Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעות הלילה נסעתי כ- 40 ק"מ. עצרתי ואחרי כשעה נסעתי עוד כמה כמה ק"מ נסיעה עירונית. עצרתי שוב ואחרי כעוד שעה התחלתי שוב בנסיעה בינעירונית.

התחילו רעידות חזקות בלי יכולת להגדיר מאיפה- המושבים רעדו, הדשבורד, הקלאץ (לא ממקום ספציפי) והייתה תחושת קרטוע וחוסר סחיבה. הרעידות היו גם בנסיעה וגם בעמידה.

הבייבי התחילה להיכבות במהירויות נמוכות ובכל רמזור אדום שבו עצרתי. הסטרטר השמיע צרחות כפעמיים, אך האוטו הניע בקלות יחסית.

הבייבי בקושי האיצה וגם מד הסל"ד נתקע מידי פעם.

שום נורת ביקורת לא הבהבה, אז עצרתי בצד אחרי כמה דקות כדי לבדוק אם יש נזילות כלשהן/ משהו שנראה לעין. לא נראה שום דבר, אז המשכנו בנסיעה.

אחרי כ- 10 דקות של קרטועים, רעידות וחוסר סחיבה, הבייבי פשוט חזרה לעצמה.

הכל היה פתאום בסדר בלי שום בעיות.

יש לציין שידוע לי שהסטרטר בעייתי (לפעמים לוקח פעמיים להתניע בבקרים) ושהקלאץ לקראת סוף ימיו.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה, ומה עושים כרגע כשהכל בסדר?

האם לחכות לפעם הבאה שיקרה משהו או לקחת לבדיקה?

אם לקחת לבדיקה, מה בדיוק לבקש שיבדקו?

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

אוו, אוו, אני ראשון!! :wink:

ריליי משאבת דלק (תודה רזמל :wink: )

ברצינות - התופעה מזכירה לי בדיוק את מה שהיה אצלי באוטו. חוסר סחיבה, רעידות, רעשי תקתוקים כאלו וכיבוי של הרכב לקראת עצירה. זה אמנם יכול להיות עוד דברים, אבל שווה לחשוב על העניין של ממסר משאבת הדלק. זה כולה מאה וקצת ש"ח להחליף. אצלי זה פתר את הבעיה לחלוטין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן, הסימפטומים מאד דומים למה שתיארת.

איפה אתה אישית החלפת? בכמה זמן עבודה מדובר?

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

לי זה דווקא נשמע כמו מאפ סנסור תקול, לא נדלקה לך נורת CHECK ENGINE?

בכל מקרה, למוסך לדיאגנוזה.

נ.ב. - אם את הולכת לליטל אולי כדאי שתדחי למחר, פשוט היום כבר מסדר שני חברי הפורום התורנים מלא... :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
לי זה דווקא נשמע כמו מאפ סנסור תקול, לא נדלקה לך נורת CHECK ENGINE?

בכל מקרה, למוסך לדיאגנוזה.

:roll:

כמו שכתבתי, לא נדלקה שום נורה.

תוכל להרחיב מה זה מאפ סנסור?

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

מאפ סנסור זה חיישן שנמצא בסעפת היניקה, הוא מודד שינויים בלחץ בשנמצא בסעפת.

הוא בנוי מפרוסה דקה של סיליקון שמאחוריה יש וואקום, הלחץ המשתנה מזיז את הסיליקון שגורם לשינוי בהתנגדות, כך נמדד הלחץ ובערכים של 0-5 וולט.

ע"י בדיקה של הלחץ בסעפת היניקה הECU יכול לבצע שינויים מדוייקים ונכונים יותר ביחס האוויר/דלק.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

נ.ב. - אם את הולכת לליטל אולי כדאי שתדחי למחר, פשוט היום כבר מסדר שני חברי הפורום התורנים מלא... :roll:

דיברתי עכשיו עם בני (קומבני :wink: ) ואני מחר אצלו לבדיקה

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

רחלי, לא הבנתי למה את הולכת במקרה הזה לבני....

בני זה טוב בשביל כל מי שעושים שיפורים ודברים לא סטנדרטיים באוטו, שהמוסכים הרגילים לא יודעים איך לאכול את זה וגם לא יודעים/לא רוצים בכלל לגעת בהם.

לך יש מכונית סטנדרטית ככל הידוע לי.

יש לך בעיה שיכול מאוד להיות שאפשר לאתר ע"י חיבור קצר למחשב דיאגנוזה (אני לא יודע אם לבני יש כזה....), ובכל מקרה העלות לא כל כך גדולה שאת עשויה לחסוך מאות או אלפי שקלים בזכות זה שויתרת על תענוגות המוסך המורשה.

לפי דעתי עדיף לך ללכת למוסך מורשה. את לא צריכה את בני.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

ג'רמי צודק.

חוץ מזה, זאת גם יכולה להיות בעייה בחיישן למדה.

פורסם

חאפר,

הMAP שלך לא נמצא בECU.

אולי יחידת הבקרה שלו נמצאת שם אבל כל החלקים ה"חשים" חייבים להימצא בסעפת.

פורסם
חאפר,

הMAP שלך לא נמצא בECU.

אולי יחידת הבקרה שלו נמצאת שם אבל כל החלקים ה"חשים" חייבים להימצא בסעפת.

צינור הוואקום מתועל ישירות לתוך המחשב, שבתוכו יושב ה MAP.

ה"חלקים החשים" בסעפת ? :roll:

סה"כ תיעול וואקום לרכיב אלקטרוני (שוב, ממוקם במקרה של הוולקן 1.9 שנת 92 בתוך המחשב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

וזה שונה ממה שאמרתי איך בדיוק?! :hihi:

BTW, גם צריך תיעול של חשמל לסעפת, מן הסתם.

פורסם

כדאי ליבדוק גם את מצב המזרקים ומע"הזרקת הדלק

K44 יכול לעזור 60 ש"ח אצל הפרסי בת"א לא יזיק רק יואיל

בהצלחה

MIKE 306

• תוכן חדש...