Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חוות דעת] מזגן ב 156

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, מניסיונכם איך משפרים מזגן ב 156?

מנסיעת מבחן בדגם 2000 JTS השבוע נראה

שהמזגן מתקשה לקרר, האם זה מחלה קבועה או ניתן לסדר אותו?

:?:

פורסם
חברה, מניסיונכם איך משפרים מזגן ב 156?

מנסיעת מבחן בדגם 2000 JTS השבוע נראה

שהמזגן מתקשה לקרר, האם זה מחלה קבועה או ניתן לסדר אותו?

:?:

הביה היא בטמפ' של האוויר שיוצא מהפתחים או בעובדה שמשב האוויר שיוצא מהם לא מספק?

מניסיוני עם ה-156 המזגן מקרר מצויין, רק הפתחים המצחיקים של אלפא לא כל כך נותנים לאוויר לזרום החוצה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אליהו שלום.

הבעיה מוכרת היטב.לקוחות רבים שלי (אני עובד בסמל"ת) מתלוננים על חוסר יעילות של מע' המיזוג.הבעיה נובעת מפתחים קטנים מדי.מטרת התיכנון המקורי (ד"א זה היה די מוצלח) היתה לא לייבש את עיני הנהג ולא לקרר לו את הידיים (זה קורה בהרבה מכוניות)-הבעיה היא שזה בא על חשבון יעילות המזגן במדינות חמות כמו ישראל.

בJTS החדשות הפתחים הוגדלו .בשבוע האחרון אני נוסע על כזאת בצבע שחור שמתחמת די מהר בשמש - ואני שמח לבשר שאחרי כ 4-5 דקות תא הנוסעים כבר קריר.

ד"א - יש לציין שמי שאוהב אוויר קר "על הפנים" (שזה מה שרוב הישראלים אוהבים) -מה שמייבש זיעה מאוד מהר ומקל בקיץ הישראלי, לא יקבל את מבוקשו ב156 .המזגן שם פועל על עיקרון של קירור תא הנוסעים ולא הנהג.

ד"א - לייעול הקירור מקדימה,נסה לסגור את פתחי המזגן האחוריים,מאחורי משענת היד.

בכל מקרה- ה 156 מכונית מצויינת ותסב לך הנאה מרובה.

ד"א- (זו עצה שאני נותן לך כחבר פורום ולא כלקוח סמל"ת) בקרוב יוצאת 156 חדשה.נסה להתעדכן בפרטי הדגם החדש באינטרנט לפני שתבצע עיסקה כלשהיא.

שלך-

תומר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ה-156 ה"חדשה" נראית הרבה פחות טוב.

הייתי מוותר על עיצוב פנים משודרג מעט ולקבל את הלוק המושלם שיש ל-156 הנוחכית.

פורסם
ה-156 ה"חדשה" נראית הרבה פחות טוב.

הייתי מוותר על עיצוב פנים משודרג מעט ולקבל את הלוק המושלם שיש ל-156 הנוחכית.

טוב מאוד.

אפשר להגיד מז"ט?

I NEED THE MONEY

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...