Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עפ"י הנתונים הסט הוא 100 RMS והמגבר 60 RMS לערוץ. מכיוון שהנתונים של המגבר מונמכים אני יכול להגיד מנסיוני אם מגבר שלי שהוא מסדרת VRX כי הוא מתמודד מצויין למרות הפרש זה. אבל שוב פעם יש הבדלים משמעותיים בין הסדרות.

בכל אופן הסדרה הנ"ל של המגבר לדעתי עדיפה מגברים אחרים ולפי דעתי הוא ייתן תוצאות מצויינות אם הסט קומפוננט. למרות שגם את הסדרת ספייס אני לא מכיר אלה את ההיי אנרג'י שלהם.

בכל אופן לדעתי הרכיבים מצויינים רק לדאוג לכל הסביב (התקנה נכונה, כיוונים וכדו').

בהצלחה!

hertz.jpg

spx.jpg

פורסם

אם הסט הוא 100 וואט, והמגבר הוא 60 וואט, לא הייתי מהמר שהם שידוך טוב.

(אולי בתור התחלה)

העניין הוא שכשקונים מגבר כזה, לא חושבים ממש על שדרוג עתידי מוקדם.

לכן לדעתי יש צורך לשקול הגברה חזקה יותר... אבל זו רק דעתי.

פורסם
גל, גם אצלי קיים הפרש דומה בין ההספק של הסט להספק המגבר.

ותראה איך זה נשמע... ממש לא טוב... :roll:

:lol:

נרגעת?

פורסם

כמו שאמרתי קודם:

עפ"י הנתונים הסט הוא 100 RMS והמגבר 60 RMS לערוץ. מכיוון שהנתונים של המגבר מונמכים אני יכול להגיד מנסיוני אם מגבר שלי שהוא מסדרת VRX כי הוא מתמודד מצויין למרות הפרש זה. אבל שוב פעם יש הבדלים משמעותיים בין הסדרות.

בכל אופן הסדרה הנ"ל של המגבר לדעתי עדיפה מגברים אחרים ולפי דעתי הוא ייתן תוצאות מצויינות אם הסט קומפוננט. למרות שגם את הסדרת ספייס אני לא מכיר אלה את ההיי אנרג'י שלהם.

בכל אופן לדעתי הרכיבים מצויינים רק לדאוג לכל הסביב (התקנה נכונה, כיוונים וכדו').

בהצלחה!

פורסם

הנתונים שלהם (AUDISON) לא "מונמכים" הם אמיתיים. הם אולי טיפה UNDERATED, נניח ב 15% שזה אמנם לא מעט, אבל את תצפה מהמגבר להוציא 100 וואט RMS.

אני הייתי הולך על הגברה יותר חזקה. גם לטווח הארוך, זה כנראה לא יספק אותך. כי מה לעשות אם ביום מן הימים תרצה לעבוד בBI-AMPING, תצטרך יותר מ 60 וואט לכל וופר רציני...לטוויטרים זה כנראה יספיק אבל לא לוופר. וזה לא מגבר שמחליפים כל שנה.

בלי קשר, לי יש מוטו לא לקנות סדרות נמוכות אבל זה כבר עניין אחר שכלול בו גם התקציב.

זה המגבר הכי פשוט שלהם. הוא מן הסתם טוב אבל אני לא חושב שצריך לצפות ממנו לניסים ונפלאות (והוא עולה בהתאם).

זו דעתי.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
סט של 100 ומגבר של 60 ?

רעיון ממש גרוע.

לא צריך להגזים...."ממש גרוע".....

" לא יעיל " נראה לי מכסה את זה...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...