Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש ברכב שכור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשאל את החברה שממנה אבא שלך לקח את הרכב, בכל מקרה זה אמור להיות מפורט בהסכם ביניכם.

אה ובשביל האופטימיות, בדרך כלל לא..!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אולי אפשר להוסיף איזשהו ביטוח בתעריף מטורף לנהג חדש... לדעתי בדרך כלל הביטוח הוא לנהג ותיק - גיל 24 ומעלה.

פורסם

תראה, בדקתי בכמה אתרים של השכרת רכב ומבחינת ביטוח רובם מדברים על גיל 24 (חלק גם 23) ומעלה, אף אחד לא "דיבר" על וותק בנהיגה. אני לא יודע איך זה מבחינת חברות הביטוח לרכב פרטי (נדמה לי ששם זה וותק בנהיגה וגם גיל).

פורסם

לא ברור אם שכרתם כבר רכב ואתה רוצה לדעת אם אתה מכוסה בפוליסה או שאתם מתכוונים לשכור רכב ואתה מחפש חברת השכרה שתוכל לנהוג ברכביה?

פורסם
תשאל את החברה שממנה אבא שלך לקח את הרכב
פעם שלישית גלידה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי אתה פעם שלישית... :wink:

בכול מקרה נראה לי שהוא כבר הבין.

אגב, ממני אתה לא מקבל שום גלידה, כן? שלא יהיה אי הבנות... :wink:

פורסם

מה זאת אומרת לא מקבל?!

אני רוצה את הגלידה שלי תיכף ומייד!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...