Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפני כשבועיים יצאתי לנסיעה ברכב מירושלים לכיוון תל-אביב ופיתאום במהלך הנסיעה באזור אחרי מבשרת ציון בירידה לכיוון חמד נישמע מעיין תיקתוק באזור מרכז ההגה האוטו היה בערך במהירות 90-100 ק"מש ובירידה ישרה כמו כן במהלך אותה נסיעה הרעש חזר על עצמו בקטעים ישרים כמה פעמים בוצע בדיקה חיצונית לצמיגים מקדימה לבדיקה של חוסר אויר או אולי משהו מפריעה כמו איזו אבן קטנה שניכנסה בין החריצים בצמיג ולא מצאתי כלום .

יצא לי עוד כמה פעמים אחר כך לצאת לכביש מהיר ושוב ניתקלתי באותם רעשים של תיקתוק במרכז ההגה בהיתייעצות מול כמה חברים בבית הגענו למסקנה שצריך לעשות איזון גלגלים כי ליפני כ חודשיים הוחלפו הגלגלים ,אלה שהיו מאחורה הועברו כדימה ומאחורה הורכבו זוג גלגלים חדש .

במידה וצריך לעשות איזון על איזה מקום מומלץ באזור ירושלים.

תודה לכל העונים וחג שמח.

פורסם

קצת קשה להאמין שאזון גלגלים הנו הגורם לתקתוקים ובכל מקרה כל צמיגיה (פנצ'ריה) מבצעת זאת.

אולי כדאי לך לגשת אל מי שהחליף הצמיגים או שתפנה אל "צמיגי איציק דוידו" שברח' הסדנא 9

א.ת תלפיות (צמוד לדינמומטר), טל' 02-6780469 או 050-5337218.

בכל מקרה אין כל רע בבצוע איזון גלגלים כדי שאם התקתוקים יחזרו תדע בודאות שזה לא בגלל חוסר איזון הגלגלים. נא עדכננו בתוצאות ומה עם המשך התקתוקים.

בברכה - רפי לין :idea:

פורסם

היום הלכתי לעשות איזון גלגלים לאוטו במקום בשם מיסטר צמיג בירושלים פורקו כל הגלגלים ונעשה איזון ,במהלך הפרוק של הגלגלים מלפנים הראה לי הבחור שעבד שם סימנים של שחיקה בחלק הפנימי של הצמיג ואמר שצריך לעשות גם כיוון פרונט ,מאחר ואני לא מומחה לעיניינים הללו והבחורצ'יק ניראה כאחד שמבין עיניין הסכמתי ולאחר שתי דקות האוטו היה על ליפט כאשר מחוברים לו מעיין מצופים\או מאזנות ל 4 גלגלים שנותנות תצוגה על מסך של איזשהו מכשיר ועז התחילו המישחקים של פתיחה וסגירה של ברגים ואומים סיבובים בהגה הגבהה והנמכה של הרכב ,באחד מהשלבים הבחורצ'יק אומר לי יש סטייה גדולה של 19% והוסיף שזה יכל להיגמר יותר גרועה (לצמיג) במידה והייתי בא יותר מאוחר .

לסיכום:כל התהליך לקח שעה וסכום של 180 ש"ח כולל מע"מ ועבודה .

הורגש שיפור מבחינת ישיבה של החלק הקידמי ברכב על הכביש , אך עוד לא יצא לי לצאת לבין עירוני ליבדוק האם יש תיקתוקים או אין.

אני ממליץ על המקום ניראה לי שהם יודעים מה עושים!

• תוכן חדש...