Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידע על כל רכב באינטרנט!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי. נחמד.

אישית אני שמח שזה בתשלום, אחרת כל ינוקא וזב חוטם היו מעיפים מבט בסטטיסטיקה של המכונית שלי או שלך.ככה אין טעם "להשתעשע" אלא אם כן אתה בחור רציני בכוונות.

יפה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שירות מעולה, אך למה לא בחינם?

זה יחסוך הרבה רמאויות וכאבי ראש זה בטוח, אבל מה פשר ב 75 שקלים?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

75 ש"ח? ואם אני מתלבט בין מספר מכוניות? יכלו להוריד את המחיר לכ-15 ש"ח שלדעתי זה מחיר הוגן למדי.

פורסם

שירות בסיסי שאמור להיות בחינם, יחד עם מכון בדיקה, העברת בעלות, כבר צריך לחסוך אפילו בשביל הקנייה של הרכב עצמו.

פטתי.

פורסם

אם זה היה בחינם אז כל אחד יכול יכול לבדוק את הרכב שלך בלי אפילו שיהיה מעוניין למכור , ואינפומציה פרטית חינמית באינטרנט לא ממש מקובלת מבחינתי לפחות .

בכלל העלות של 75 ש"ח לא מוגזמת לדעתי , שלא לדבר על הטרחה שבן אדם צריך לבצע כדי להביא את כל האינפורמציה באופן עצמאי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לפי דעתי הגזימו עם המחיר,כשאדם רוצה לקנות רכב,אז הוא בודק כמה רכבים והמחיר כבר נהיה בשמים.

יחד עם זאת יוזמה מבורכת ,אך מעניין אם השירות כולל גם קילומטרז' בטסט האחרון.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אתם מפספסים קצת.

הרי עד עכשיו לא השתמשתם בשירות הזה נכון? יפה.

השירות הזה הוא סך הכל כלי עזר, קודם תבדוק את הרכב מכאנית והכל (בלי להוציא כסף, שהמוכר יתחייב על הבדיקה)

ואז, אם הכל בסדר, חותמים זכרון דברים, חוזרים לאינטרנט של הבית ומוודאים שהרכב הוא לא חתול בשק, זה רק כלי נוסף לוידוי.

או שאתם יכולים לבקש מחבר שיבדוק את זה בזמן שהרכב בבדיקה, ככה אם הבדיקה טובה והמוכר לא אמין, כלומר הרכב עם "זנבות" במשרד הרישוי תוכלו להתנער מהבדיקה!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מדינה אוכלת תושביה

אם כבר אז "ארץ אוכלת יושביה"

אבל אני לא חושב שזה כ"כ נכון הפעם הם סה"כ מנסים לעזור פה באינפורמציה על הרכב,

כרגיל אבל יקר מידי המחיר אין מה לעשות, אני אישית לא הייתי משתמש בשירות הזה.

פורסם

אתם שוכחים שאת הקומבינות.. ה-75 שקל לא ימצאו. עדיף להשקיע בבדיקה מקיפה כמו שצריך ובאמת אחרי שננעלים על רכב ספציפי.

פורסם

אני מסכים עם פאדי שהתמחור יסייע בשמירת הפרטיות במידה מסויימת וטוב שכך. מבחינת המחיר עצמו, אזי עדין לא גיבשתי דעה. מחד ישנו האספקט שככל שהמחיר יהיה גבוהה יותר אזי הפרטיות שלנו תישמר טוב יותר ורק מי שבאמת יהיה מעוניין לרכוש את רכבנו יברר את פרטים הנ"ל. מאידך, המחיר צריך לשקף במידה מסוימת את "הטרחה" (ואולי אף מס עקיף) אך הוא גם צריך להיות הגיוני מבחינת הצפיות בשימושו (אולי יהיה כדאי להציע גם חבילות אשר יתומחרו באופן שונה על מנת ללכת לקראת האזרח. כגון "מנוי" בדיקת עד 5 מכוניות יעלה X ומנוי בדיקת עד 10 מכוניות Y. בכל מקרה יש צורך להגבלה מסויימת בכדי שאספקט השמירה על הפרטיות לא ירוקן מתוכנו).

• תוכן חדש...