Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך גבי - המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן קסארה נפגע מאחור ע"י רכב של חברה, נזק לפגוש האחורי בלבד.

אצל פחח של מוסך סיטרואן הוערך התיקון, פירוק פגוש תיקון וצבע ב 1700 ש"ח, שזה נראה לי מעט מוגזם.

החברה מציעה לי להביא את הרכב למוסך גבי בת"א שיתקן את הרכב על חשבונם ללא הפעלת הביטוח, מעריכים שזה לא יעלה להם יותר מ 1000 ש"ח.

אשמח לקבל חוות דעת על מוסך גבי, והצעות בכלל.

פורסם

אם אתה זה הצד הנפגע אז מה בדיוק אכפת לך כמה זה יעלה, ובנוסף לזה במקרה של תאונה השמאי הוא זה שקובע את הנזקים ואת העלות המשוערת של התיקון.

בכל מקרה נראה לי שבמחיר כזה אפשר להזמין אחד חדש .

פורסם

זה חוסך טירחה, המוסך מתקן את האוטו החברה משלמת, אם לא אני משלם, וצריך אח"כ לתבוע את הביטוח שלו.

פורסם

קח בחשבון שפגוש משופץ נסדק מכל צפרדע שמנשקת אותו.

מצד שני חברות הביטוח אינן מאשרות החלפה אם הפגוש בר שיפוץ אלא אם כן הרכב בן פחות משנתיים (אז הן חייבות לאשר חדש ע"פ חוק).

היות ואתה לא מפעיל את הביטוח שלך, יתכן ואתה יכול להתעקש על פגוש חדש או משומש שאינו משופץ.

• תוכן חדש...