות הם בסדר גמור , לא ראיתי שחיקה משמעותית עליהם, אבל קח בחשבון שמדובר על כ-10K ק"מ בלבד.

הם אמורים לתת גם מענה טוב לכביש רטוב , עקב מבנה החריצים.

פורסם

יש לי SP01 כמעט 50K ושנתיים וחצי על לנצ'יה קאפה והם עוד לא עושים סימנים של סוף.

צמיג מומלץ למעט אחיזה קצת גבולית על כביש רטוב, שאולי נובעת מהאוטו (175 כ"ס על הנעה קדמית ללא בקרות אלקטרוניות) ולא מהצמיגים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לבעלי נסיון עם דאנלופ SP01 , פירלי P6000 , ו/או פאלקן ZE-326:

אני מנסה להשוות בין השלושה בדיוק במידה המצוינת בכותרת למעלה ובהתייחס לסדר העדיפיויות הבא:

1. היזון חוזר

2. מהירות היגוי

3. אחיזה

(אין חשיבות לאורך החיים).

או במשפט אחד -

איזה צמיג יהיה טוב יותר בדגש על תחושות ספורטיביות ולאו דווקא אחיזה מוחלטת?

• תוכן חדש...