Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעבור משמן מינרלי(15W 40) לחצי סיטטי (10W 40) ורציתי לדעת מה עלי לעשות. יש לי עוד 5K לטיפול הבא וחסר לי שמן האם אפשר להוסיף חצי סינטטי למינרלי? בבקשה העניין דחוף..

דרך אגב יש ברשותי יונדאי אקסנט שנת 96 וממה שהבנתי השמן המומלץ זה חצי סינטטי , תקנו אותי אם אני טועה.

תודה וחג שמח...

פורסם

רצוי שלא

עדיף לנקז את השמן הישן, לשים חצי סינטטי + פילטר שמן חדש, לעבור 1,000 ק"מ +- לנקז ולמלות שוב פעם שמן חצי סינטטי + פילטר שמן חדש.

עריכה:

יש לו 15W40 לעומת 10W40 שהוא רוצה לעבור אליו

אני אפילו הייתי עושה עכשיו את ההחלפה של השמן לחצי סינטטי, ובטיפול הבא מחליף שוב פעם שמן באופן חד פעמי.

פורסם
רצוי שלא

עדיף לנקז את השמן הישן, לשים חצי סינטטי + פילטר שמן חדש, לעבור 1,000 ק"מ +- לנקז ולמלות שוב פעם שמן חצי סינטטי + פילטר שמן חדש.

עריכה:

יש לו 15W40 לעומת 10W40 שהוא רוצה לעבור אליו

אני אפילו הייתי עושה עכשיו את ההחלפה של השמן לחצי סינטטי, ובטיפול הבא מחליף שוב פעם שמן באופן חד פעמי.

יש לך הוכחות טובות למה שאתה כותב?

כדאי שיהיו לך, כי אני רושם שזאת שטות גמורה, אין שום טעם לעשות את מה שאתה כותב, חוץ מבזבוז כסף מיותר לחלוטין, זה לא מועיל לכלום. וגם אין בעיה להוסיף, לערבב, ולעשות מה שבא לו עם שני השמנים שיש לו.

באותו כסף שייקח לו לעשות את השטויות האלה, הוא יכול לקנות פילטר אויר חדש, לעשות החלפת נוזל בלמים, או סתם לאכול במסעדה בכיף.

• תוכן חדש...